- 29 Aralık 2016
- 544
- 351
- 18
- Konu Sahibi Anneadayi3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağlasın canım:) 7 yaşında bir kızım 3 yaşında bir oğlum var :))ay ne guzel darisi basima insallah. kac yasinda cocuklariniz kiz mi erkek mi? Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
Allah bagislasin benim de 7 yasinda ve 2 yasinda iki oglum var. Rabbim nasip ederse bir kiz evlat istiyoruz esim ben ve abisi de kiz kardesim de olsun diyor. Hayirlisi Allahtan. saglikli hayirli evlat olsun da gerisi bos.sağlasın canım:) 7 yaşında bir kızım 3 yaşında bir oğlum var :))
Çok sağol canım sağlıkla kavuşalım bebislerimizeMasallah canım. Hosgelsin,sefa gelsin,saglıkla gelsın ınsallah..
Ekim annelerine beklerizÇok sağol canım sağlıkla kavuşalım bebislerimize
bu ay 19 ocakta bir iliski oldu. 6 subatta test yaptim negatifti ve bat 8 subat hala olmadim. bir adet belirtisi de yok. yumurtam kist yapsa akintim olur kupkuruyum aksine. anlamadim bu ay beklemedeyim. kiz icin bazi taktikler buldum bu ay onlari deneyecegim bakalim tutarsa. Yinede Rabbim ol derse olur insallahaynen öyle canım ne yalan söyleyeyim bende bir kızım daha olsun istiyorum ablasiyla ikisi birbirine destek olur :) erkekler bir şekilde idare ediyor bakalım nasip...aynen canım benim kızımda anne kız kardeş istiyorum diyir iyi haberlerinizi bekliyorum o zaman :)
Çok sağol canım inşallah darısı size :)Tebrikler canm hayrlısı olsun :) darısı bizlerin basna ins.
aynen öyle canım hala şaşkınlık içindeyim inşallah canım sağlıkla kavuşalımÇok tebrik ederim, Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah.
Kocaman bir aile oldunuz.
Çok sağolun inşallah öyle olur :) sanırım sizde hamilesiniz kaç haftalık?:)Tebrikler sağlıcakla tamamlayın serüveni
coook teşekkür ederim canım inşallah:))hayirli oslun canim çok sevbindim
Allah tammaina erdirsin insallah