• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 3 yumurta... Ne yapardınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende geçen ay 3 yumurtam oluşmuştu ve senin yumurtalarndan daha büyüklerdi, doktor öyle bir konuştuki tamam ya dedim oldu bu iş, hemde bir taşta birçok kuş tutar hasretim diner dedim, havalara uçtum, tabi ilk defa kullandım, Femara hap yanında menapur iğne ve en son ovitrelle, doktor eminmisin dedi, eminim dedim, ama malesef :KK43: 1 tanesi bile olmadı, yaşadığım hayal kırıklığının tarifi yok, günlerce kendime gelmedim :KK43: o yüzden nasip kısmet, tutsunda kaçı tutarsa tutshn, sonlandırmayın

Döngümün henüz 10.günü.. Üzüldüm sizin adınıza bende biliyorum garanti olmadığını kafamda tartmaya çalışıyorum ama kararımı verdim göze alıyorum.

Selam kızlar kısa ve öz olarak, klomen ve gonal f ile 3 yumurtam oluşmuş 16 mm. Doktor 3üz riskini alıyorsan yarın çatlatma iğneni vur dedi.. 2ze razıydım ama 3..siz olsanız ne yapardınız. Geçen ay 2 tane yumurtada tutmadı.. Kafam çok karışık 😓
Bence catlatın 3 yumurta ya tutacak ya hiç tutmayacak 3 sansınız varken catkatın rabbim ya ikiz ya tekiz olucak hepsi birden tutacak diye bir şeyde yok yani benimde 3 adet vardı ikiz kızlarım oldu ama ben cat igne olmadım her seferinde cat ignesi oluyordum tutmadı buda tutmaz dedim ay tuttu cat igne olmadan 😊🙇

Benim 3 ü çok iyiydi 21,20,16 tutmadı arkadaşımın 1 taneydi 18 mm ve tuttu o nedenle bilemezsin ben olsam vurdururdum

Bence catlatın 3 yumurta ya tutacak ya hiç tutmayacak 3 sansınız varken catkatın rabbim ya ikiz ya tekiz olucak hepsi birden tutacak diye bir şeyde yok yani benimde 3 adet vardı ikiz kızlarım oldu ama ben cat igne olmadım her seferinde cat ignesi oluyordum tutmadı buda tutmaz dedim ay tuttu cat igne olmadan 😊🙇
Kaçıncı denemenizde tuttu ?? Benim bu 2. Denemem 20,20,16 mm yine ama nedense hiç umudum yok

Back
X