- 8 Ekim 2009
- 4.305
- 761
- 448
- 41
Slm kislar benim oglum 3 yasinda 2 bucuk yasinda cisini söylemeye alistirdim geceleri hala bezliyorum.Geceleri bezine kakasini yapiyor gunduzleri kesinlikle kaka yapmiyo ve söylemiyo.Geceleri cise alismadigi icin hala bezliyorum yatmadan önce bezine kakasini yapiyo bezini temizliyorum ve sonra uyuyor.Bazende gunduzleri uyanir uyanmaz yapiyo kakasini ve sonra yanima geliyo anne kaka yaptim temizle diye.
Ne yaptiysam kakasini söyletmeyi basaramadim malesef inatla söylemiyo.
Geceleri bez tutmayida birakmam gerek ama nasil alistircam hic bilmiyorum hem kakasini hem cisini gece beze yapiyor cunki.Bikac kez bez tutmadim hic söylemeden kakasinida cisinide altina yapti inatla.
Suan 7 aylik hamileyim ikinci bebegim dogmadan alistirmak istiyorum oglumu ama nasil?Lutfen yardimci olun ve deneyimlerinizi benimle paylasinboshayallersmile
Ne yaptiysam kakasini söyletmeyi basaramadim malesef inatla söylemiyo.
Geceleri bez tutmayida birakmam gerek ama nasil alistircam hic bilmiyorum hem kakasini hem cisini gece beze yapiyor cunki.Bikac kez bez tutmadim hic söylemeden kakasinida cisinide altina yapti inatla.
Suan 7 aylik hamileyim ikinci bebegim dogmadan alistirmak istiyorum oglumu ama nasil?Lutfen yardimci olun ve deneyimlerinizi benimle paylasinboshayallersmile