3 yaş anneye düşkünlük

Sansebastin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2020
40
7
36
30
Merhaba anneler,oğlum 3 yaşına yeni girdi küçüklüğünden beri bana çok düşkün az biraz beni görmesin hemen annem nerede diyor tuvalete gidince bile çıkana kadar bekliyor bazen ağlıyor.Birlikte oyun grubuna gidiyoruz orda bende olduğum için duruyor çok seviyor fakat kreşe göndermek istiyorum ama bensiz duracağını hiç sanmiyorum en kötü bir saat sonra anne anne diye aglayacagini tahmin ediyorum benzer durumlari yaşayan var mı acaba sizce kreşte durur mu bensiz

sen ben misin benim oğlumda aynı şubatta 4 olacak dediğin gibi ebeveynli oyun gruplarına gittik geçen sene bu sene kreşe başladı aynı korku bende de vardı ama alıştı hemde hiç ağlamadan sana tavsiyem yarım gün işe başla eğer imkanın varsa çünkü benimki tam gün duramayacakmış buna bile başta zor alıştık. Evet Ğlamadı ama çok konuştum güven verdim süreç zor ama yolunu bulursunuz ve hala bensiz durmak istemez uyurken bile birlikte dalar uykuya tadını çıkaralım max 2-3 sene sonra koynumuzda yatmayacak kadar kocaman olacaklar

Yaa inşallah alisir en çok endişe ettiğim konudur mesela bazen diyoruz sen kreşe gitsen anne de işe gitse olur mu filan diye yok ille de anneyle gitcem diyobenim işim yarım gündü zaten öğretmenlik yapiyorum bende uzun zaman oldu calismayali artık istiyorum birakicak kimsem de olmadığı için tek çare kreş siz nasıl anlattınız acaba nasıl güven verdiniz

Benim kızım da yeni 3 yaşına girdi ve aynı durumlar maalesef. Ben varsam akranlarının olduğu ortamda güzle oynuyor ama odadan çıksam veya beni göremese hemen anne diye seslenip aramaya başlıyor. Kreşi seneye erteledim bende bu yüzden

Hayır bir de çevremden de karışan çok var yok sensiz niye durmuyor neden böyle eltimin çocuğu var 2 yaş kucuklugunden beri bakicilarla buyudu bana onu örnek gösteriyolar bak o herkeste duruyor yabancılık çekmiyor vs diye çocuk alışmışta ondan diyorum anlamiyolar ben hep kendim baktım hiç ayrı kalmadığı için daha düşkün ama işte anlatamıyosun

Ağlamadan, en azından itiraz etmeden kreşe alışan çocuk çok çok az. Size düşkün de olsa alışır. 3 yaş güzel bir yaş kreş için bence. Çocuklarımız yaşıtmış. Oğlum kreşe 2 yaşında başladı. Bu sene tam verim alıyor. Geçen sene gitmese de olurdu ama bu sene evde bakan olsaydı da verirdim. Yalnız şu dönem kreşe başlamak için hastalık açısından kötü. İmkan varsa mart sonuna kadar beklemek iyi olur.

Aynı durumu yaşıyoruz. Benimde oğlum 2 yaşına girecek bana çok düşkün hep görümcemin çocuğuyla kıyaslanıyo. O herkeste duruyo bu yabani falan diye. Ama ben çalışmıyorum bu durumdan memnunum çocuğumla güzel vakit geçiriyorum benden soğutacaklar diye korkuyorum hatta. Anlatamazsın kimseye ayrıca çocuk annesine düşkün olacak tabiki normali bu diil mi

Kesinlikle bende aynı fikirdeyim istesem bende 2 yaşta birilerine birakirdim yada kreşe verirdim girerdim işe ama ben kendim bakmak istedim zamani gelince başlarim dedim herkese laf anlatamıyoruz malesef

Kesinlikle bende aynı fikirdeyim istesem bende 2 yaşta birilerine birakirdim yada kreşe verirdim girerdim işe ama ben kendim bakmak istedim zamani gelince başlarim dedim herkese laf anlatamıyoruz malesef
Boşverin evet en çok bana düşkün diyip geçin ben öyle yapıyorum. Kreş konusunda da 1 hafta falan zorluk çekip alışıyorlar sonradan merak etmeyin etrafımda hep öyle oldu. İlk1 hafta zor geçti ama sonra alıştılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…