3 yıldır hamile kalamıyorum yardim lutfen 😥

Tedaviniz hayırlı olsun,inşaallah hayirlisiyla bebeğinize kavuşursunuz. Aşılama için ümitsiz olmayın, siz 3 sene icin tahammülüm kalmadı demişsiniz, ben tam 7 sene sonra aşılama ile hamile kaldım.

Tedaviniz hayırlı olsun,inşaallah hayirlisiyla bebeğinize kavuşursunuz. Aşılama için ümitsiz olmayın, siz 3 sene icin tahammülüm kalmadı demişsiniz, ben tam 7 sene sonra aşılama ile hamile kaldım.
Ne güzel allahim bizlere de nasip etsin insallah

Ne güzel allahim bizlere de nasip etsin insallah
İnşaallah, emin olun stres çok etkiliyor. Ben yıllardır yaşadığım bir durum olduğu için diyorum ki elinizden geldiğince rahat olmaya bakın. İnşaallah Rabbim hayırlı zamanda nasip edecektir size de. Bana bir doktor tüp bebek olmadan olmaz dedi ama Rabbim asilama ile nasip etti. Doktorunuzun verdiği önerilere uyun, dua edin, tevekkül ile bekleyin inşaallah.

Mesela regl yaklasrkn ya da afedersnz iliski esnasnda gercekten dusunmednz mi? Yani bebek dusunen biri bunu nasl basariyor? Akil verir msnz?

Ne güzel yazmıssiniz. Allahim of dedirtmesin eminim olacak ama nasil ne zaman hic bir fikrimiz yok. Stres sıkıntı olmazsa olmazimiz

Inşallah hayırlısıyla allahım sağlıklı bir evlat versin sana aşılama 10 gün sonra mi yapılacak inşallah bu sefer tutar canım

Ablacım söylediğimi koca karı ılaco deme bak mutlaka yap bir akraba aynı sizin problem vardı ısırgan otunu kaynattı hergün 2 bardak sabah akşam iç 40 günden sonra hamile kaldı dene istersen

Kesinlikle..yani o ay dusunmedm diyenlerin nasl basardgni cozmeye calsyorum..aklim almyor
Ben bu ay dusunmemeye çalışıyorum ama olmuyor. Ilişki sırasında aklıma getirmemeye çalışıyorum en azından. Bebek olacak diye düşünmüyorum yani 14 aydır negatif görüyorum keyfini çıkarmaya çalışıyorum sadece. Nasılsa olmuyor kafasindayim hatta

Ablacım söylediğimi koca karı ılaco deme bak mutlaka yap bir akraba aynı sizin problem vardı ısırgan otunu kaynattı hergün 2 bardak sabah akşam iç 40 günden sonra hamile kaldı dene istersen
Tabi böyle seyleri denemekte fayda var ama sanirim bu icini temizlemek icin olan bir yöntem aşılama islemindeyim suan insallah tutar lakin tutmazsa size bu yöntemle ilgili basvurucam

Öyle oluyor malesef insallah. Sen ne kadar unuttum desende bilincaltin cocuk diye haykiriyor istersen unuttum diyeyim bugun aklimdan cikardim diyeyim ruyamdamda görüyorum. Ufak bir örnekti sadece. Rabbim emegimizi boşa cikarmasin

Bence öncelikle bu kafadan çk bu kez srf çocuk yapmak için deil sadc eşnzle bu durumu yaşayn ve sonrasnda zevk suyunun dşarya akmasna izin vermeyin ilişki sonrasnda bacağnızı duvara yaslayn ve sıvının daha derinlere geçmesini sağlayn ve kendinizi kasmamaya çalşnki geçiş sağlansn daha sonra o gece yataktan kalkmamanz ii oluryani tedaviye başvurmaktansa öncelikle bunu denemeniz yararlı olacaktr en kısa sürede gebe kalmanz dileğyle ...

Valla cok dogru söylüyorsunuz evet her iliskimizde yataktan o gece kalkmamaya ve ayaklarimi yarim saat asagiya indirmeden yatiyorum ama rabbim ol derse olacak denemedigim kalmadi

neden devamlı dr değiştirmek yerine, alanında uzman bir dr sabitleyip onun üzerinden ilerlemiyorsunuz.. hepsi farklı şeyler söylüyor kafanız karışır sonradan daha çok.. Allah kavuştursun yavrunuza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…