ne demek okulda söyleyeceği aklıma gelmediKızlar selam
Kızım 3 yaşında 24 ağustosta kreşe başladı bugün onu almaya gittiğimde öğretmeni konuşmak istedi benimle ve onun bugün öğretmenlerine küfür ettiğini söyledi aptal o.ç gibi ve arkadaşlarına vurduğunu söyledi yerin dibine girdim resmen dedesi babaannesi küfürlü konuşan insanlar onlardan öğrendi evde de bir kaç kez söylemişti çünkü ama okulda söyleyeceği aklıma hiç gelmezdi ve bende biraz sinirlerime hakim olamayan biriyim yani bağırabiliyorım en ufak şeylerde bazen totosuna eline vurabiliyorum şiddeti de bundan mı acaba lütfen yardımcı olun nasıl unutturucam bu küfürü nasıl engel olmalıyım
Arkadaşlar bi sakin olun kendinize gelin kızdığımda eline hafif vuruyorum olay bu abartmayın isterseniz kaldırıp duvardan duvara vuruyorum demedim ayrıca şiddetten yana değilim tabiki de ve hanginiz dayak yiyerek yada eline poposuna vurarak büyümediniz ben sadece küfür olayından bahsediyorum dedesi ve babaannesi sonuçta görüştürmeme gibi bir olay olamaz uyarırım onları zaten ama uyarlar mı bilmiyorum uymazlarsa sonra ki konuşmam daha sert olurne demek okulda söyleyeceği aklıma gelmedi
nooldu totosuna eline vurunca süper terbiye mi oldu?
şiddet siddettirArkadaşlar bi sakin olun kendinize gelin kızdığımda eline hafif vuruyorum olay bu abartmayın isterseniz kaldırıp duvardan duvara vuruyorum demedim ayrıca şiddetten yana değilim tabiki de ve hanginiz dayak yiyerek yada eline poposuna vurarak büyümediniz ben sadece küfür olayından bahsediyorum dedesi ve babaannesi sonuçta görüştürmeme gibi bir olay olamaz uyarırım onları zaten ama uyarlar mı bilmiyorum uymazlarsa sonra ki konuşmam daha sert olur
Aynen öyle herkes dört dörtlük anne olmuş herkes sinirini aldırmış galiba öyle yorum yapıyorlar arkadaşlar bizde insanız sabrımız sinirimiz taşıyor bazen bağırabiliyoruz kendimizi tutamadığımız anlar oluyor hatırlatmak istedimAsla yorumunuzu cocugunuza vurmak olarak algilamadim burada bı linç tayfa var hepsi dört dörtlük hepsi süper anne hepsi kusursuz nerde bunlar normal hayatta biz neden giremiyoruz aceba çocuk bu malesef arkadaşlarından bile duyduğunu kaydediyor
evet kusursuzluk bu ise, kusursuzum.Asla yorumunuzu cocugunuza vurmak olarak algilamadim burada bı linç tayfa var hepsi dört dörtlük hepsi süper anne hepsi kusursuz nerde bunlar normal hayatta biz neden giremiyoruz aceba çocuk bu malesef arkadaşlarından bile duyduğunu kaydediyor
Ypk bi de duvardan duvara vursaydınArkadaşlar bi sakin olun kendinize gelin kızdığımda eline hafif vuruyorum olay bu abartmayın isterseniz kaldırıp duvardan duvara vuruyorum demedim ayrıca şiddetten yana değilim tabiki de ve hanginiz dayak yiyerek yada eline poposuna vurarak büyümediniz ben sadece küfür olayından bahsediyorum dedesi ve babaannesi sonuçta görüştürmeme gibi bir olay olamaz uyarırım onları zaten ama uyarlar mı bilmiyorum uymazlarsa sonra ki konuşmam daha sert olur
Ku sur su zum !Asla yorumunuzu cocugunuza vurmak olarak algilamadim burada bı linç tayfa var hepsi dört dörtlük hepsi süper anne hepsi kusursuz nerde bunlar normal hayatta biz neden giremiyoruz aceba çocuk bu malesef arkadaşlarından bile duyduğunu kaydediyor