• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 3 yumurta... Ne yapardınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de leri ile 3 yumurtam olgunlaştı 19.6,18 ve 16 boyutunda.doktor bence vurma iğne dedi ama ben istediğim için vurdum iğneyi hayırlısı sonucu bekleyip görecem. Hatta 14 mm bir tane daha vardı neyseki o çok büyümedi diye sevindi doktor

Bat ne zaman 😊 sonucu mutlaka yaz buraya hakkında hayırlısı.

18 şubat benim daha şu an çatlama evresi hayırlısı bakalım 😊gecen temmuz ayında tutmuştu ama 8.haftada kalbi durdu bebegimin inşallah hayırlısıyla sağlıkla olsun..

Daha çok yeni inşallah güzel haberler alırsın 💕 geçmiş olsun kaybın için benimde bir kimyasalım var.. Insan tekrar edecek diye çok tedirgin oluyor ama elden birşey gelmiyor. Iyi düşünelim iyi olsun 🥰

amin inofolic nasil
Ben klomen kullandim 1taneoldu olmadi
Suan bana femera verdi
İnofolic toz pembe kutu olandan kullandım ben cnm yumurtlama günüme kadar kullandım sadece kestim sonra günde 1 paket toz şeklinde içtim burda görmüştüm doktora sordum kullan dedi oldu coksukur adetten sonra ikigunde bir değerlendirdik cnm

Teşekkür ederim canım yarın kan vereceğim inşallah.. Öyle aman aman bir belirtim olmadı ki iğneden 10 gün sonra çok hafif kasıkta batmalar oldu, göğüs hassasiyeti (regl olmadan önce ki gibi ne daha fazla ne daha az), bir de 0 akıntı. Ovülasyondan sonra sümüksümsü bir akintim olurdu fakat şuan hiçbirşey yok biraz ondan şüphelenmiştim sadece.. Bilmiyorum gebeliğim sağlıklı mı değil mi ama Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın ❤ içinde de sizlere
Bende aynı durumdayım ovitrellenin 6. Günümdeyim hafif bel ağrısı var sıfır akıntı önceden normal günde bile akıntı olurdu hele ki yumurtlamada yoğun olurDu şimdi kupkuru hiç bişey yok şaşırıyorum acaba olmadı mı diyordum içime su serptin😍

Back
X