Iyi akşamlar hanımlar
Bu konuda tecrübeli annelere seslenmek istiyorum.
Oğlum 3 yaşında ve yaklaşık bir senedir iştahsızlık ve seçicilik baş gösteriyor.
Bir ara pilavı sever, ondan bıkar sadece makarna yemek isterdi.
Buraya kadar tamam.
Ama artık hiç yemiyor nerdeyse.
Tavuk ve köfteyi mesela çok severdi, şimdi ise bazen haftalarca ağzına almaz...
Beraber alisveris yapariz, mutfakta yemek hazirlarken yanımda bulunur sohbet ederiz, beslenme açısından iyi örnek olmaya ve allah ne verdiyse çeşit sunmaya çalisirim.
Ama çocuk meyveli yoğurdu bile yemez oldu.
Cuma günü eçzaneden iştah açıcı şurup aldım, bakalım neler olacak.
Ben birazda yeme bozuklugundan, daha dogrusu piskolojik oldugundan supheleniyorum.
Bu tarz şeyler yaşadiniz mı ve nasıl aştınız?
(Doktora anlattım, çocuklar bile bile aç kalmazlar, istahsız oldukları dönemler olabilir dedi, ama burdaki doktorlar hep böyle diyor. Mentaliteleri geregi rahatlaf, cocuklari fazla istahli olmaz)
Bu konuda tecrübeli annelere seslenmek istiyorum.
Oğlum 3 yaşında ve yaklaşık bir senedir iştahsızlık ve seçicilik baş gösteriyor.
Bir ara pilavı sever, ondan bıkar sadece makarna yemek isterdi.
Buraya kadar tamam.
Ama artık hiç yemiyor nerdeyse.
Tavuk ve köfteyi mesela çok severdi, şimdi ise bazen haftalarca ağzına almaz...
Beraber alisveris yapariz, mutfakta yemek hazirlarken yanımda bulunur sohbet ederiz, beslenme açısından iyi örnek olmaya ve allah ne verdiyse çeşit sunmaya çalisirim.
Ama çocuk meyveli yoğurdu bile yemez oldu.
Cuma günü eçzaneden iştah açıcı şurup aldım, bakalım neler olacak.
Ben birazda yeme bozuklugundan, daha dogrusu piskolojik oldugundan supheleniyorum.
Bu tarz şeyler yaşadiniz mı ve nasıl aştınız?
(Doktora anlattım, çocuklar bile bile aç kalmazlar, istahsız oldukları dönemler olabilir dedi, ama burdaki doktorlar hep böyle diyor. Mentaliteleri geregi rahatlaf, cocuklari fazla istahli olmaz)