• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3. veya 4. kez sezeryan olanlar bakabilir mi ?? acil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
benim 3. sezeryan
im . 3 sezeryanim ve son ikisi arası 15 ay. daha mi zor iyilesirim acaba :KK43:
Hayırrrr neden zor iyileşesiniz kesik aynı kesik işlem aynı işlem..olmuş.bitmiş işler..kafamda büyütürsen daha uzun sürer iyileşmen dediğşm gibi tamamen psikolojik..ilk sezeryanda ağrı kesici aksatmadan içtim doktor dedi diye..ikinci sezeryanda hiç içtiğimi hatırlamıyorum bile..birkaç gün sonra ayaklanırsın zaten..inan sadece inan..ağlama ağlayacak hiçbir şey yok sen üzülürsen bebeklerin daha da üzülür Allahım şükürler olsun sağlıklı 3 evladım var de hepsi mis kokulu cennet kokulu öyle güzel anlar ki ileriyi bir hayal etsene..her şey çok daha güzel olacak benim de iki evladım var 3. Yü istiyorum zamanla inşallah ama ya saşlıklı olmazsa diye kendi kendime evham yapıyorum bak senimkiler sağlıklı ve yanında kokla bol bol öp onları..yanında yardımcı biri var mı annen kayınvalide eşin falan

Hayırrrr neden zor iyileşesiniz kesik aynı kesik işlem aynı işlem..olmuş.bitmiş işler..kafamda büyütürsen daha uzun sürer iyileşmen dediğşm gibi tamamen psikolojik..ilk sezeryanda ağrı kesici aksatmadan içtim doktor dedi diye..ikinci sezeryanda hiç içtiğimi hatırlamıyorum bile..birkaç gün sonra ayaklanırsın zaten..inan sadece inan..ağlama ağlayacak hiçbir şey yok sen üzülürsen bebeklerin daha da üzülür Allahım şükürler olsun sağlıklı 3 evladım var de hepsi mis kokulu cennet kokulu öyle güzel anlar ki ileriyi bir hayal etsene..her şey çok daha güzel olacak benim de iki evladım var 3. Yü istiyorum zamanla inşallah ama ya saşlıklı olmazsa diye kendi kendime evham yapıyorum bak senimkiler sağlıklı ve yanında kokla bol bol öp onları..yanında yardımcı biri var mı annen kayınvalide eşin falan
eşim sadece ağlıyorum çünkü hareket etmek çok zor. normal doğum yapamadigima ağlıyorum. kesildigime ağlıyorum 3 çocuk çok geliyo ona agliyorh.

Senden daha sık 3. Tane peşpeşe sezeryanda olan arkadaşım var şimdi çocukları büyüdü de okula gidiyorlar..iki sezeryan arası 15 ay olan ne ilk annesinin ne de son olacaksın :) inan boşyere evham yapıyorsun bir sonraki gün öncekinden bile daha kolay geçiyor

eşim sadece ağlıyorum çünkü hareket etmek çok zor. normal doğum yapamadigima ağlıyorum. kesildigime ağlıyorum 3 çocuk çok geliyo ona agliyorh.
Hayır zor değil yavaş ve dikkatli hareket edeceksin sadece..sen normal doğumu çok mu kolay sanıyorsun hem normal hem sezeryan olan 3 akrabam da sezeryan doğum prenses doğum gibi dediler şok oldum :) normali yaşamadık ya ondan öyle geliyor..normal yapıp dikişlerden aylarca oturamayan insanlar var..hem ister normal ister sezeryan olsun sen sağlıklı çıktın mı doğumdan cıktın bebeğim çıktı mı cıktı eeee daha ne olsun gerisi zaman..3 çocuk çok değil tam ideal bence içini ferahlat..bence sen çok merhametli.bir annesinin böyle olmasa bu kadar kaygılanmazdın..eşinden bol bol yardım iste en çok onu Yor :) Allah yardımcın olsun

şu an herşey normal dimi. sagliginiz
Evet. Hatta karnım sarktı diye yas tutuyordum, 8 ay oldu doğum yapalı, o bile toparlandı sayılır :)
Herhangi bir sorun olmadı, ilk 3 gün biraz zorluk çektim, 1 haftadan sonra tamamen toparlandım. Yuksek basamakta zorluk çekiyordum, yada diğer çocuklarımı kucağıma almakta, 15 günden sonra o da kalmadı.
Merak etmeyin, insan vücudu fazlasıyla mükemmel, toparlıyor bir şekilde:)

