- Konu Sahibi Bifincankahve
Allah razı olsun inşAllah hakkınıxda hayırlısı olur bebişinizi sağ salim kucağınıza alırsınızAminben zaten her gece dua ediyorum hamileysem daha çok dua ederim bebek hasreti çeken kardeşlerime
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun inşAllah hakkınıxda hayırlısı olur bebişinizi sağ salim kucağınıza alırsınızAminben zaten her gece dua ediyorum hamileysem daha çok dua ederim bebek hasreti çeken kardeşlerime
![]()
Allah razı olsun inşAllah hakkınıxda hayırlısı olur bebişinizi sağ salim kucağınıza alırsınız![]()
Merhaba sonuç nasıl öğrendinizmi![]()
Rabbim sağlıklı bir bebek nasip etsin size inşAllah sağ salim kucağınıza alırsınızEvet pozitifdeğerim 75 bat yarın
Rabbim sağlıklı bir bebek nasip etsin size inşAllah sağ salim kucağınıza alırsınız![]()
Ya nasıl sevindim benim bu ay olmadı ama çok şükür sana nasip oldu bende bugün femara kullanmaya başladım hadi sende bize şu gebelik sürecini anlat bize de dua et lütfenTeşekkür ederim inşallah Rabbim evlat hasreti çeken tüm kardeşlerime nasip etsin![]()
Ya nasıl sevindim benim bu ay olmadı ama çok şükür sana nasip oldu bende bugün femara kullanmaya başladım hadi sende bize şu gebelik sürecini anlat bize de dua et lütfen ❤
Ah benim meleğimBiraz uzun oldu ama belki okumak iyi gelecek ❤ teşekkür ederimmmm canım
Ah canım nerden başlayayım bilmiyorum ki 1 buçuk senedir uğraşıyordum hamile kalabilmek için. Ilk gittiğim doktor beni tınlamadı yaşın genç 1 sene dolsun öyle gel dedi tmm dedim bekledim.. Sonra aile hekimimim yönlendirmesiyle ( Allah razı olsun ondan) infertilite bölümünde bir doktora gitmeye başladım. Kadın bütün tahlilleri istedi eşimden spermogram benden hsg, kan tahlilleri, smear, vs.
Bende herşey normal görünürken eşimde morfoloji düşük çıktı, takviye kullanması gerekti keçi boynuzu kürü yaptı bende hsg çektirdim ve o ay hamile kaldım tam 1 sene sonra ama kimyasal oldu malesef..
Bunu doktoruma söyleyince eşimden tekrar test istedi ve değerler düzelmiş, artık sizin uzerinizde yoğunlaşacağız dedi.. Yani Klomen ve yumurta takibi. Bundan 3 ay önce klomenden sonra ilk takibe gittiğimde yumurtalar daha buyumemişti..bir kaç gün sonra tekrar gittim.. Iyice küçülmüş dedi doktor. Yumurtalık rezerviniz iyi ama overleriniz tembellik yapıyor bu her ay yumurtlamıyorsunuz dendi.
Çok üzüldüm dedim ilaç tedaviside işe yaramayacak galiba sonumuz tüp bebek.. Sonra klomen dozumu günde 2 taneye çıkardı ve o ay 2 yumurtam oluştu fakat yine olmadı. Doktorum zaten klomenle bir kaç deneme sonrası gebelik elde edebildiklerini söyledi yine umutlandım ama ek olarak gynositol ve gonal f iğnesi kullanmamı istedi.
Kullandım ve takibe gittim.. Sürpriz bir şekilde 3 yumurtam olduğu söylendi hatta o zaman bu konuyu açtım. Kafam karışık ama bir ay daha es geçemezdim belki bu ay olacaktı ? Olmazsa da içimde aceba korunmasaydım olurmuydu pişmanlığı olmayacaktı. Rabbime karşı gelmedim korunmadım ve gerekli günleri değerlendirdim..
