• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 yaş hafif kekeleme

Kardeşim için aynı durumu yaşadık bir tiki vardı ve bazenleri kekeler gibi konuşuyordu yada çok duraksıyordu şuan şakır şakır konuşuyor yaşı 10
Allah razı olsun icime su serptiniz insan anne olunca cok evhamlı oluyor ınankı 3 gece düşünmekten uyuyamadım resmen

Rabbim tez zamanda atlatlmayi nasıp etsin . çocuk bunlar çabuk atlatirlar
Nur hanım bişe sorcam bazen bıse dicek mesela ter ter ter tertemız dicek anlıyorum beklıyorum ter ter ter derken neyse bosver anne diyor bende aklınamı gelmedi diyorum evet annecim diyor normalmı

Nur hanım bişe sorcam bazen bıse dicek mesela ter ter ter tertemız dicek anlıyorum beklıyorum ter ter ter derken neyse bosver anne diyor bende aklınamı gelmedi diyorum evet annecim diyor normalmı
Onu tam olarak bilemiyorum ama birkaç defa tekrarlamaya çalışırsa unutması normal kısa kısa söylüyorsa dediğiniz gibi ter ter vs gibi kelimeleri .

merhaba oglumun kekemeligi gecti gibi oldu simdi daha arttı moralım bozuluyor napcam normalmıdır
O zaman bir doktora gösterin morelinizi bozmayın düzelir .siz üstüne düştükce o devam ettirebiliyor .

Uzmana gittinizmi ne dedı ya icime kurt düştü sankı hep böyle kaşcakmgibi
Uzmana gittik . Veysel kızılboğa var mersinde duymuşsunuzdur . Onun tekniğini uygulayan bir yere gittik . Tedaviden ziyade günlük hayatta bununla baş etmeyi öğretiyor . Ama ben daha somut bir şey istıyorum . Şimdi Ankara’da İclal hanıma gideceğiz . Gittikten sonra size yazarım . Siz uzmana götürdünüz mü

Uzmana gittik . Veysel kızılboğa var mersinde duymuşsunuzdur . Onun tekniğini uygulayan bir yere gittik . Tedaviden ziyade günlük hayatta bununla baş etmeyi öğretiyor . Ama ben daha somut bir şey istıyorum . Şimdi Ankara’da İclal hanıma gideceğiz . Gittikten sonra size yazarım . Siz uzmana götürdünüz mü
Bende persembe gunune randevu aldım ama geciyor diyorlar yazarım size pekı veysel hoca gecıcımı dedı 4 yasta tedavi görüp gecen yorumunu okudum veysel hoca meshur

Back