• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 3 yaşındaki kızımda genital akıntı:((((

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

amazon570

Guru
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2007
100
1
296
Şanlıurfa
:çok üzgünüm:arkadaşlar 3 yaşındaki kızımda genital akıntı var hemde koyu renkte neden olur sizinde başınıza geldimi bi firkri olan varsa yardımcı olursa çok sevinriim şimdiden teşekkürlera.s.

biz yardimci olamayiz sanirim
ama bi doktora gosterin bence neyin nesini o iyi anlar
gecmis olsun insallah kotu bi sey yoktur

bulunduğum yerde çocuk doktoru yok malesef gidip pratisyenede kızımı soymak istemiyorum küçük hanım zaten çok utangaç psikiolojisini iyicene bozmaktan başka bi işe yaramazki:( yinede sağol canım

canım moralini bozmak istemem ama ilerde ciddi rahatsızlıklar falan olur Allah korusun..bence mutlaka bir uzmana göstermelisin..
bence al kızını en kısa zamanda,atla bi arabaya doktora götür..
bu işler ihmale gelmez ..
acil şifalar Şeniz

canim bu sitedede var jinekologlar ama bebektede ayni bilgiler yeterli olurmu bilmem canim.umarim onemli birsey degildir

ya çok üzüldüm hemen çocuğunu götür doktora bence de ...
yani yanlış anlama ama bu durumda çocuğunun piskolojisi daha çok bozulur...kötü birşey çıkmaması için bence hemen doktora götür kızını..

merhaba gecmis olsun canim
Vajinal mantar enfeksiyonları idrar yollarında enfeksiyon olabilir. Idrar tahlili yaptirmalisin biran önce bu
durum normal degil bildigim kadariyla..

Benim teyzemin torununda aynı durum sözkonusuymuş ve sanırım ufak bir operasyonla halledilebiliyor. Çok moralini bozma hormonal bir bozukluk ama tedavisi mümkünmüş. Bu bozuluklar da hormonlu meyve ve sebzelerden dolayı olurmuş. O nedenle her sebzeyi mevsiminde hatta mümkünse organik yemek gerekirmiş. Geçmiş olsun.

Alıntıdıruzun süreli vajinal kötü kokulu akıntı yakınması ile başvuran hastalarda mutlaka yabancı cisim akılda tutulmalı ve buna yönelik görüntüleme yöntemleri yapılmalıdır.

Alıntıdır
Israr eden, anormal vajinal akıntılarda en son vajen endoskopik olarak incelenir ve yabancı bir cisim varlığı (tuvalet kağıdı gibi) araştırılır.

Alıntıdır
Soru: 4 yaşında kızımın 8 aydır vajinal akıntısı var beyaz bazen de açık sarı-yeşil renkte geliyor vajinal kültürü yaptırdım. PROTEUS-MİRİBİLİS üredi kültür sonucuna göre kullandığım ilaçlar iyi sonuç vermedi ve mantar üredi (candide albinasc) mantar ilacı kullandığım zaman yeşil akıntı devamlı geliyor. Ne yapmalıyım ? Bu enfeksiyonlar kısırlığa yol açarmı. sürekli ilaç kullandığım için tahriş olmuş olabilir mi? Teşekkür ederim.

cEVAP:Ufak kız çocuklarında vajinal enfeksiyonların en sık görülen nedenlerinden biri, özellikle de tedaviye yanıt vermiyorsa vajinaya sokulmuş yabancı cisimlerdir. Ufak kız çocukları bedenlerini keşfetme çabasıyla bazen peçete vs. Ufak kağıt parçalarını veya ufak oyuncaklarını vajinadan içeriye ittirebilmektedirler. Bu yönde bir araştırma yapılabilir.

çok geçmiş olsun cnm umarım yakın zamanda geçer...

Back