3 yıllık evliyim bir türlü hamile kalamıyorum!

denzmavs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2024
84
0
19
Kızlar merhaba eşimle ilk evlendiğimizde hemen çocuk yapmak istedik ama yaptığımız gece ertesi gün vazgeçtik ella içtim ve ilk bir buçuk sene düşünmedik şuan 3. Senemize giriyoruz denedik çok kez ama olmuyor bir ihtimal bile yok ben öyle üstten kadın doğuma gittim yumurtalıkların sağlıklı dedi yumurtlamayı da takip ediyorum adetim de düzenli oluyor neden olmuyor yapmam gereken herşeyi yapıyorum eşim kilolu biraz ama boyu uzun göstermiyor ondan dolayı olabilir mi benim vitaminlerim düşüktü yeni yükseldi bu ay yine olmadı umudum vardı adetim 1 gün geçti ama az önce kanama geldi sizce neden olmuyor

Eşin sperm testi yaptımı keza sende öyle canım tüm hormon testlerini yaptır gerekirse rahim filmi çektir sadece muayene ile bişey anlaşılmaz

Eşin sperm testi yaptımı keza sende öyle canım tüm hormon testlerini yaptır gerekirse rahim filmi çektir sadece muayene ile bişey anlaşılmaz
Söyledim ama erkeklik gururu mu neyse yaptırmıyo bende sıkıntı yok diyor ama biraz daha olmazsa bende yptırcam

Söyledim ama erkeklik gururu mu neyse yaptırmıyo bende sıkıntı yok diyor ama biraz daha olmazsa bende yptırcam
Nerden biliyomuş? Böyle saçma sapan şeyler söylüyoken sen niye stres olup doktora gidiyosun bırak Allah aşkına. Sende bir şey olmadığına göre sorunun kaynağı belli değil mi? Muayeneden tavuk gibi kaçınca Errrrkkkekkk mi olduğunu zannediyo? Bu mantıkta bi adamı baba yapmak için kendimi paralamam

Paralamak değil ilk baş dikkate almadım ama artık ben istiyorum zaten ona da söyledim bidakşne doktora gideceksin dedim tamam dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…