3 yaş çocuğu ve 6 ay bebesi ike kafayi yiyorum.

Çocukların yaş aralığı çok az böyle olması sürpriz bir şey değil, keşke daha bilinçli bir şekilde hamile kalsaydınız. Büyüğü diyoruz laf arasında ama oda tamamen anneye bağımlı bir çocuk, haliyle ona kardeş değil annesiyle ilgisini paylaşmak zorunda kaldığı bir rakip geldi. Allah yardımcınız olsun. Düzeleceğini sanmıyorum yaşları büyümedikçe.

Ben de çok zorlanıyorum çok, Allah kolaylık versin, öyle iyi anlıyorum ki.soyle 10 saniye durup nefes almak istiyorum. Kızım 2 yaş.oglum 4 aylık. Çok şükür tabiki, ileri yaş durumu olmasa arayi bu kadar kısa tutmazdim kendi adıma ama çok şükür, kolaylaşacak ilerde inşaallah

Okula gidince baya rahatladık çok şükür. Şimdi eşimde virüs sebebiyle daha çok evde annem sık gelip gidiyor biraz daha rahatladım açıkçası. Bir de ev dağınık olunca bana geliyorlar. Kiz okula devam edince dağınıklık yarıya indi gün içinde dagilmiyor o kadar. Oğlumla vakit geçiriyor yemegimi yapiyorum ortalığı topla fln kiz geliyor ye iç oyna sonra uykudan bayılıyor zaten. Rabbim hepimize kolaylık versin inşallah.

Sevindim, Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…