• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 3 yumurta... Ne yapardınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar geçen yazmıştım buraya.. Ben bu ay 2.asilama. için gidiyordum doktora bu sefer 4 yumurtam büyüdu hepsi de tek tarafta büyümüş. Ve doktor iptal etti aşılamayı 3 ten fazla yumurta olunca iptalmis devlette.
Catlatma ignesi istedim knuda vermedi çok sinirlendim
Napicam kızlar bilmiyorum ilişkin değerlendiriyoruz şuan sadece.. çoğul gebelik çok isterim bnca seneden sonra

Kızlar geçen yazmıştım buraya.. Ben bu ay 2.asilama. için gidiyordum doktora bu sefer 4 yumurtam büyüdu hepsi de tek tarafta büyümüş. Ve doktor iptal etti aşılamayı 3 ten fazla yumurta olunca iptalmis devlette.
Napicam kızlar bilmiyorum ilişkin değerlendiriyoruz şuan sadece.. çoğul gebelik çok isterim bnca seneden sonra

Kendiniz değerlendirin 4 gerçekten fazla yani sizin hayatınızı riske sokabileceği için iğne vermemiştir.. Allah inşallah gönlünüzden geçeni nasip eder bu ay 🤲🏻

Kendiniz değerlendirin 4 gerçekten fazla yani sizin hayatınızı riske sokabileceği için iğne vermemiştir.. Allah inşallah gönlünüzden geçeni nasip eder bu ay 🤲🏻
Bende hak veriyorum ama daha önce zar zor büyümüştü 2 yumurtayla yapılmıştı ilk aşılamam tutmadı.
Şimdi büyüdü ama onlar iptal etti
Degerlendiriyorum şuan her günü. .
Sizinde 3 yumurta olmuştu galiba pko da varmiydi ? Neler yaptınız hamile kalmadan

Ben şua iptal olduğu için estrofem kullanmayı bırak rahim kalınlığı içindi.
Sadece inofolic combi kullanıyorum

Bende hak veriyorum ama daha önce zar zor büyümüştü 2 yumurtayla yapılmıştı ilk aşılamam tutmadı.
Şimdi büyüdü ama onlar iptal etti
Degerlendiriyorum şuan her günü. .
Sizinde 3 yumurta olmuştu galiba pko da varmiydi ? Neler yaptınız hamile kalmadan

Ben şua iptal olduğu için estrofem kullanmayı bırak rahim kalınlığı içindi.
Sadece inofolic combi kullanıyorum

Hayır pko'm yoktu ama yumurta tembelliği vardı biraz. Klomen ve gynositol kullandım sonra çatlatma iğnesi vurdum kendi kararımla. Ekstra birşey yapmadım yememe içmeme dikkat ettim birazda o kadar.

Hayır pko'm yoktu ama yumurta tembelliği vardı biraz. Klomen ve gynositol kullandım sonra çatlatma iğnesi vurdum kendi kararımla. Ekstra birşey yapmadım yememe içmeme dikkat ettim birazda o kadar.
Benimde klomenle büyüdü. Diğerini kullanmadım. Catlatma ignesi reçetesiz alınmıyor diye biliyorum siz nasıl yazdirdiniz

Bifincankahve Bifincankahve hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin🤲 Benim merak ettiğim, yumurtan kaç mm'ken doktor iğne yaptırdı? Hangi günleri değerlendirdin? Ve iğnenin kaçıncı günü test pozitif çıktı? Cevaplarını merakla bekliyorum 🤗

Bifincankahve Bifincankahve hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin🤲 Benim merak ettiğim, yumurtan kaç mm'ken doktor iğne yaptırdı? Hangi günleri değerlendirdin? Ve iğnenin kaçıncı günü test pozitif çıktı? Cevaplarını merakla bekliyorum 🤗

Teşekkür ederim canım amin 🤲🏻💕 yumurtaların 3üde doktora gittiğimde 16mmdi ama doktor iğneyi ertesi günü vurmam gerektiğini söylemişti tahmini 17-18 mm'ken vurdum. Iğneyi vurduğum gün değerlendirdim daha sonrasında da gün aşırı olacak şekilde devam ettik ve iğnenin 14üncü günü pozitif çıktı testim 🤗🥰

Teşekkür ederim canım amin 🤲🏻💕 yumurtaların 3üde doktora gittiğimde 16mmdi ama doktor iğneyi ertesi günü vurmam gerektiğini söylemişti tahmini 17-18 mm'ken vurdum. Iğneyi vurduğum gün değerlendirdim daha sonrasında da gün aşırı olacak şekilde devam ettik ve iğnenin 14üncü günü pozitif çıktı testim 🤗🥰

Maşallah canım 😍 bana yardım eder misin
Ben iğneden 1 gün önce, iğne olduğum gün ve sonraki 2 günde dahil toplam 4 günü ardarda değerlendirdim sonrasında 2 günde bir devam edecektim ama olmadı 4.günümün gecesi idrarımda acayip yanma oldu uyuyamadım sürekli sıkışıklı hissi çok rahatsız oldum:KK43:
Ertesi sabah sağlık ocağına gittim doktor tahlil yaptırmadı , "Yapsak bile monuroldan başka bişey veremem" dedi monurol ile parol yazdı. Bel ağrısı halsizlik bunlar enfeksiyon vardır diye düşündüm ama bi arkadaşım ona iğne olmuş 3 kez bunları yaşamış
Bunlar gerçekten iğnenin etkisimidir bide devam edemedimya sence hamile kalma şansım ne kadardır? ☹