Bu süre zarfında kendini bilmez bir kadının meraklı sorularına magruz kaldım. Belki hayatımda 5 kez gördüysem 5indede bana bebek yok mu diye sordu ve o gün yine sormuştu hatta üşenmeden kaç yıllık evli olduğumu hesaplayıp bana " artık çocuk düşün zamanı gelmiş niye yapmıyorsun" demesine mağruz kaldım.. Eve geldim ağladım, canım çok acıdı, Rabbime yalvardım Allahım ne olur bana hayırlı bir zamanda hayırlı bir evlat nasip et dayanamıyorum insanlar çok kötü..
Bir kaç gün sonra bir rüya gördüm ve o rüya benim fikrimce bana bir mesajdı.. Umudum yoktu fakat gittim erken gebelik testi aldım en azindan negatifse reglimi sakince beklerim dedim. Testi yaptim lavabonun kenarına bıraktım ve ellerimi yıkarken pozitif olduğunu gördüm fazla sevinemedim daha önce ki kaybımdan dolayı ama eşim uyuyordu ona söyledim hemen dedim ki pozitif ama heveslenme bakalım sağlıklı gebelik mi..
Gün gün koyulaşmayı takip ettim ve dün kan sonucumda da pozitifi gördüm Rabbime ne kadar şükretsem az.. Yetersiz.. Dilerim ondan bu hasreti çeken bütün kardeşlerime tez zamanda bu duyguyu yaşatsın kimsenin kucağı boş kalmasınAMIN.
Ah benim meleğimağlattın kız
![]()
Evet bitanem ama ben mutluluktan ağlıyorum, kendim gebeymişim gibi sevindim sanaBenide çok ağlattılar kuzum, kafama takmıyorken taktırdılar Allaha havale ediyorum. Sende asla pes etme Rabbim büyük biliyor ne zaman vereceğini
![]()
Ya kuzum tevekkülünün karşılığını almışsın işte inşallah bebişin sana tutunur bu süreçte kendini yorma dinlen sürekli bende çevre baskısından bıktım valla hayırlısıyla bize de nasip olsun inşallahBiraz uzun oldu ama belki okumak iyi gelecek ❤ teşekkür ederimmmm canım
Ah canım nerden başlayayım bilmiyorum ki 1 buçuk senedir uğraşıyordum hamile kalabilmek için. Ilk gittiğim doktor beni tınlamadı yaşın genç 1 sene dolsun öyle gel dedi tmm dedim bekledim.. Sonra aile hekimimim yönlendirmesiyle ( Allah razı olsun ondan) infertilite bölümünde bir doktora gitmeye başladım. Kadın bütün tahlilleri istedi eşimden spermogram benden hsg, kan tahlilleri, smear, vs.
Bende herşey normal görünürken eşimde morfoloji düşük çıktı, takviye kullanması gerekti keçi boynuzu kürü yaptı bende hsg çektirdim ve o ay hamile kaldım tam 1 sene sonra ama kimyasal oldu malesef..
Bunu doktoruma söyleyince eşimden tekrar test istedi ve değerler düzelmiş, artık sizin uzerinizde yoğunlaşacağız dedi.. Yani Klomen ve yumurta takibi. Bundan 3 ay önce klomenden sonra ilk takibe gittiğimde yumurtalar daha buyumemişti..bir kaç gün sonra tekrar gittim.. Iyice küçülmüş dedi doktor. Yumurtalık rezerviniz iyi ama overleriniz tembellik yapıyor bu her ay yumurtlamıyorsunuz dendi.
Çok üzüldüm dedim ilaç tedaviside işe yaramayacak galiba sonumuz tüp bebek.. Sonra klomen dozumu günde 2 taneye çıkardı ve o ay 2 yumurtam oluştu fakat yine olmadı. Doktorum zaten klomenle bir kaç deneme sonrası gebelik elde edebildiklerini söyledi yine umutlandım ama ek olarak gynositol ve gonal f iğnesi kullanmamı istedi.
