Merhabalar ben burdaki bu tarz yorumları okuyodum bende bi şansımı deneyim dedim. 3 yaşında oğlum var 2017 doğumlu 33 haftalık doğdu 12 gün küvezde kaldı şuan 3 yaşında sadece anlamsız bir şekilde babu diyo kendi kendine sesler çıkarıyo ismini söylediğimizde çok nadir dönüp baktığı anlar. Bazı komutları anlıyo yapıyo mesela gel git otur kalk elimi tut falan gibi yada ellerini yıkadığımzda hani ellerini silelim diyorum veriyo ellerini. Ben şarkı söylerken bakıyo göz kontağı kuruyo ama onun ilgisini çeken biley olduğu zaman. Psikiyatriye götürdüm Bera testi yaptırın dedi onu yaptrıcaz 6 ağustosda heyet raporu falan çkıcak dil terapistine başlıycaz bnm oğlumda bebekken çok ağlayan bi çocuktu mecbur tv çizgi film açıyodum öyle sakinleşiyodu ama keşke yapmasaydm ilk çocuğum kendi ailem şehir dışında eşimin aileside uzak oturuyo tecrğbesiz olunca insan çocuğunada pek fayda sağlayamıyo çok üzülüyorm durumu benm gibi olan anneler yorum yazabilirmi çok uzun oldu kusura baknayın lütfenn
TV'yi çok açmanızdan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Benim kızım çok Niloya izlerdi hatta konuşmasını onu izlerken ilerletti diyebilirim. Konuşmamasının altında başka bir sebep olduğunu düşünüyorum. Lütfen gerekli yerlere götürün ve nedenini öğrenin Rabbim korusun yavrularımızı he bir de sık sık konuşuyor musunuz yavrunuzla ben sürekli konuşurdum. Anlamasa dahi beyni öğrenmeye açık olduğu için herşeyi anlatır söylerdim. Size tavsiyem bol bol konuşun onunla umarım tahlilleriniz temiz çıkar.Merhabalar ben burdaki bu tarz yorumları okuyodum bende bi şansımı deneyim dedim. 3 yaşında oğlum var 2017 doğumlu 33 haftalık doğdu 12 gün küvezde kaldı şuan 3 yaşında sadece anlamsız bir şekilde babu diyo kendi kendine sesler çıkarıyo ismini söylediğimizde çok nadir dönüp baktığı anlar. Bazı komutları anlıyo yapıyo mesela gel git otur kalk elimi tut falan gibi yada ellerini yıkadığımzda hani ellerini silelim diyorum veriyo ellerini. Ben şarkı söylerken bakıyo göz kontağı kuruyo ama onun ilgisini çeken biley olduğu zaman. Psikiyatriye götürdüm Bera testi yaptırın dedi onu yaptrıcaz 6 ağustosda heyet raporu falan çkıcak dil terapistine başlıycaz bnm oğlumda bebekken çok ağlayan bi çocuktu mecbur tv çizgi film açıyodum öyle sakinleşiyodu ama keşke yapmasaydm ilk çocuğum kendi ailem şehir dışında eşimin aileside uzak oturuyo tecrğbesiz olunca insan çocuğunada pek fayda sağlayamıyo çok üzülüyorm durumu benm gibi olan anneler yorum yazabilirmi çok uzun oldu kusura baknayın lütfenn
Ailelerin uzakta yahut yakında olmasıyla alakalı bir durum da değil bu onu söyliyim başta size. Benim ailem hepsi yakınımda ama ben onların dediklerine göre yetiştirmedim evladımı doktorlar uzmanlar ne diyorsa hep onların dediklerini uyguladım. İnternetten araştırma yaptım yeni doğduğunda her ay doktor kontrolüne götürüp neler yapmalıyım nasıl bakabilirim neye ne iyi gelir beslenmesinden kakasına kadar herşeyi işin uzmanından öğrendim. Hatta büyüklerimiz eşimle bize bilmiş dediler ailem de dahil varsın desinler umrumda olmadı uzmanlar ne diyorsa hep onların dediklerini uygulamaya çalıştım siz de lütfen en kısa zamanda gerekli tetkik ne varsa hepsini yaptırmalısınız.Merhabalar ben burdaki bu tarz yorumları okuyodum bende bi şansımı deneyim dedim. 