• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 yaş hafif kekeleme

61eda61

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2023
130
36
18
31
Arkadaslar oglum guzel konusan bır cocuktu ama bu ara hafif kekeliyor eşimde farketti ona belli etmıyoruz ama korkuyorum gecmez diye daha yeni oldu birseyden korkutugunu vs sanmıyorum bu durumu yaşayan varmı inanın icime ateş düştü sankı bırden

Allahım korusun aklına kötü şeyler getirme arkadaşım.

Bazen çocuklar takılıyor konuşurken belki öyle bir şeydir.

Yine de bir doktorla görüşürüm ben olsam.

Arkadaslar oglum guzel konusan bır cocuktu ama bu ara hafif kekeliyor eşimde farketti ona belli etmıyoruz ama korkuyorum gecmez diye daha yeni oldu birseyden korkutugunu vs sanmıyorum bu durumu yaşayan varmı inanın icime ateş düştü sankı bırde
Merhaba benimde kızım 3 yaşlarında birden kekeme oldu .bizde endişelendik ama k yaşlarda olması normalmiş .beyinde ürettikleri için dile döktükleri zor oluyor hızlı konuşacaklar diye .ama bir yerdedde okudum stresten kaynaklida yazıyordu .öyle takılı kalıyorlar

Merhaba benimde kızım 3 yaşlarında birden kekeme oldu .bizde endişelendik ama k yaşlarda olması normalmiş .beyinde ürettikleri için dile döktükleri zor oluyor hızlı konuşacaklar diye .ama bir yerdedde okudum stresten kaynaklida yazıyordu .öyle takılı kalıyorlar
Cok sagolun gecitimi peki neler yaptınız anlatırmısınız inanın üzülüyorum ya psikolog randevusu bile aldım

Allahım korusun aklına kötü şeyler getirme arkadaşım.

Bazen çocuklar takılıyor konuşurken belki öyle bir şeydir.

Yine de bir doktorla görüşürüm ben olsam.
Evet cocuk psikşyatrıye götürcen cunku ailede vs yok birden oldu insan üzülüyor işte

Cok sagolun gecitimi peki neler yaptınız anlatırmısınız inanın üzülüyorum ya psikolog randevusu bile aldım
Cok şükür geçti .birşey yapmadım güzel güzel konuştum her anne kızar çocuk durmaz ben kızmamaya stres olacak şeyler yapmamaya basladim zamanla düzeldi birde telefondanda kaynaklaniyor olabilir

Cok şükür geçti .birşey yapmadım güzel güzel konuştum her anne kızar çocuk durmaz ben kızmamaya stres olacak şeyler yapmamaya basladim zamanla düzeldi birde telefondanda kaynaklaniyor olabilir
Çok sagolun icimi ferahlattınız allah razı olsun bizde telefon yok tv var ama oda heidi rafadan tayfa bide hotwheells araba yarışı izliyor okadar bide cok uzun sürdümü gecmesi

Hic endiselenmeyin bu tarz durumlar birtakım eğitimler ile çözülüyor. Benim çevremde 25 yaşında bu durumun üzerine gidip çözenler var. Eğitimlerini araştırın en doğrusunu bulup çocuğunuza uygulayın zaten eğitimleri öyle güzel ki çocuklar oyun zannedebilir

Çok sagolun icimi ferahlattınız allah razı olsun bizde telefon yok tv var ama oda heidi rafadan tayfa bide hotwheells araba yarışı izliyor okadar bide cok uzun sürdümü gecmesi
Sizdende razı olsun. Uzun zaman oldu hatırlamıyorum ama birkaç aydan az sürmüştü .sizinki ne zamandır öyle TV de konuşmayı engelliyor benim eltimin çocuğu hep TV izliye izliye kelime cümle söylemiyor ama yeğenim aynı yastalar TV telefon yok maşallah çok güzel herşeyi söylüyor

Telefon ve tv arasında ne fark var anlamadım? Ekran ikisi de. Kesin siz ekranı.
Bir de benim çocuklarda hiç olmadı ama eltimin çocukları hep 3 yaşlarından 5 yaşa kadar ağır kekemeydiler. Hala 4 yaşındaki kızı kekeme.
Aşırı sınırsız ekran izlerler. Sonra geçti büyükler iyi ama arada takılıyorlar. O yaşlarda bazı çocuklarda oluyor sanırım.

Sizdende razı olsun. Uzun zaman oldu hatırlamıyorum ama birkaç aydan az sürmüştü .sizinki ne zamandır öyle TV de konuşmayı engelliyor benim eltimin çocuğu hep TV izliye izliye kelime cümle söylemiyor ama yeğenim aynı yastalar TV telefon yok maşallah çok güzel herşeyi söylüyor
Yeni henuz 1 hafta ama dısarıda olmuyor oynarken

Telefon ve tv arasında ne fark var anlamadım? Ekran ikisi de. Kesin siz ekranı.
Bir de benim çocuklarda hiç olmadı ama eltimin çocukları hep 3 yaşlarından 5 yaşa kadar ağır kekemeydiler. Hala 4 yaşındaki kızı kekeme.
Aşırı sınırsız ekran izlerler. Sonra geçti büyükler iyi ama arada takılıyorlar. O yaşlarda bazı çocuklarda oluyor sanırım.
Benımkı sureklı izlemiyor 2.5 yasına kadar hic izlemedi zaten genelde parka oyun alanlarıda gidiyoruz bende anlamadım ama bır uzmana götüreyım dıyorum

Back