Allah razı olsun icime su serptiniz insan anne olunca cok evhamlı oluyor ınankı 3 gece düşünmekten uyuyamadım resmenKardeşim için aynı durumu yaşadık bir tiki vardı ve bazenleri kekeler gibi konuşuyordu yada çok duraksıyordu şuan şakır şakır konuşuyor yaşı 10
Aynen aynen cok bezıyor benımkıde oyle bazen cok bazen azGeçer inşallah bizimki birşey anlatacağı sıra oluyor du
Rabbim tez zamanda atlatlmayi nasıp etsin . çocuk bunlar çabuk atlatirlarAynen aynen cok bezıyor benımkıde oyle bazen cok bazen az
Nur hanım bişe sorcam bazen bıse dicek mesela ter ter ter tertemız dicek anlıyorum beklıyorum ter ter ter derken neyse bosver anne diyor bende aklınamı gelmedi diyorum evet annecim diyor normalmıRabbim tez zamanda atlatlmayi nasıp etsin . çocuk bunlar çabuk atlatirlar
Onu tam olarak bilemiyorum ama birkaç defa tekrarlamaya çalışırsa unutması normal kısa kısa söylüyorsa dediğiniz gibi ter ter vs gibi kelimeleri .Nur hanım bişe sorcam bazen bıse dicek mesela ter ter ter tertemız dicek anlıyorum beklıyorum ter ter ter derken neyse bosver anne diyor bende aklınamı gelmedi diyorum evet annecim diyor normalmı
Evet abla ya inş gecer bakalım tek korkum hep kalıcı olmasıOnu tam olarak bilemiyorum ama birkaç defa tekrarlamaya çalışırsa unutması normal kısa kısa söylüyorsa dediğiniz gibi ter ter vs gibi kelimeleri .
Olmaz inşallah .bu arada benim size abla demem lazım .benden buyuksunuz galiba profilde 31 yaş diyor sizin .Evet abla ya inş gecer bakalım tek korkum hep kalıcı olması
Siz kaç yasındasınız aslında 30 a yenı girdim orda yalnışOlmaz inşallah .bu arada benim size abla demem lazım .benden buyuksunuz galiba profilde 31 yaş diyor sizin .
Ben 24 yaşındayım 25 e az kaldı diyimSiz kaç yasındasınız aslında 30 a yenı girdim orda yalnış
Ay mahsallah sana cok ıyıBen 24 yaşındayım 25 e az kaldı diyim
merhaba oglumun kekemeligi gecti gibi oldu simdi daha arttı moralım bozuluyor napcam normalmıdırBen 24 yaşındayım 25 e az kaldı diyim
O zaman bir doktora gösterin morelinizi bozmayın düzelir .siz üstüne düştükce o devam ettirebiliyor .merhaba oglumun kekemeligi gecti gibi oldu simdi daha arttı moralım bozuluyor napcam normalmıdır
Gidicemde nur hanım sizdede boyle arttıgı oldumuO zaman bir doktora gösterin morelinizi bozmayın düzelir .siz üstüne düştükce o devam ettirebiliyor .
Benim kızım da da var . 2020 Mart doğumlu 4 yaşında şu an 9 aydır devam ediyorGidicemde nur hanım sizdede boyle arttıgı oldumu
Uzmana gittinizmi ne dedı ya icime kurt düştü sankı hep böyle kaşcakmgibiBenim kızım da da var . 2020 Mart doğumlu 4 yaşında şu an 9 aydır devam ediyor
Uzmana gittik . Veysel kızılboğa var mersinde duymuşsunuzdur . Onun tekniğini uygulayan bir yere gittik . Tedaviden ziyade günlük hayatta bununla baş etmeyi öğretiyor . Ama ben daha somut bir şey istıyorum . Şimdi Ankara’da İclal hanıma gideceğiz . Gittikten sonra size yazarım . Siz uzmana götürdünüz müUzmana gittinizmi ne dedı ya icime kurt düştü sankı hep böyle kaşcakmgibi
Bende persembe gunune randevu aldım ama geciyor diyorlar yazarım size pekı veysel hoca gecıcımı dedı 4 yasta tedavi görüp gecen yorumunu okudum veysel hoca meshurUzmana gittik . Veysel kızılboğa var mersinde duymuşsunuzdur . Onun tekniğini uygulayan bir yere gittik . Tedaviden ziyade günlük hayatta bununla baş etmeyi öğretiyor . Ama ben daha somut bir şey istıyorum . Şimdi Ankara’da İclal hanıma gideceğiz . Gittikten sonra size yazarım . Siz uzmana götürdünüz mü
Yok böyle uzun zaman sürmedi .demiştiniz TV izliyor diye bir gidene kadar doktora ara verin biraz .Gidicemde nur hanım sizdede boyle arttıgı oldumu
Aynen nur hanım ama cok degilYok böyle uzun zaman sürmedi .demiştiniz TV izliyor diye bir gidene kadar doktora ara verin biraz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?