Tuvalet Eğitimi 3 yaşındaki kızım çiş kaçırıyorrr yardım kızlarrrr :(((

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

bal_petegim

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2012
5
0
16
Muğla
3 yaşına yeni girmiş bi kızım var ona yazın tuvalet egitimini ögrettim,herşey çok güzeldi ,ögrendi hiç kilodunu ıslatmıyordu,son bir aydır ne olduysa kızım birden çişi geldigini söylemeyi kesti ve sürekli kiloduna kaçırıyor ama hepsini degil birazını,ona kızmıyorum güzel bir dille çişi geldiginde söylemesini söylüyorum ama nafile bu konuda yardımlarınızı bekliyorum :/

üşütmüş olabilir havaların ne yqptığı belli değil bu aralar bi sıcak bi soğuk çocuklar soğuk alıyor ayaklarını sıkı gidirirsen daha iyi olur benim kızda geçen ay öyle yaptı şimdi iyi şükür çocuğu üşütmemeye çalış... Yazık o sıkıyordur birden baskı gelince tutamıyordur yavrum

Siz ilk alıştırdığınız gibi devamlı sorun ve tuvalete götürün üşütmüşte olabilir sıcak tutmaya bakın

üşütmüşde olabilir dikkat çekmekte isteye bilir sen bu arayı bi gözden geçir bi şeye üzüldümü bir istedimi veya kıracak bişey konuşuldumu yahut altına yapan bi bebeği sevdinizmi yanında bi gözden geçir vede sakın yanında bu durumdan kimseye bahsetme pdr gibi oldum sanki ama böyle şeyleri yaşayan biliyor ancak benim oğlumda kardeşi olduğunda 15 gün yaptı altına

kızlar hepinize tşk ederim yardımlarınız için,şükür sanki düzelme var gibi ,çocuk büyütmek zor iş nelerle karşılaşıyor insan,saglıkları yerinde olsunda bunlar geçer elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…