Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaslar ben 21 yasındayım ve 3 yıllık evliyim cabalarımıza rağmen cocuk sahibi olamıyoruz eşim 23 yasında bende adet düzensizliği de var.. zaman ilerledikçe eşimin ailesi torun istiyoruz diye baskı kurmaya basladı ama olmuyor
arkadaslar ben 21 yasındayım ve 3 yıllık evliyim cabalarımıza rağmen cocuk sahibi olamıyoruz eşim 23 yasında bende adet düzensizliği de var.. zaman ilerledikçe eşimin ailesi torun istiyoruz diye baskı kurmaya basladı ama olmuyor
ne demek ben yaptırmadım hemen bi uzman doktor buluyosun tabi işini iyi yapan ve anlayışlı ama bayan olmasın derim neden dersen ben baya sorun yaşadım
ve kontrollerini yaptırıyosun düzensiz adet diyosun bide bazı şeylerin çözümü erken farkedersen oluyo ihmal etme dünyanın en güzel duygusunu yaşa derim