- 22 Ocak 2010
- 1.253
- 371
-
- Konu Sahibi Nisan.umut
evet canım doktor çok emindi..kas zarı altı yöntemiyleHayirli uğurlu olsun kararin.yalniz sifir agriyla uyanacam demissin ya emin misin? Bu arada hangi yöntem olacak kas üstü mü anlayamadim canim? İnsallah sürecin guzel gecer.
canım bana da ameliyathane de lokal anestetik madde enjekte ettirmiş ameliyat yerlerine kombin olmama rağmen sıfır ağrıyla uyandım ve sonrasında da güçlü ağrı kesicilerle desteklendi ağrısız sayılabilecek bir süreç geçirdim üstelik devlet hastanesinde :)Hayirli uğurlu olsun kararin.yalniz sifir agriyla uyanacam demissin ya emin misin? Bu arada hangi yöntem olacak kas üstü mü anlayamadim canim? İnsallah sürecin guzel gecer.
canım bana da ameliyathane de lokal anestetik madde enjekte ettirmiş ameliyat yerlerine kombin olmama rağmen sıfır ağrıyla uyandım ve sonrasında da güçlü ağrı kesicilerle desteklendi ağrısız sayılabilecek bir süreç geçirdim üstelik devlet hastanesinde :)
Canim doktorun kimdi? Bir de resimlerine bakabilir miyim?:))))hahah agrı degilde bende buyuk bir baskıyla uyanmıstım 650 cc lk bi baskıcanım hadi hayırlısı olsun haberleini bekliyoruz
aa eski konum ... keşke o zamanlar olsaydım şimdi kurtulmuştum
yok doktor sınavların riske girer dedi finallerime 1 haftam vardı bende riske atmadım canım..şimdi yaz tatilindeyim daha rahatım temmuz sonu oluyorumOlmadin mi ???