Selam kızlar kısa ve öz olarak, klomen ve gonal f ile 3 yumurtam oluşmuş 16 mm. Doktor 3üz riskini alıyorsan yarın çatlatma iğneni vur dedi.. 2ze razıydım ama 3..siz olsanız ne yapardınız. Geçen ay 2 tane yumurtada tutmadı.. Kafam çok karışık 😓

Güncelleme 16.sayfada kızlar 🥰
Vurulmasin canim bu bir ihtimal sonucta Kaderinde yaziliysa eger vurulmadanda ucuz sahibi olursun bence es gecme ama yumurta gelisimin cok zayif benim doktorum 15 16 mm oldugunda igne vurmamisti igne hakkini-bosa kullanmak istemiyorum bu sonuc vermez demisti ertesi ay ignesiz hamile kaldim

Kızlar benim asilama iptal oldu ama catlatma yapmışım gibi ağrım başladı. Ağrı belime vuruyor oturup kalkarken de hissediyorum.. yumurtalar kendi çatlamak üzere galiba.. umarım bu ay olur benimde 😊

Merhabalar bayağı olmuş siz yazalı ama şu an sizinle aynı problemi yaşıyorum diye yazmak istedim.. ve gördüğüm kadarıyla hamilesiniz siz öncelikle Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 Ben polikistik over hastasıyım 2 yıllık evliyim 1 yıldır bebek düşünüyoruz 3 defa klomen ve 2 defa gonal f kullandım ve bu ay hariç hiçbirinde yumurtam bırakın çatlamayı çatlayacak boyuta bile gelmedi ilk defa bu ay gonal f ile yüksek dozla büyüdü 2 tane yumurtam vardı düne kadar ve aşılama kararı alacaktık bi gittim 4 tane olmuş yumurta ve doktorum aşılamadan vazgeçti çatlatma iğnesi de vardı elimde yapmanı önermiyorum dedi çoğul gebelik olursa risk dedi .. siz ne yaptınız o süreçte acaba gebeliğiniz bu bahsettiğiniz konu döneminde mi oldu ?

Almıştım bende riski iyikide almışım bebeğime kavuşmaya son 1 buçuk ay 💕 Rabbim herkese nasip etsin inşallah
3 ken çatlatma iğnesi mi yaptınız acaba ? Benim 4 tane oluştu elimde çatlatma iğnesi var bir tarafım yap diyor bir tarafım yapma :( bu arada amin Rabbim inşallah bebeğinizi kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin size de ❤️

3 ken çatlatma iğnesi mi yaptınız acaba ? Benim 4 tane oluştu elimde çatlatma iğnesi var bir tarafım yap diyor bir tarafım yapma :KK43: bu arada amin Rabbim inşallah bebeğinizi kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin size de ❤

Amiin teşekkür ederim, doktor kararı bana bırakmıştı iğne konusunda ister yap ister yapma dedi yapma dediği halde ben kendi başıma hareket etmedim onu belirtmek istedim size ne dedi bilmiyorum ama.. Rabbim sizede nasip etsin inşallah tez zamanda 💕

Merhabalar bayağı olmuş siz yazalı ama şu an sizinle aynı problemi yaşıyorum diye yazmak istedim.. ve gördüğüm kadarıyla hamilesiniz siz öncelikle Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 Ben polikistik over hastasıyım 2 yıllık evliyim 1 yıldır bebek düşünüyoruz 3 defa klomen ve 2 defa gonal f kullandım ve bu ay hariç hiçbirinde yumurtam bırakın çatlamayı çatlayacak boyuta bile gelmedi ilk defa bu ay gonal f ile yüksek dozla büyüdü 2 tane yumurtam vardı düne kadar ve aşılama kararı alacaktık bi gittim 4 tane olmuş yumurta ve doktorum aşılamadan vazgeçti çatlatma iğnesi de vardı elimde yapmanı önermiyorum dedi çoğul gebelik olursa risk dedi .. siz ne yaptınız o süreçte acaba gebeliğiniz bu bahsettiğiniz konu döneminde mi oldu ?
Merhaba teşekkür ederim :)
Size kısaca şöyle soyliym benimde 4 yumurtam büyümüştü doktor asilamadan vazgeçmiştir catlatma ignesi de vermemişti. Ama kendiliğinden tutundu bebeğim Allahin izniyle.. sizr en büyük tavsiyem yormayın kendinizi güzel beslenin ve kesinlikle günlerinizi değerlendirin :)

Amiin teşekkür ederim, doktor kararı bana bırakmıştı iğne konusunda ister yap ister yapma dedi yapma dediği halde ben kendi başıma hareket etmedim onu belirtmek istedim size ne dedi bilmiyorum ama.. Rabbim sizede nasip etsin inşallah tez zamanda 💕
Amin Allah razı olsun ❤️ Ya bana öncesinde aşılama yapmayacağım ama çatlatma iğnesi yapıp yapmamayı sana bırakıyorum dedi sonra bana olumsuz şeyler anlatıp çatlatma iğnesi yapmanı da önermem dedi şimdi ne yapacağımı bilemiyorum 😞

Back
X