3 yas tuvalet egitimi

Her cocukda farkli olabiliyo aslinda
Benim buyuk kiz 2 haftada tamamen temiz olmustu.
Kucuk kizimda en zorlandigim sey tualet egitimi oldu

tam 3 yasindami sizinki...

tam 3 yasindami sizinki...
Merhaba tuvalet eğitiminiz ne oldu. Benim kızımda 40 aylık 3.5 yaşında artık. Daha önce ugrastigimda hiç söylemiyordu ama bugün tekrar başladım. İstekli ama unutuyor bezin olmadığını sanırım üç kez altına yaptı onun dışında tuvalete de gitti geldiğini söyledi falan. Bu sefer devam etmek istiyorum neolursa olsun illaki alışır heralde herşeye aklı eriyor çünkü. Siz tamamen alistinizmi

canim ben biraktirdim 3 yasina 1 bucuk ay falan vardi once uğraştirdi bir iki gun umudum yoktu ama 3 gun en fazla 4 tamamen bırakti. cocuktan çocuğa fark eder kimi 2.5 yasinda biraktiriyo kimi 3 yada 3.5 değişiyor Allah kolaylik versin bez biraktirma cok zor oluyor. bende cok denemistim ama sonunda biraktirdim şükür

Benmde ilk çocuk 2.5 yaşında iki günde bıraktı hiç zorlamamisti beni ama bu çocuğum beni fazlasıyla zorluyor ilk güne göre çokta kötü sayılmayız ama bakalım geceyi merak ediyorum

2 günde alışmaz büyük oğlumda bütün yaz uğraştım küçüğü abisine bakarak 2 yaş dolmadan çok rahat alıştı klozet varsa çocuklar için olan oturaklardan alın biz araba resimli almıştık çok ilgisini çekti çişini çabuk alıştı bezini hiç bağlama 5 dakika 10 dakikada bir götür öyle öyle alışacak her çocuk aynı deyil kimi çabuk alışır kimi uğraştırır pes etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…