- 25 Mart 2019
- 25
- 7
- 1
- 38
- Konu Sahibi mercandedee
-
Gittim cok kez görünen bisey yok sadece sag tarafta elime minik bir sertlik geliyo benimde hematom mu acaba sizinde sertlik mi vardiÇok ciddi bir acı oluyordu. Şimdi küçüldü acı azaldı. 3 aya yaklaştı bebeğim. Doktora gitsen bı
Yok o zaman olsaydı görürlerdi. O değil. Yok sertlik falan yoktu bende. Yapışma olabilir sizinkiGittim cok kez görünen bisey yok sadece sag tarafta elime minik bir sertlik geliyo benimde hematom mu acaba sizinde sertlik mi vardi
Karniniza dokununca acı hissediyor musunuz pekiYok o zaman olsaydı görürlerdi. O değil. Yok sertlik falan yoktu bende. Yapışma olabilir sizinki
Muhtemelen doğum yapmışsınızdir ama ben başka arkadaşlar için cevap vereyim .3. kez sez oldum ağrılarım var tabi. 3 ve 4 sez olunca daha mi geç iyilesiliyo. çok zorlaniyorum . tecrübesi olanlar paylasabilirmi. bir iki haftaya daha iyi olurmuyum
Muhtemelen doğum yapmışsınızdir ama ben başka arkadaşlar için cevap vereyim .
Hissettiğiniz kaygı bendede vardı bende druma sordum elbette daha çok ağrın olur çünkü vücut 3. kere darbe alıyor dedi ama aksine çok kolay oldu doğumum çok çabuk toparlanıp ayağa kalktım hastaneden çıkarken eşyaları taşımaya eşime yardım ettim o derece yani
ya evet yaptm bebek 2 güne bi aylık olck ins ilk bikac gün agrım vardı bid evde iki cocuk daha vardı ondan zorlandım. ama ikincisine nazaran daha kolay oldu. aynen . normalde arabaya binip inerken canım çok yanardi bunda olmadı. gece kalkarken çok zorlanirdim bunda olmadı ilginç belki doktor daha dikkatli yaptı dogumuMuhtemelen doğum yapmışsınızdir ama ben başka arkadaşlar için cevap vereyim .
Hissettiğiniz kaygı bendede vardı bende druma sordum elbette daha çok ağrın olur çünkü vücut 3. kere darbe alıyor dedi ama aksine çok kolay oldu doğumum çok çabuk toparlanıp ayağa kalktım hastaneden çıkarken eşyaları taşımaya eşime yardım ettim o derece yani
zorlandugim konu 3 çocukMuhtemelen doğum yapmışsınızdir ama ben başka arkadaşlar için cevap vereyim .
Evt banada kolay olması drdan kaynaklı gibi geldi güzel geçmesine sevindim bir ay olmuş bile maasallah Rabbim hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin inşallahya evet yaptm bebek 2 güne bi aylık olck ins ilk bikac gün agrım vardı bid evde iki cocuk daha vardı ondan zorlandım. ama ikincisine nazaran daha kolay oldu. aynen . normalde arabaya binip inerken canım çok yanardi bunda olmadı. gece kalkarken çok zorlanirdim bunda olmadı ilginç belki doktor daha dikkatli yaptı dogumu
Evt zor tabi senin şuan yaşadığını ben geçen sene yaşadım bebeğim şuan 15 aylıkzorlandugim konu 3 çocuk(( zormus ya gerçi plansiz 'di bu benimki ama alisamadim henüz. kizlarm okula gidiyo ama eve gelince onlarda küçük istekleri bitmiyor. iki çocukken kolaydi bakimlari çok yorulmazdim ama şimdi zor büyüse bebek biraz . sen nasıl bahsediyosun
kızların büyük mus. benimkiler 4 yaşında ve 16 aylık krese gidiyo ikiside . bebek benle . bende bebekle gidecegm yerler arıyorum şimdi aktivite merkezleri. yurtdisindaym . benim ikinciyi aynı dk yaptı belki ondan daha dikkatli yapmıştır. baglatmak istiyomusub dediler ama istemedim asla çocuk dusunmiyotum 3 tane yeter ama dünyanın binturlu hali var işte ne bilim. simdide ileriyi düşünüyorum korkudan odum patliyo çocuk fikrindenEvt banada kolay olması drdan kaynaklı gibi geldi güzel geçmesine sevindim bir ay olmuş bile maasallah Rabbim hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin inşallah
Evt zor tabi senin şuan yaşadığını ben geçen sene yaşadım bebeğim şuan 15 aylık
Kızlarım 10-8 yasindalar onlar okula gidince iyiydi yazın zorlandim sadece .
