• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 yıllık ilişki? Buluşmamak ?

ayrılmak istiyorum sözünü söylemek istememiş size söyletmek için yapıyor o hareketleri..Sevdiğinden şüpheniz olsun bence..Söze bakılmaz yaptıklarına bakın

Ayrılmayı düşünüyorum demişsiniz ama siz sevgili misiniz ki?adam seviyorum diyor şüphem yok diyorsunuz ama yazdıklarınızı tekrar okuyun.

Kızma ama Neyini seviyor? Seven insan ne yapar eder gelir bence kendimizi kandırmayalım. Bırak Giden gitsin kaybedecek neyin var ki !

Sevgi 5 dk görüşelim diye fırsat kollamaktır, 5 dk görüşmemek için binbir takla atmak değil.
Adam dediğiniz gibi ailevi ve maddi sıkıntıları öne sürüp bütün gün arabayla geziyor sizinle görüşmüyorsa, sizi görme ihtiyacı hissetmediğindendir.
Sıkıntı anında insan ilk sevdiğinin yanında olmak ister.
Üzgünüm ama siz de farkındasınız, sadece bunu size birilerinin söylemesi gerekiyor. Bitmiş bir ilişki ve uzatmaları oynuyorsunuz.
Bişeyleri oldurmak için tek taraflı ısrar etmeyin, sonra karşı taraftan aksini görünce " ben bu ilişkiye çok emek verdim, çok sıkıntı çektim oluyor"
Verilen emek iki taraflıysa kıymetli oluyor, yoksa tek başınıza akıntıya kürek çekmekten farkı yok.
Ama 3 yıldı falandı filandı bla bla..
Son olarak Sizi 5 dk görmek istemeyen adama Yol verin gitsin derim

Back