• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 yaşında cinsellik(çok acil)

enteresan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2007
145
1
96
42
Zonguldak
arkadaşlar benim 3,5 yaşında bi oğlum var bununla birlikte bi sürüde sorunumuz var ama çok erken olduğunu düşündüğüm bi cinsellik sorunumuz var
şimdi sorunumuz kısaca şu kendinden büyük kızlara (ortalama hep 18 yaş oluyo bu kızlar) ilgi duymaya başladı hadi bu merktandır deyip gülüştük filan ama 2 gün önce bi eğlence yerinde otururken oğlum yandaki masada bi kız vardı öyle ona bakıp duruyodu bizde gülüşüyoduk yine ona çaktırmadan ama sonra birden bize döndü ve anne yaaaa pipim büyüdü dedi yani oda rahatsız oldu durumdan.neyse biz tepki vermedik ama şaşkındık eşim kardeşim ve ben
nasıl tepki vereceğimizi bilemedik hadi bunu geçtim o yaşta böyle bişi olması normal olamaz gibi geliyo yaa
hatta mümkün değil gibi geliyo
sizden ricam oğlu olanlar yada bilgisi olanlar bu durumun normal olup olmadığını yahut ne yapmam gerektiği konusunda beni bilgilendirirse çok sevinirim çünkü yanlış bişey yapmak istemiyorum bu konuda allah göstermesin ters tepmesinde davranışlarım
şimdiden teşekkürler

entresan durumunu anliyorum benim cok yakin bi arkadasimin ogluda malesef böyle seylerler annesini caresis bi hale soktu.suanda 5 yasinda o ama kiz erkek farketmiyor .o biras daha ileriye gidiyor malsef kendinden kücük cocuklarin pantolunu indirip arkasina gecip vs .. cok tuhaf bi durum yani ilk basta normal denildi kücük, bi yerde görmüstür felan ama son bardagi tasiran son damla oldu ögretmenin dedigine göre normal büyük insanlarin yaptigi bi pozisyonda yakalamislar cocugu baska bi cocuga yaparke malesef ,ben ve dier bi kac cocugun annesi bu olayin bi an önce son bulmasi icin anaokulu müdürüyle konusmak zorunda kaldik sonucda benimde kizim vardi onun bi zarar göremsine göz yumamazdim.neyse bu olay iyice cigirindan cikinca doktora gitmesine basvuruldu.suan doktora gidip geliyor.

bende buna benzer bir kaç durum duydum bu tarz şeylerle tek başınıza başa çıkmanız bence çok zor bir petiatristten yardım almanızı tavsiye ederim çünkü çok küçük. büyük ihtimal o yavrucakta ne olduğunu anlamıyordur inan. yanlış anlama ama bir şey sorucam eşini ve seni veya tv de başka olaya tanık olmuş olabilirmi bu durum çünkü çocukları ya erken cinselliğe yada tamamen erkek kadın ilişkisine kötü bakamakla sonuçlanıyor ama ne olursa olsun bence yardım alın bu konuda

bende buna benzer bir kaç durum duydum bu tarz şeylerle tek başınıza başa çıkmanız bence çok zor bir petiatristten yardım almanızı tavsiye ederim çünkü çok küçük. büyük ihtimal o yavrucakta ne olduğunu anlamıyordur inan. yanlış anlama ama bir şey sorucam eşini ve seni veya tv de başka olaya tanık olmuş olabilirmi bu durum çünkü çocukları ya erken cinselliğe yada tamamen erkek kadın ilişkisine kötü bakamakla sonuçlanıyor ama ne olursa olsun bence yardım alın bu konuda

canım çok şükür eşimle beni öyle bi durumda yakalama gibi bişey olmadı hiç tv desen hiç öyle şeyler izlemeyiz yani hareketlerimize bile dikkat ederiz hep
zaten çok şükürki diğer arkadaşında bahsettiği gibi feci bi durum deil
yalnızca kıza baktı baktı uzun süre daha sonra pipim büyüdü anne diye huysuzlandı
yani bunu büyütmelimiyim doktora filan başvurmalımıyım bilmiyorum yaşı çok küçük daha benim merak ettiğimde çok ilginç deilmi o yaşta etkilenipte pipisinin büyümesi
ya hiç bilemiyorum yaa
bi süre izlemeye alıcam eğer devam ederse gerçekten çareler bulmam lazım
erkek çocuğu olan yokmuuuuuu
yardım edin