Seninkiler daha küçük sanırım
araba surmeyi ogreniyorum biraz kendi kendime dışarı çıkınca rahatların ama şu an zor ucncocukla çıkmak imkansiz kucukler neyseki kreş imkani varEvt banada kolay olması drdan kaynaklı gibi geldi güzel geçmesine sevindim bir ay olmuş bile maasallah Rabbim hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin inşallah
Evt zor tabi senin şuan yaşadığını ben geçen sene yaşadım bebeğim şuan 15 aylık
Kızlarım 10-8 yasindalar onlar okula gidince iyiydi yazın zorlandim sadece .
Seninkiler daha küçük sanırım
Çok şiddetli bir acı vardı. Şimdi küçüldükçe acı kalmadı. Sadece Zaman zaman sızlama hissediyorumKarniniza dokununca acı hissediyor musunuz peki
Rahim içi yapışıklık olduğunda sertlik,acı olduğunu duymuştum. Hemotam ultrasonda görülen bir şey. Mutlaka görürlerdi. Kese gibi belirgin oluyorKarniniza dokununca acı hissediyor musunuz peki
Ooo evt peşpeşe olmuş kreş nasıl bakıyor 16 aylika oyy oda daha anne kuzusukızların büyük mus. benimkiler 4 yaşında ve 16 aylık krese gidiyo ikiside . bebek benle . bende bebekle gidecegm yerler arıyorum şimdi aktivite merkezleri. yurtdisindaym . benim ikinciyi aynı dk yaptı belki ondan daha dikkatli yapmıştır. baglatmak istiyomusub dediler ama istemedim asla çocuk dusunmiyotum 3 tane yeter ama dünyanın binturlu hali var işte ne bilim. simdide ileriyi düşünüyorum korkudan odum patliyo çocuk fikrinden
Içten gelen bir ağri degil karnimdaki dikişlerim sızlıyo ve dokununca acıyo benimRahim içi yapışıklık olduğunda sertlik,acı olduğunu duymuştum. Hemotam ultrasonda görülen bir şey. Mutlaka görürlerdi. Kese gibi belirgin oluyor
Dışarıdaki dikislerde enfeksiyon falan mı oldu acabaIçten gelen bir ağri degil karnimdaki dikişlerim sızlıyo ve dokununca acıyo benim
Birazcık kızarik ve kabarik hala dıştaki dikişlerim sanırım iç dikişlerim iyilesmiyo onlar sızlıyo acıyoDışarıdaki dikislerde enfeksiyon falan mı oldu acaba
Evet iki yil öyleydi ama tabiiki azaliyor. Yinede eskisi gibi olmuyo dokununca giciklik oluyordu hep. Simdi kizim dogdu ve sekiz aylik,tamamen gecti yani normal dogum yaptim ikinciyi.2 yıl boyunca mi devam etti simdi kac aylik hamilesiniz
Ne kadar arayla sezeryandan sonra normal dogum yaptinizEvet iki yil öyleydi ama tabiiki azaliyor. Yinede eskisi gibi olmuyo dokununca giciklik oluyordu hep. Simdi kizim dogdu ve sekiz aylik,tamamen gecti yani normal dogum yaptim ikinciyi.
2yil 9ay sonra oldu ve hicbir zaman kimsye sezaryeni önermem. Ikisinide tercübe ettim.Ne kadar arayla sezeryandan sonra normal dogum yaptiniz
Dikişlerdeki ağrı ve sızınız kac ay sürdü benim 8 ay oldu halw agrim varsezeryan cok kötü bisey gercekten2yil 9ay sonra oldu ve hicbir zaman kimsye sezaryeni önermem. Ikisinide tercübe ettim.
Mrb yazınıza denk geldım,benım suan 4. Seseryanım olcak son 2 senede 3. Sezeryanımı olcam fakat dr cok kan kaybedecegımı ve rahmımın alınma ıhtımalının yuksek oldugunu soyledı 4.seseryan bı sıkıntı yasadınız mı acaba4 yılda 3 sezaryen oldum.
3. Doğum sonrasında kilomu daha zor verdim ve karnım daha zor toplandı.
Estetik kaygımı saymazsak, diğerlerinden farkı yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?