• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davranış Bozuklukları 3 yaşında kızım çok mızmız ve inatçı

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.
tirnak yeme aliskanligi icin bencede cocugunuzu bir doktora götürün , cocukta stres var demek ki.
mizmizlik bir dikkat cekme yöntemi bi arkadas da yazmis calisiyormussunuz demek cocugunuz sizi özlüyor.
ona daha cok ilgi ve ihtimam gösterin zamane cocugu diye birsey cocuklarin hepsi ayni degil onlar bizim eserlerimiz. hepsi sahsina özel.

:72: Vallahi bu yazılanları görünce rahatladım, aynı sorunlar tıpa tıp aynı şeyleri bende yaşıyorum, artık sadece benim kızım böyle diye kafayı yemek üzereydim, Allahım ben nerde hata yapıyorum diyordum bi ben değilmişim demekki buda bi süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun, ben çözüm bulamıyorum insallah en kısa zamanda hepsi düzelir :43:

Acaba düzeldimi sorunlar merak ettim:25:

merhaba arkadaşlar.3 yaşındaki kızım çok mızmız ve inattçı özellikle bu aralar hiç çekilmiyor. sürekli mızmızlanarak konuşuyor hep kendi istediği olsun istiyor gerçi kendisi de ne istediğini bilmiyor .çalışıyorum akşam gelince mız mız offf hep parka gitmek istiyor götürüyorum sonra diğer parka hiç bitmiyor istekleri.eve geliyoruz mız mız devam ediyor hiç kendi başına oynayamıyor hep yanında birisi olacak onu oynatacak.bazen çok sinirleniyorum ve ona bağırıyorum sonra pişman oluyorum ama :( birde canı çok tatlı düşünce eline bacağına birşey olmasın yandık .en küçük yara bile olsa artık hiçbişey deydirmiyor eline banyo yaptırırken poşet bağlatıyor günlerce bu böyle devam ediyor.ayrıca tırnaklarını da yiyiyor acı oje aldım ama yine yiyiyor hiç bi etkisi olmadı.tırnaklarını genelde telaşlanınca kaygı duyunca falan yiyiyor ama hiç birşey yokken bile eli ağzında herşeyi kemiriyor bir piskoloğa mı götürsem bilemedim yoksa çok mu abartıyorum .çevremdeki çocuklara bakıyorum birçoğunda inat var.bütün çocuklar böylemi?bir ara çok iyidi kurallara uyuyordu ama karar verdim yine başaracağım onu bu mızmız halinden çıkaracağım .bir karton alıp evin kurallarını yazıp duvara asacağım. ceza koltuğunu tekrar aktif hale getireceğim süper dadı daki gibi ,2 yaşındayken ısırma huyu vardı bu sayede bırakmıştı işe yaramıştı. şimdi tekrar yapçam.inşallah işe yarar.sizden de öneri bekliyorum.teşekkürler

Acaba düzeldimi sorunlar merak ettim:20:

mesaj 3 yıl önce yazılmış ve benim kızım da bugün bu yazılanlardan yüzde doksanı uyuyor. şimdi mesaj yazan arkadaşların çocuklarının büyümüş olması lazım problemleri ne şekilde aşkınız aynı huylar devam ediyormu karakter değişikliklerin neler lütfen teselli olsun diye yazan biz ne yaparız

tamda böyle bi konu açmak için girdim birde baktım var
benim oğlumda 3 yaşında ama inanılmaz mızmız ananesi bakıyor ben çalışıyorum eve gidiyorum böyle oyun oynarken ayağa kalkıo bi otarfa bi butarafa gidio başlıo ağlamaya ama nası ağlamak nie ağlıon şundan ağlıom anne dio ama ne olduğunu bilmio kendide odama gidleim dio gidioz ağlıo ben buraya gelmek istemiom su iççem dio veriom içmicem dio böle sabrımızı deniyo resmen insan içine çıkamaz olduk nasıl davrancağımı bilemiyorum artık
BELKİ CANI SIKILIYOR. EVDE YOKSUN. EĞLENEMIYOR STRESSI ATMIYOR.....

Back