• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 yaşında oğlum var benimle uyumak istiyor.

omre_bedel

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2010
175
24
298
Denizli
oğlum 3 yaşında kendi beşiğinde uyumak istemiyor benimle uyumak istiyor.bana sarılacak,masal anlatılacak,sırtı kaşınılacak öyle istiyor.uyumuyor diye yanıma alıyorum eşimde gece geç geliyor eve o gelince beşine alıyoruz ama bazen uyanıyor beşiğine gitmek istemiyor.ben bu durumdan nasıl geçirebilirim yaza odasını ayırmak istiyorum ama bırak odasını yanımda yatıyor...

konuya çözüm bulan varsa yazsın valla yatağıma hasret kaldım , beni odasında istiyor , odasına kanepe koymak zorunda kaldım :( ne denediysem olmadı , konuşuyorum , anlatıyorum ikna olmuş gibi görünüyor yalnız uyuyor ama gecenin bir yarısı uyanıp yanına çağırıyor , gitmezsem de kıyamet kopuyor

tam benım dertli olduğum konu :( oglum tam 2 yasında, bırakın kendı odasını kendı yatagını resmen koynumda uyuyor :( sacımla oynuyor uyurken.. sabah boynum sırtım her yerım agrıyor.. acaba biraz aglamasına falan goz yumup odasında uyuması konusunda baskı mı yapsam bilemıyorum. gercı bızım odada kendı besıgınde yatsa onada razıyım artık

Back