• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 yasinda hiperaktif olabilirmi?

ercysesr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2015
104
16
98
36
merhaba arkadaslar 3 yasina 3 ay kalan bir oglum oglum var cok hareketli surekli kossun hoplasin.hic yerinde oturmaz.kendi kendine oyun nadir oynar.bi oyundan oburune gecer.herkes bakmakta zorlaniyor.tv izletmem oda izlemez zaten.sakarligi yoktur cok sukur birseyi kolay kolay unutmaz.bukadar hareketli olmasina ragmen dustugu cok nadirdir.kurallara genelde uyar.tehlikeli seyleri yapmamaya gayret eder.hiperaktif olabilirmi? yoksa yasinin geregimi bu.bu sekilde cocugu olup sonradam sakinleyen uslu duran oldumu.cok zorlaniyorum artik.birde mecburi kardes yapma planim var yumirtalik rezervi sorunundan dolayi korkuyorum idare edemem diye.

Benim oğlumda 3 yaş 2 aylık olduk doğduğundan beri hatta kuvezde bile durmuyordu çok hareketli...
Bazen sabrım kalmıyor gece ayaklarım ağrıyor anne ilaç ver diyor düşünün yani...
Hiperaktif değiller ama cok hareketliler bence psikologa dahi götürdüm normal bazı çocuklar olur dedi...
Uslanmalarini bekleyeceğiz artık.
Bende yaşım ilerliyor ikinciyi yapmam lazım oğlum 6 yıl sonra oldu ama gözüm kesmiyor...

Back