Kızlar öncelikle yaşım 26. Yumurta büyütme çatlatma tedavisi yaptık zaman geçince hormonlarda sorun yoktu taki Amh düşüklüğünü öğrenene kadar.bu sırada rahim filmi de çekildim sorun yok dendi. tüp bebek tedavisine başladık zaman kaybetmemek için sonra yaptık ama tutmadı maalesef. Şubat ayında tekrardan tedaviye başlamak için gittik rahim filmime baktıklarında tuplerin sıvı dolu bunlari almamızn lazım bu şekilde tüp bebek bile tutmaz dediler. Bir daha doğal yolla gebe kalamayacağımi bilmek beni mahfetti. Hemen tüplerimi aldirmamak için biseyler yaptım ogrendigim günden itibaren süt buharına oturdum bir gün. Diğer gün ebegümeci fitil yaptım. Diğer günde soğan buharına oturdum ve göbeğime çörek otu yağı damlattim hergun. Bide o ay klomen içmiştim doktor muayene ederken zaten yumurtan catlamis demisti ama tutacağına dair hiç umudum yoktu. Sonra adet gecikmesi yaşadım ama ihtimal vermedigim için devam ettim islemlere bebeğimi Allah korudu elhamdülillah. En son da 7 gün gecikince testim pozitif çıktı ve ardından kese gördük sonra kalp atışlarını. Diyecegim şu ki sakın umut kesmeyin cabalamaktan vazgeçmeyin. Allah bana mucizesini gösterdi yoksa bu ay ameliyat olacaktım. Şimdi hayatta olmam en azından hamile kalabildigimi gördüm. Belki benim durumumda olanlara faydası olur diye paylaşmak istedim