- 23 Şubat 2016
- 825
- 413
- 28
- Konu Sahibi Kucuk prensesim
Kizlar merhaba bir cogumuz ayni problemi yasiyoruz kizim 2019 dogumlu subatta dogdu 3 yasini gecti hala anne demiyor baba dede mama meme baba bekle baba dur baba gitti cis bitti kaka biti bu tur seyler soyluyor bi kac hafta oncede ilk kez baba nereye gitti dedi tek bi kez dedi daha soylemedi eskden bana mama mama derdi hep mama diye seslenirdi artik mama soylettirmiyorum ama bu seferde hic bisey demiyor yanima gelip kalk kalk diyor yada koluma dokinuyo snra gel gel dii isaret edyo bi kac kez anne dedi annemi dedin kizim bidaha sole dedm guluyor asla bidaha soylemyor aradan zaman gecyo gene anne diyor snra asla demiyor birileride smdi anne de dediklerinde anlamsiz bisiler soyluyor sanki anne demeyi bilmiyormus gbi yapiyor ne yapicam bilmiyorum kardesine sesleniyor yigit gel diyor anneyi nasil soylettiricem sasirdim artik soylemek istemiyor ben annemiyim deyince hihi diyor kafa salliyor guluyor anne de diyorum iii diyor guluyo yada anlamsiz baska kelime soyluyor ayni durumda olanlar varmi