tamam sadece bir kere bile soylemedi hep altina yapiyor devam edeyim yani oylemi. siz ne zaman biraktirdiniz kac yastiİki günde söylememesi normal değil mi ki? Bizimki bir haftada anca söylemişti. Aynı aylardaydı.
tesekkur ederimben kardeşime tek seferde nasıl bıraktırdığımı anlayayım o da 3 yaşına girmek üzereydi. beraber markete gidip klozete takılan aparattan aldık (bilerek ona seçtirdim) eve gelip onu kurduk. artık buraya yapabileceğini anlattım. tek seferde bıraktı ve haber verdi hep. sonra lazımlığa geçti bir süre sonra. alta kaçırma gibi bir problem yaşamadım. sürece onu dahil etmemin faydasını gördüğümü düşünüyorum. deneyebilirsiniz.
28 aylık oglum da söylemiyor ama ben gözlemledim ve yaptıgı saat aralıkları not ettim o söylemese de hadi gel bakalım çiş gelmiş mi diye Lazımlıga oturuyoruz ve yapıyor hatta tutmaya başladı üzerine yapmamak için lazımlıga oturana kadar tutuyor biz şimdilik böyle gidiyoruz zamanla kendi de söyler diye düşünüyorum henüz yapmadan geldiginin farkına varmıyor gibi yani yapınca gelip söylüyor ama öncesinde fark etmiyor oyuna falan çok dalıyor sizde gözlemleyin bikaç ay süren çocuklar var hepsi 3 günde ögrenmiyo yinede çocugu tanıyan sizsiniz içinize sinmiyor ise bırakmayın35 aylik tam oglum bezi birakmasi icin ugrasiyorum iki gundur ama bir kere bile soylemedi. hep altina yapti. artik 3 yas oldugu icin israrla biraz daha devam edeyim diyorum. bezi cikartmak istemiyor ama ben guzelce konusuyorum artik buyudun vs. sizce israrla devam edeyimmi gec mi kalmisiz bez birakmasi icin daha once denedim birakmadi zorlamadim.
evet cok haklisin oglumda anca iste daha bugun biraz demeye basladi ama buna bile sevindim28 aylık oglum da söylemiyor ama ben gözlemledim ve yaptıgı saat aralıkları not ettim o söylemese de hadi gel bakalım çiş gelmiş mi diye Lazımlıga oturuyoruz ve yapıyor hatta tutmaya başladı üzerine yapmamak için lazımlıga oturana kadar tutuyor biz şimdilik böyle gidiyoruz zamanla kendi de söyler diye düşünüyorum henüz yapmadan geldiginin farkına varmıyor gibi yani yapınca gelip söylüyor ama öncesinde fark etmiyor oyuna falan çok dalıyor sizde gözlemleyin bikaç ay süren çocuklar var hepsi 3 günde ögrenmiyo yinede çocugu tanıyan sizsiniz içinize sinmiyor ise bırakmayın
Benimki sadece 1 defa dedi o anki mutlugu anlatamam hayatımda Bi çişin geldigine ilk defa böyle sevindim sanırım annelik delilik işteevet cok haklisin oglumda anca iste daha bugun biraz demeye basladi ama buna bile sevindim
valla sorma bende ilk soylediginde dunyalar benim oldu sandim sevincten... sonra baktim iki kere daha dedi oynuyorum mutluluktan cildirmis gibiBenimki sadece 1 defa dedi o anki mutlugu anlatamam hayatımda Bi çişin geldigine ilk defa böyle sevindim sanırım annelik delilik işte
Bırakacaksınız tekrar başlamayın. Gece -gunduz her zaman bezsiz olsun. Biraz sabırlı olun. Her çocuğun öğrenme süresi farklıdır. Mevsim olarak erken olmuş keşke havaların tam ısınmasını bekleseydiniz. Ama madem başladınız devam ettirin. Biz kukulinin cisim var şarkısı eşliğinde tuvalette zaman geciriyorduk.35 aylik tam oglum bezi birakmasi icin ugrasiyorum iki gundur ama bir kere bile soylemedi. hep altina yapti. artik 3 yas oldugu icin israrla biraz daha devam edeyim diyorum. bezi cikartmak istemiyor ama ben guzelce konusuyorum artik buyudun vs. sizce israrla devam edeyimmi gec mi kalmisiz bez birakmasi icin daha once denedim birakmadi zorlamadim.
katılıyorum bez kesinlikte takma yolculuktu gezmeydi uyurken takarsan kurtulamazsın uyandır oturt klozete . hatirlatmaları sürekli yap unutabilir üzülürsün :) abi abla olunca daha kolay ögreniliyorlar ilkse 2 hafta sürebilir.Bırakacaksınız tekrar başlamayın. Gece -gunduz her zaman bezsiz olsun. Biraz sabırlı olun. Her çocuğun öğrenme süresi farklıdır. Mevsim olarak erken olmuş keşke havaların tam ısınmasını bekleseydiniz. Ama madem başladınız devam ettirin. Biz kukulinin cisim var şarkısı eşliğinde tuvalette zaman geciriyorduk.
Benim oğlan tek çocuk ben ya da babası tuvalettetken yanimizda götürüyorduk. (mahremiyeti koruyarak tabi )bir çıkarttım hiç takmadım. ilk haftalar aynı gece 3kez çarşaf değiştiriyordumkatılıyorum bez kesinlikte takma yolculuktu gezmeydi uyurken takarsan kurtulamazsın uyandır oturt klozete . hatirlatmaları sürekli yap unutabilir üzülürsün :) abi abla olunca daha kolay ögreniliyorlar ilkse 2 hafta sürebilir.
Yanliz biz doktorumuza danistik gece hazir olmayabilirBırakacaksınız tekrar başlamayın. Gece -gunduz her zaman bezsiz olsun. Biraz sabırlı olun. Her çocuğun öğrenme süresi farklıdır. Mevsim olarak erken olmuş keşke havaların tam ısınmasını bekleseydiniz. Ama madem başladınız devam ettirin. Biz kukulinin cisim var şarkısı eşliğinde tuvalette zaman geciriyorduk.
O zaman süre uzar sabırlı olun. Ben Geceleri uyandırıp çise götürdüm.genelde gece 3 şuanda bile gece 3-4 civarı uyanır çişini yapar uyur. Uykudan 1 saat öncede sıvı tüketimini kestim.belli bir süre sonra siz anliyorsunuz zaten cisi var mı yok mu .Yanliz biz doktorumuza danistik gece hazir olmayabilir
Cunku kaslari henuz gece kontrol altina alamayabilir dedi
Gunduz uyuyunca altini islatmiyor ama gece islatiyo. Cunku gunduz max 2 saat uyuyor ama gece 10 saat uyku icerisinde henuz kontrol edemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?