3 yaşında oğlum var 2017 doğumlu 33 haftalık doğdu 12 gün küvezde kaldı şuan 3 yaşında sadece anlamsız bir şekilde babu diyo kendi kendine sesler çıkarıyo ismini söylediğimizde çok nadir dönüp baktığı anlar. Bazı komutları anlıyo yapıyo mesela gel git otur kalk elimi tut falan gibi yada ellerini yıkadığımzda hani ellerini silelim diyorum veriyo ellerini. Ben şarkı söylerken bakıyo göz kontağı kuruyo ama onun ilgisini çeken biley olduğu zaman. Psikiyatriye götürdüm Bera testi yaptırın dedi onu yaptrıcaz 6 ağustosda heyet raporu falan çkıcak dil terapistine başlıycaz bnm oğlumda bebekken çok ağlayan bi çocuktu mecbur tv çizgi film açıyodum öyle sakinleşiyodu ama keşke yapmasaydm ilk çocuğum kendi ailem şehir dışında eşimin aileside uzak oturuyo tecrğbesiz olunca insan çocuğunada pek fayda sağlayamıyo çok üzülüyorm durumu benm gibi olan anneler yorum yazabilirmi çok uzun oldu kusura baknayın lütfenn
Merhabalar ben burdaki bu tarz yorumları okuyodum bende bi şansımı deneyim dedim. 3 yaşında oğlum var 2017 doğumlu 33 haftalık doğdu 12 gün küvezde kaldı şuan 3 yaşında sadece anlamsız bir şekilde babu diyo kendi kendine sesler çıkarıyo ismini söylediğimizde çok nadir dönüp baktığı anlar. Bazı komutları anlıyo yapıyo mesela gel git otur kalk elimi tut falan gibi yada ellerini yıkadığımzda hani ellerini silelim diyorum veriyo ellerini. Ben şarkı söylerken bakıyo göz kontağı kuruyo ama onun ilgisini çeken biley olduğu zaman. Psikiyatriye götürdüm Bera testi yaptırın dedi onu yaptrıcaz 6 ağustosda heyet raporu falan çkıcak dil terapistine başlıycaz bnm oğlumda bebekken çok ağlayan bi çocuktu mecbur tv çizgi film açıyodum öyle sakinleşiyodu ama keşke yapmasaydm ilk çocuğum kendi ailem şehir dışında eşimin aileside uzak oturuyo tecrğbesiz olunca insan çocuğunada pek fayda sağlayamıyo çok üzülüyorm durumu benm gibi olan anneler yorum yazabilirmi çok uzun oldu kusura baknayın lütfenn
TV açtığınız için kendinizi suçlamayın.ben de hem Türkiye içi gurbetteyim hem de oğlum 2 yaşına gelinceye kadar kendim baktim ,TV de açtım.hala da izler tv.cok doğru mu değil.ama çok da yanlış değil.Merhabalar ben burdaki bu tarz yorumları okuyodum bende bi şansımı deneyim dedim. 3 yaşında oğlum var 2017 doğumlu 33 haftalık doğdu 12 gün küvezde kaldı şuan 3 yaşında sadece anlamsız bir şekilde babu diyo kendi kendine sesler çıkarıyo ismini söylediğimizde çok nadir dönüp baktığı anlar. Bazı komutları anlıyo yapıyo mesela gel git otur kalk elimi tut falan gibi yada ellerini yıkadığımzda hani ellerini silelim diyorum veriyo ellerini. Ben şarkı söylerken bakıyo göz kontağı kuruyo ama onun ilgisini çeken biley olduğu zaman. Psikiyatriye götürdüm Bera testi yaptırın dedi onu yaptrıcaz 6 ağustosda heyet raporu falan çkıcak dil terapistine başlıycaz bnm oğlumda bebekken çok ağlayan bi çocuktu mecbur tv çizgi film açıyodum öyle sakinleşiyodu ama keşke yapmasaydm ilk çocuğum kendi ailem şehir dışında eşimin aileside uzak oturuyo tecrğbesiz olunca insan çocuğunada pek fayda sağlayamıyo çok üzülüyorm durumu benm gibi olan anneler yorum yazabilirmi çok uzun oldu kusura baknayın lütfenn
Böyle şeyleri duyunca banada umut oluyo annesin ister istemez üzülüyosun. Bide etraftaki suçlamalar işte senin yüzünden konuşmuyo yeterince ilgilenmedin diye böyle oldu falan diyorlar daha kafama takıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?