- 4 Kasım 2017
- 217
- 94
- 13
- 29
Turkceye cok duskunlugunuz varsa nickniz neden yabanci ???Ben de yazdıklarınızı anladım ve cevapta verdim ama gerçekten koskoca bir kadına yakışmıyor o şekilde yazmak, Türkçe'yi düzgün kullanmak önemli bi detay bence.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Turkceye cok duskunlugunuz varsa nickniz neden yabanci ???Ben de yazdıklarınızı anladım ve cevapta verdim ama gerçekten koskoca bir kadına yakışmıyor o şekilde yazmak, Türkçe'yi düzgün kullanmak önemli bi detay bence.
Kiz cozene kadar bi hal oldumKtg yntn.
Z zipzip 'ten bahsediyorsun sanirim, "yaslar kac?" onun sorusuydu Canım benim ya, epeydir yok, bugün 2nci kez andim kendisini, insaAllah iyidir, Rabbim selamet versin..yaş kaç?
diyesim geldi. şu an nickini hatırlayamadığım bir üyeyi anımsayarak..
tavırlar yaşınızın küçük olduğunu gösteriyor, bir de yazım şekliniz sesli-sessiz harfleri eksik kullanarak yazmanız.
bence abartmayın çağırın yatağa, hatta yatağa gelmezse gidin yanına yatın siz de..
ben hala çözemedim bana da söyleyinKiz cozene kadar bi hal oldum
"Kütüğü yontun" demek istedi, galiba sanirim zannedersemben hala çözemedim bana da söyleyin
Tam oturdu bu yalnız.Ktg yntn.
Kk da simdiye kadar okudugum en anlamli yorumdu,supersinizKtg yntn.
Kendini gelistirmelisinKiz cozene kadar bi hal oldum
Kutugu yont yazdim yabanci dil bilmek gibi bisey bu tarz yazilari okumak azcik calisin egitim sartben hala çözemedim bana da söyleyin
"Kütüğü yontun" demek istedi, galiba sanirim zannedersem
Tam oturdu bu yalnız.
Konuşarak halledin sorunlarınızı...
Ah cok tesekkurler bu yorumu herkes gorsun lutfenKk da simdiye kadar okudugum en anlamli yorumdu,supersiniz
Basliktadaa belirttgim gbi 3 sndr evlyz 2 gecedr ilk defa ayri uyuoz. Normalde bz birbirimize soz verdk ne tartsma olursa olsun yatagmizi ayrmicaz die soz verdk.Beni cezalandrio kendince. Bnm onu yataga cagrmami bklio gurur yapio. Ama bn ck kirginim cagrmam.. bn git demedim gel de demem. Bensz uyuyamadigini bliorum bnde uyuyamiorum .. son 1 sendr ck degsti kocam tavri hareketleri bni ck rahatsz etmeye basladi. Ayagimi ust uste atiom bnm yanmda yapma dio ckk degstii ya sevdgm adam bu olamz diorum bazn.. gun gelio ck kibar ve romntk snra bi bakiom kütügün teki olmus.. ne yapmaliyim szce ??
Ben hala çözemedim yorumlari sonradan gördüm kütüğü yontun kirk yil düşünsem aklima gelmezdiKiz cozene kadar bi hal oldum
Ktg yntn.
Türkçe katillerine savas actim son donemde, hem burada hem gerçek yaşantımda O nedenle idmanlıyım bu konularda, havada kapiyorum arizayiBen hala çözemedim yorumlari sonradan gördüm kütüğü yontun kirk yil düşünsem aklima gelmezdi
Ktg yntn.
Masallah takdir ettimTürkçe katillerine savas actim son donemde, hem burada hem gerçek yaşantımda O nedenle idmanlıyım bu konularda, havada kapiyorum arizayi