- 29 Eylül 2018
- 136
- 114
- 18
- 35
- Konu Sahibi selyfurtado
Bakın nekadar anlatabiliyor anne bez bağla diyor bizde daha kırmızı araba diyemiyoruz ğan ğannBu ay 3 yaşını dolduruyor benim oğlum.
Sizinki gibi hiperaktif bir çocuk yalnız konuşmamız gayet iyi...
Çişini yapacağı zaman anne bez bağlayacaksın tamam mi diye anlaşma yapıyor benimle buaralar
Konuşuyorum tamam diyor ama aynı ısrar edince küçük abdestini dahi tutuyor demekki hazır degil napayim çocuğun psikolojisini bozamam....
Kendi yaşıtlarını bizimki de itekliyor ne kadar yapma desek de ama kendinden büyüklerle oynamaya bayılıyor ilerde kreşe gidince sorun yaşarız diye korkuyorum ama daha küçükler inş düzelirler...
Tuvalet egitimi için acele etmeyin hazır olmaları gerekiyor....
Yani doktorumuzun tavsiyesi kreşti. Çocuklarla vakit geçirmesi. Ancak bez olayına taktım umarım çözüm bulurun
Çok teşekkür ederim. Umarım kreş yardımcımız olur. Önceden erken kreş çocuklarına çok üzülürdum ve annelere kızardim. Şimdi çok iyi anlıyorum . Arkadaş seviyor çok mutlu oluyor ancak ilgi ve özveri bekliyor konuşması için. Umarım faydası olur. Çok tesekkurlerS selyfurtado hiperaktivite yani DEHB tanısı 7 yaştan önce konulmaz.
Her hareketli veya arkadaşlarına vuran çocuk da hiperaktif değildir.
Çoçuğunuzuz konuşma gecikmesi nedeniyle uyum ve davranış problemleri yaşadığını düşünüyorum.
Kreşe başlatmanız yerinde olur.
Not:Erken çocukluk uzmanıyım.