biyolojik olarak bebeklerin bile altini degistirirken pipisinde degisiklik olmasi normal benim bildigim, ama karsi cisten etkilenmesi cok ilginc geldi, erkeklik hormonlari erken calsimaya baslamis olabilrmi, bence mutlaka dr a gosterin, erken ergenlige giren cocuklari bile ilacla geciktirebiliyorlar,hormonal bi sorun varsa duzene sokabilirler

bacim burda ne işin var öyle bir problemin varsa DOKTOR DİYE BİRSEY VAR BURDA GEÇİRCEĞİN VAKTİ DOKTORDA GEÇİR ;)

Benim de oglum 3,5 yasinda ve inan ki anlattiklarini sasirarak okudum ...Bence bunu bir yerden duymus ...
Bir uzmana danis canim .

guzelim cinsellik uc yasinda baslarmis hurriyetin guzin abla bolumune gir ayni sorum yaziyor bir oku bakalim canim

ah bi bilsem benim oglum da 3 bucuk yasinda sadece anne pipim buyudu dio ama baskalarina bakinca falan degil pipisi falan gelince baska bi sey yok,
ay cok zor gercekten cocuklarla ilgili seyler hele cinsellikse

Mutlaka bir cocuk doktoruna gitmelisin...o seni yönlendirir..! Daha fazla vakit harcama bence...!

Fazlada cocugun üzerine gitmeyin...bidik o zaman daha cok ilgi duyabilir..! Yaninda konusmayin cinsellik konulari veya cocugun durumunu..!

Gecmis olsun..!

bacim burda ne işin var öyle bir problemin varsa DOKTOR DİYE BİRSEY VAR BURDA GEÇİRCEĞİN VAKTİ DOKTORDA GEÇİR ;)

canım doktora gitmem gerektiğini düşünüyorum bende tabiki ama 2 sebepten dolayı gitmeden danışmak istedim burdaki annelerimize
sebep 1:tekrarlarsa doktora gitmek daha mantıklı geliyo belki o anlık tesadüf olabilir diye düşünüyorum o yüzden beklemedeyim
sebep2: oğlum şu anda uzakta babanesinde:))
yani benim burda paylaşmak isteme sebebim çoğumuzun çocuğu var büyütmüş olan var bu evreleri atlatanlar var onlardan fikir istemekti amacım durum normalmi değilmi bilemiyorumki bi anormallik vr tabikide ama belki o dönemde normal bi olay.yani fikrim yok bu konuda aslında doktorumuz var ona telle danışmak istedim ama bayram tatiline çıkmış pzts ye kadarda yokmuş yani bende ancak böyle araştırıp durmakla yetiniyorum bide yaşayanlar daha iyi bilir yaa bende bunu umut ediyorum işte napiyimsenağlama

Canım çocuk bir kere bir laf etmiş diye hemen doktora taşınmanızı kesinlikle önermiyorum. Türkçe bu heryere çekiliyor öylesine anlamını bilmeden bir laf etmiş çocuk bence abartıyosunuz. Benim oğlum 4 yaşında oynarken pipisinden gıdıklıyorum bazen uyandı diyor ben uyuyunca oda uyucak diyor oynama büyüyor vs. bir sürü şey söylüyor bedenini keşfettikçe. Sonuçta her geçen gün kendilerini daha fazla keşfediyorlar. Herşeyi abartmamak lazım. Böyle şeyleri orta yerde söylediği zaman ayıp olduğunu anlatırsın izah edersin olur biter. Elbetteki sana göre hastalık seviyesinde bir durum varsa ki hiç sanmıyorum durumun devamında ilerlemesi halinde doktora götürmeni öneriyorum. Şimdilik sakin lütfen kaydirigubbakcemile2
a.s.

