• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 3 yumurta... Ne yapardınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşılamam da 2 yum vardi ve teki tuttu şuan..3uz en uç ihtimal şuan..bence şansın daha çok ben olsam vurdururdum..

Aynı boyuttalardi daha catlamamışlardı doktora gittiğimde 🥰
Ya ben şey soracagim doktor bugun bana baktiya bende birkactane yumurta gordum
Bana dediki bak yumurtalar dedi boyutlarına dikkat etmedim persemebe iğne verdi.ama daha pik olmadi anlaidigim kadariyla
Simdi gecenkinde bak 1tanevar olgunlasmis demişti ogun igneyi vurdurmistu
Buhafta 1gün erken gitim yarin doktor yokdiye.simdi bu yumurtalardan 1imi olgunlasacak
Cunku bana ikiz olma ihtimali var demedi.oan soramadım.simdi aklima takildi.

Ya ben şey soracagim doktor bugun bana baktiya bende birkactane yumurta gordum
Bana dediki bak yumurtalar dedi boyutlarına dikkat etmedim persemebe iğne verdi.ama daha pik olmadi anlaidigim kadariyla
Simdi gecenkinde bak 1tanevar olgunlasmis demişti ogun igneyi vurdurmistu
Buhafta 1gün erken gitim yarin doktor yokdiye.simdi bu yumurtalardan 1imi olgunlasacak
Cunku bana ikiz olma ihtimali var demedi.oan soramadım.simdi aklima takildi.

Önemli olan ne kadar olgunlukta oldukları keşke sorsaydın. Atıyorum biri 16 biri 17 olup çatlatma iğnesi olsa yine çoğul gebelik riski var en az 16 olması lazım yani 😊

Selam kızlar kısa ve öz olarak, klomen ve gonal f ile 3 yumurtam oluşmuş 16 mm. Doktor 3üz riskini alıyorsan yarın çatlatma iğneni vur dedi.. 2ze razıydım ama 3..siz olsanız ne yapardınız. Geçen ay 2 tane yumurtada tutmadı.. Kafam çok karışık 😓
Canıma minnet deyip düşünmeden kabul ederdim.. düşünmeyin hepsinin tutmasi zaten garanti değil. Tutarsa da sukredin

Önemli olan ne kadar olgunlukta oldukları keşke sorsaydın. Atıyorum biri 16 biri 17 olup çatlatma iğnesi olsa yine çoğul gebelik riski var en az 16 olması lazım yani 😊
oara okadar seydedi bak yumurtaların dedi 3tane gordum ama bana cogul riski var demedi demek 1tanesi ozamaan kadr olgujlasck yada garanti 1tanesi olgunlaşıyor diye demedi bilemedim.1taneyede raizyim sağlıklı olsunda

Canıma minnet deyip düşünmeden kabul ederdim.. düşünmeyin hepsinin tutmasi zaten garanti değil. Tutarsa da sukredin

Öyle yaptım bende Rabbim ne verirse kabulum dedim 😊 yalnızım ya annem filan yok yanımda o yüzden biraz becerirmiyim diye tedirgin oldum o an..

oara okadar seydedi bak yumurtaların dedi 3tane gordum ama bana cogul riski var demedi demek 1tanesi ozamaan kadr olgujlasck yada garanti 1tanesi olgunlaşıyor diye demedi bilemedim.1taneyede raizyim sağlıklı olsunda

Tabikide orası öyle ama bazen boyutlarını söylemeyi unutuyorlar bir dahaki gittiğinde sor. Hakkında hayırlısı kuzu 💕

Back
X