İkinci hafta araba kullanmaya bile başladım. Cocukların okul gitmesi bebegimin Dr kontrolü derken bi bktım iyileşmiş gitmişim:) üstelik yapayalnızdım. Ev işide dısarı işide bana bakıyodu. Ekmek dahi almak büyük işti tek basınaolunca.sizde sıkmayın canınızı cok normal suanki durumunuz. Biraz daha dikkatli olun ani eğilme kalkma yapmayın. Agır kaldırmayın. İlaçlarınız vrsa tam kullanın. Bi bakmişsınız büyümüşler. Allah yardımcınız olsun

3 gün oldu. iki hafta geçse biraz rhatlicm. benimde son ikisi arası 15 ay. normal denemedim. ikinci birinci arası 2.5 yıldı ondada denemedim korktum keşke deneseydim. sezeryan çok zor :KK43: şimdi ne zaman normale dönücem diye bekliyorhm
Zaten ssvd kolay bise degil ben istediğim halde heran cayabilirim 3 gün çok yeni daha minimum bi haftada ancak dik yuruyebilmistim ben iki haftada tamamen toparladım
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün tez zamanda iyilesmeniz dileği ile

ilki hemşire beni korkuttu sez oldm . ikincide ssvd cesaretm yoktu. bisey olur diye korktum yapamam diye. 3. de artık direk sez oldu zaten iki ve üç arası 15 ay
Ben hic bir zaman sezaryen istemedim ama ilk kizim ters geldigi icin acilen alindim. Ikinci kizimda son ana kadar tersti☺️Ama sonra düzelmis. Ve normal dogurdum. Cok ama cok güzel birseydi ve iyiki normal dogurdum cünkü sezaryen kdr kötü birsey olamaz. Sizi ikiye kesiyorlar resmen cok aci cektim ya. Keske korkmasaydiniz da normal dogursaydiniz

Benim 8 ay oldu hala karnima dokununca dikişlerin üstünce acı hissi var ve de özellikle sabahları icerden dikislerimin sızladıgıni hissediyorum benim gibi olan var mi ?

Benim 8 ay oldu hala karnima dokununca dikişlerin üstünce acı hissi var ve de özellikle sabahları icerden dikislerimin sızladıgıni hissediyorum benim gibi olan var mi ?
Benimde ağrım oluyor hematom oluşmuş. Korkutmak istemem ama doktora görün. Ultrason da çıkıyor. Tedavisi biraz uzun sadece

Ben varim ikinci hamileligimden sonra düzeld.dokununca acayip gicik oluyordum.iki yil sonra hamile kalinca tekrar galibaaculmadan dolayi kan akisi normale dönüyor

İki kez sezeryan oldim smdi ucuncuye hamileyim normal doğum yapmak istiyorum araştırıyorum ama biraz da korkuyirm açıkçası
Üçüncü kez tekrar kesilmeye de korkuyorm
Baya korkuyorm hepsinden

3 gün oldu. iki hafta geçse biraz rhatlicm. benimde son ikisi arası 15 ay. normal denemedim. ikinci birinci arası 2.5 yıldı ondada denemedim korktum keşke deneseydim. sezeryan çok zor :( şimdi ne zaman normale dönücem diye bekliyorhm
12 gun oldusezeryan olalı 2.çocuk ama hala agrım var ne zaman geçer bende bilmiyorum.ama ikincisinin ağrısı biraz daha fazla geldi bana

Kontrol e gittim anlaşıldı. Karın bölgesinde ağrı. Tedavisi ağır kaldirmamak vücudun kanı emmesini beklemekmiş. İyilestikçe ağrida gidiyor
Ne kadar oldu sezeryan olali karniniza dokununca acı oluyor mu benim dikişlerin üstüne dokununca karnimda acı oljyor 8 ay oldu ne zaman gecicek tükendim iyice

3 gün oldu. iki hafta geçse biraz rhatlicm. benimde son ikisi arası 15 ay. normal denemedim. ikinci birinci arası 2.5 yıldı ondada denemedim korktum keşke deneseydim. sezeryan çok zor :( şimdi ne zaman normale dönücem diye bekliyorhm
Geçmiş olsun 3 doğum benimde çok zor oldu neredeyse 20 gün sonra ağrım geçti evdeki çocuklar ilgi bekliyor onlarla da uğraşdim derken iyileşme süreci biraz sıkıntılı oldu bebeğin hayırlı olsun 10. Gün daha iyi oluyor yaralar bilgin olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back