çocuğunuzun cinsel organını gıdıklamak ve oynamak neden?lütfen yanlış olan davranışlarımızı örnek göstermeyelim.tabiki kendindeki farklılıkları ve değişimi farkedecek ve bunu bizimle paylaşacak.ama annesinin onun cinsel organını gıdıklaması veya oynaması yanlış.Bırakın çocuk kendi kendini keşfetsin sizin bu gibi davranışlarınız malesef çok yanlış.

arkadaşlar benim 3,5 yaşında bi oğlum var bununla birlikte bi sürüde sorunumuz var ama çok erken olduğunu düşündüğüm bi cinsellik sorunumuz var
şimdi sorunumuz kısaca şu kendinden büyük kızlara (ortalama hep 18 yaş oluyo bu kızlar) ilgi duymaya başladı hadi bu merktandır deyip gülüştük filan ama 2 gün önce bi eğlence yerinde otururken oğlum yandaki masada bi kız vardı öyle ona bakıp duruyodu bizde gülüşüyoduk yine ona çaktırmadan ama sonra birden bize döndü ve anne yaaaa pipim büyüdü dedi yani oda rahatsız oldu durumdan.neyse biz tepki vermedik ama şaşkındık eşim kardeşim ve ben
nasıl tepki vereceğimizi bilemedik hadi bunu geçtim o yaşta böyle bişi olması normal olamaz gibi geliyo yaa
hatta mümkün değil gibi geliyo
sizden ricam oğlu olanlar yada bilgisi olanlar bu durumun normal olup olmadığını yahut ne yapmam gerektiği konusunda beni bilgilendirirse çok sevinirim çünkü yanlış bişey yapmak istemiyorum bu konuda allah göstermesin ters tepmesinde davranışlarım
şimdiden teşekkürler

bir davranışı yapıyor diyebilmeniziçin o davranışı çok kez gözlemlemiş olmanız gerekir.şu anda karşı cinsin farklılıklarını keşfediyo olabilir.söylediği kelime tamamen tesadüf bence.yada diğer arkadaşlarında söylediği gibi öğrenilmiş bi davranış olabilir.

Canim benimde oglum var ama hiç böyle şeyler söylemedi bencede bi doktora daniş
belki bi yerden duuyduda söyledi cocuklar ne duyarsa söylerler ya tvlerdede cok oluyor canim bulundugu ortamda duydu
alah kolaylik versin zor bi durum gercekten

Canim benimde oglum var ama hiç böyle şeyler söylemedi bencede bi doktora daniş
belki bi yerden duuyduda söyledi cocuklar ne duyarsa söylerler ya tvlerdede cok oluyor canim bulundugu ortamda duydu
alah kolaylik versin zor bi durum gercekten

benim arkadasımın kızı var benim kızımla aynı yasıt oda yastıga sürtünüyormuş annesi sordugu zaman gıdıklanıyor dıyormuş bende gördüm yaptıgını terliyor kendinden geciyor cok şasırdım mastürbasyon yapıyor galiba dedim arkadasım üzülüyor doktora gidilcek bır durumu bilmiyorum internetten çocuk piskologuna sormuş dogal bişey kızınız mastürbasyon yapıyor demiş oda üstüne gitmemeye calışıyor hiç basıma gelmedi anlayamadık

guzelim cinsellik uc yasinda baslarmis hurriyetin guzin abla bolumune gir ayni sorum yaziyor bir oku bakalim canim

üç yaşında başlıyo olabilir önemli olan sonuçları...

canım ben derimki izle gözlemle ama uzun uzadıya bi gözlem olmasın bu..2-3 hareket daha yakaladınmı,direk doktora..çünkü çok beklersen kötü sonuçlarla karşılaşablrsn..sevgiler.....a.s.

bende gecen tv de doktor haydar dümen cinsellik hakkinda anlatiyordu.cocuklar 2 yasinda cinsellige baslarlar.2 yasinda bile mastürbasyon yaparlar diyordu.cok sasirdim.hatta esimde vardi ayy dedim benim kizim simdi mastürbasyonmu yapiyor dedim.kizimi izliyorum ama öyle bi seyler yapmiyo henüz.

selam canım benimde oğlum var
doktorun dediği sakın korkutma
o yüzden endişe etme soru sorduğu zaman
anlayacağı biş şekilde cevap ver
ve ilgisini başka yöne çek canım
bunlar normal şeyler utanılacak veya şaşıracak şeyler değil
bu senin oğlunun sağlıklı geliştiğini gösterir
tabi biz anneler korkup sapıkmı olucak deyip endişe ediyoruz
ama öyle değil doğal bir süreç yani

Back