Kullandım ve takibe gittim.. Sürpriz bir şekilde 3 yumurtam olduğu söylendi hatta o zaman bu konuyu açtım. Kafam karışık ama bir ay daha es geçemezdim belki bu ay olacaktı ? Olmazsa da içimde aceba korunmasaydım olurmuydu pişmanlığı olmayacaktı. Rabbime karşı gelmedim korunmadım ve gerekli günleri değerlendirdim..
Bu süre zarfında kendini bilmez bir kadının meraklı sorularına magruz kaldım. Belki hayatımda 5 kez gördüysem 5indede bana bebek yok mu diye sordu ve o gün yine sormuştu hatta üşenmeden kaç yıllık evli olduğumu hesaplayıp bana " artık çocuk düşün zamanı gelmiş niye yapmıyorsun" demesine mağruz kaldım.. Eve geldim ağladım, canım çok acıdı, Rabbime yalvardım Allahım ne olur bana hayırlı bir zamanda hayırlı bir evlat nasip et dayanamıyorum insanlar çok kötü..
Bir kaç gün sonra bir rüya gördüm ve o rüya benim fikrimce bana bir mesajdı.. Umudum yoktu fakat gittim erken gebelik testi aldım en azindan negatifse reglimi sakince beklerim dedim. Testi yaptim lavabonun kenarına bıraktım ve ellerimi yıkarken pozitif olduğunu gördüm fazla sevinemedim daha önce ki kaybımdan dolayı ama eşim uyuyordu ona söyledim hemen dedim ki pozitif ama heveslenme bakalım sağlıklı gebelik mi..
Gün gün koyulaşmayı takip ettim ve dün kan sonucumda da pozitifi gördüm Rabbime ne kadar şükretsem az.. Yetersiz.. Dilerim ondan bu hasreti çeken bütün kardeşlerime tez zamanda bu duyguyu yaşatsın kimsenin kucağı boş kalmasınAMIN.
Evet bitanem ama ben mutluluktan ağlıyorum, kendim gebeymişim gibi sevindim sananasip meleğim olanda bizim için olmayan da alıştım ben
İnşallah canımin içiCanım benimbende sana sevineceğim inşallah tez zamanda
![]()
Ya kuzum tevekkülünün karşılığını almışsın işte inşallah bebişin sana tutunur bu süreçte kendini yorma dinlen sürekli bende çevre baskısından bıktım valla hayırlısıyla bize de nasip olsun inşallah![]()
Allah hayırlı gebelik hayırlı doğum hayırlı evlat hayırlı anne baba olmanızı nasip etsin inşallah hayırlısı ile darısı başımızaHiç bu kadar içten istememiştim galiba canımın acısındandikkat ederim kuzum ama Rabbimin takdiri veren de alan da o, tutunacağı varsa tutunur minişim bana bir şekilde..inşallah size de nasip olur dualarımdasınız hepiniz
![]()
Allah hayırlı gebelik hayırlı doğum hayırlı evlat hayırlı anne baba olmanızı nasip etsin inşallah hayırlısı ile darısı başımıza ❤
Konu sahibi arkadasım hamilemisin. Kac aylıksın. Çok sevındım
Benim de leri ile 3 yumurtam olgunlaştı 19.6,18 ve 16 boyutunda.doktor bence vurma iğne dedi ama ben istediğim için vurdum iğneyi hayırlısı sonucu bekleyip görecem. Hatta 14 mm bir tane daha vardı neyseki o çok büyümedi diye sevindi doktorSelam kızlar kısa ve öz olarak, klomen ve gonal f ile 3 yumurtam oluşmuş 16 mm. Doktor 3üz riskini alıyorsan yarın çatlatma iğneni vur dedi.. 2ze razıydım ama 3..siz olsanız ne yapardınız. Geçen ay 2 tane yumurtada tutmadı.. Kafam çok karışık![]()