Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba benimde kızım 3 yaşlarında birden kekeme oldu .bizde endişelendik ama k yaşlarda olması normalmiş .beyinde ürettikleri için dile döktükleri zor oluyor hızlı konuşacaklar diye .ama bir yerdedde okudum stresten kaynaklida yazıyordu .öyle takılı kalıyorlarArkadaslar oglum guzel konusan bır cocuktu ama bu ara hafif kekeliyor eşimde farketti ona belli etmıyoruz ama korkuyorum gecmez diye daha yeni oldu birseyden korkutugunu vs sanmıyorum bu durumu yaşayan varmı inanın icime ateş düştü sankı bırde
Cok sagolun gecitimi peki neler yaptınız anlatırmısınız inanın üzülüyorum ya psikolog randevusu bile aldımMerhaba benimde kızım 3 yaşlarında birden kekeme oldu .bizde endişelendik ama k yaşlarda olması normalmiş .beyinde ürettikleri için dile döktükleri zor oluyor hızlı konuşacaklar diye .ama bir yerdedde okudum stresten kaynaklida yazıyordu .öyle takılı kalıyorlar
Evet cocuk psikşyatrıye götürcen cunku ailede vs yok birden oldu insan üzülüyor işteAllahım korusun aklına kötü şeyler getirme arkadaşım.
Bazen çocuklar takılıyor konuşurken belki öyle bir şeydir.
Yine de bir doktorla görüşürüm ben olsam.
Cok şükür geçti .birşey yapmadım güzel güzel konuştum her anne kızar çocuk durmaz ben kızmamaya stres olacak şeyler yapmamaya basladim zamanla düzeldi birde telefondanda kaynaklaniyor olabilirCok sagolun gecitimi peki neler yaptınız anlatırmısınız inanın üzülüyorum ya psikolog randevusu bile aldım
Çok sagolun icimi ferahlattınız allah razı olsun bizde telefon yok tv var ama oda heidi rafadan tayfa bide hotwheells araba yarışı izliyor okadar bide cok uzun sürdümü gecmesiCok şükür geçti .birşey yapmadım güzel güzel konuştum her anne kızar çocuk durmaz ben kızmamaya stres olacak şeyler yapmamaya basladim zamanla düzeldi birde telefondanda kaynaklaniyor olabilir
Sizdende razı olsun. Uzun zaman oldu hatırlamıyorum ama birkaç aydan az sürmüştü .sizinki ne zamandır öyle TV de konuşmayı engelliyor benim eltimin çocuğu hep TV izliye izliye kelime cümle söylemiyor ama yeğenim aynı yastalar TV telefon yok maşallah çok güzel herşeyi söylüyorÇok sagolun icimi ferahlattınız allah razı olsun bizde telefon yok tv var ama oda heidi rafadan tayfa bide hotwheells araba yarışı izliyor okadar bide cok uzun sürdümü gecmesi
cok sagolun mutlu oldum gercekten 39 aylık suan 3.5 yaş bıle tam degılBirde çocuğunuz kaç yaşında 5 yaşına kadar normal karşılanıyor diye biliyorum
Ahh o zaman hiç düşünmeyin 5 6 yaşlarından sonra bu problem devam etmez bile muhtemelencok sagolun mutlu oldum gercekten 39 aylık suan 3.5 yaş bıle tam degıl
Telefon ve tv arasında ne fark var anlamadım? Ekran ikisi de. Kesin siz ekranı.Çok sagolun icimi ferahlattınız allah razı olsun bizde telefon yok tv var ama oda heidi rafadan tayfa bide hotwheells araba yarışı izliyor okadar bide cok uzun sürdümü gecmesi
Yeni henuz 1 hafta ama dısarıda olmuyor oynarkenSizdende razı olsun. Uzun zaman oldu hatırlamıyorum ama birkaç aydan az sürmüştü .sizinki ne zamandır öyle TV de konuşmayı engelliyor benim eltimin çocuğu hep TV izliye izliye kelime cümle söylemiyor ama yeğenim aynı yastalar TV telefon yok maşallah çok güzel herşeyi söylüyor
Benımkı sureklı izlemiyor 2.5 yasına kadar hic izlemedi zaten genelde parka oyun alanlarıda gidiyoruz bende anlamadım ama bır uzmana götüreyım dıyorumTelefon ve tv arasında ne fark var anlamadım? Ekran ikisi de. Kesin siz ekranı.
Bir de benim çocuklarda hiç olmadı ama eltimin çocukları hep 3 yaşlarından 5 yaşa kadar ağır kekemeydiler. Hala 4 yaşındaki kızı kekeme.
Aşırı sınırsız ekran izlerler. Sonra geçti büyükler iyi ama arada takılıyorlar. O yaşlarda bazı çocuklarda oluyor sanırım.
Kesinlikle bir uzmana gitmekte fayda var.Benımkı sureklı izlemiyor 2.5 yasına kadar hic izlemedi zaten genelde parka oyun alanlarıda gidiyoruz bende anlamadım ama bır uzmana götüreyım dıyorum
Gercekmı diyorsunuz cok sevındım sizdemi bu durumu yaşadınız pekiAhh o zaman hiç düşünmeyin 5 6 yaşlarından sonra bu problem devam etmez bile muhtemelen
Kardeşim için aynı durumu yaşadık bir tiki vardı ve bazenleri kekeler gibi konuşuyordu yada çok duraksıyordu şuan şakır şakır konuşuyor yaşı 10Gercekmı diyorsunuz cok sevındım sizdemi bu durumu yaşadınız peki
Geçer inşallah bizimki birşey anlatacağı sıra oluyor duYeni henuz 1 hafta ama dısarıda olmuyor oynarken