- Konu Sahibi mercandedee
-
Hayırrrr neden zor iyileşesiniz kesik aynı kesik işlem aynı işlem..olmuş.bitmiş işler..kafamda büyütürsen daha uzun sürer iyileşmen dediğşm gibi tamamen psikolojik..ilk sezeryanda ağrı kesici aksatmadan içtim doktor dedi diye..ikinci sezeryanda hiç içtiğimi hatırlamıyorum bile..birkaç gün sonra ayaklanırsın zaten..inan sadece inan..ağlama ağlayacak hiçbir şey yok sen üzülürsen bebeklerin daha da üzülür Allahım şükürler olsun sağlıklı 3 evladım var de hepsi mis kokulu cennet kokulu öyle güzel anlar ki ileriyi bir hayal etsene..her şey çok daha güzel olacak benim de iki evladım var 3. Yü istiyorum zamanla inşallah ama ya saşlıklı olmazsa diye kendi kendime evham yapıyorum bak senimkiler sağlıklı ve yanında kokla bol bol öp onları..yanında yardımcı biri var mı annen kayınvalide eşin falanbenim 3. sezeryan
im . 3 sezeryanim ve son ikisi arası 15 ay. daha mi zor iyilesirim acaba
eşim sadece ağlıyorum çünkü hareket etmek çok zor. normal doğum yapamadigima ağlıyorum. kesildigime ağlıyorum 3 çocuk çok geliyo ona agliyorh.Hayırrrr neden zor iyileşesiniz kesik aynı kesik işlem aynı işlem..olmuş.bitmiş işler..kafamda büyütürsen daha uzun sürer iyileşmen dediğşm gibi tamamen psikolojik..ilk sezeryanda ağrı kesici aksatmadan içtim doktor dedi diye..ikinci sezeryanda hiç içtiğimi hatırlamıyorum bile..birkaç gün sonra ayaklanırsın zaten..inan sadece inan..ağlama ağlayacak hiçbir şey yok sen üzülürsen bebeklerin daha da üzülür Allahım şükürler olsun sağlıklı 3 evladım var de hepsi mis kokulu cennet kokulu öyle güzel anlar ki ileriyi bir hayal etsene..her şey çok daha güzel olacak benim de iki evladım var 3. Yü istiyorum zamanla inşallah ama ya saşlıklı olmazsa diye kendi kendime evham yapıyorum bak senimkiler sağlıklı ve yanında kokla bol bol öp onları..yanında yardımcı biri var mı annen kayınvalide eşin falan
Hayır zor değil yavaş ve dikkatli hareket edeceksin sadece..sen normal doğumu çok mu kolay sanıyorsun hem normal hem sezeryan olan 3 akrabam da sezeryan doğum prenses doğum gibi dediler şok oldum :) normali yaşamadık ya ondan öyle geliyor..normal yapıp dikişlerden aylarca oturamayan insanlar var..hem ister normal ister sezeryan olsun sen sağlıklı çıktın mı doğumdan cıktın bebeğim çıktı mı cıktı eeee daha ne olsun gerisi zaman..3 çocuk çok değil tam ideal bence içini ferahlat..bence sen çok merhametli.bir annesinin böyle olmasa bu kadar kaygılanmazdın..eşinden bol bol yardım iste en çok onu Yor :) Allah yardımcın olsuneşim sadece ağlıyorum çünkü hareket etmek çok zor. normal doğum yapamadigima ağlıyorum. kesildigime ağlıyorum 3 çocuk çok geliyo ona agliyorh.
Evet. Hatta karnım sarktı diye yas tutuyordum, 8 ay oldu doğum yapalı, o bile toparlandı sayılır :)şu an herşey normal dimi. sagliginiz
Zaten ssvd kolay bise degil ben istediğim halde heran cayabilirim 3 gün çok yeni daha minimum bi haftada ancak dik yuruyebilmistim ben iki haftada tamamen toparladım3 gün oldu. iki hafta geçse biraz rhatlicm. benimde son ikisi arası 15 ay. normal denemedim. ikinci birinci arası 2.5 yıldı ondada denemedim korktum keşke deneseydim. sezeryan çok zorşimdi ne zaman normale dönücem diye bekliyorhm
Ben hic bir zaman sezaryen istemedim ama ilk kizim ters geldigi icin acilen alindim. Ikinci kizimda son ana kadar terstiilki hemşire beni korkuttu sez oldm . ikincide ssvd cesaretm yoktu. bisey olur diye korktum yapamam diye. 3. de artık direk sez oldu zaten iki ve üç arası 15 ay
.3.kez sezeryan oldum ve aynı şekilde seyretti,sıkıntı olmadı3. kez sez oldum ağrılarım var tabi. 3 ve 4 sez olunca daha mi geç iyilesiliyo. çok zorlaniyorum . tecrübesi olanlar paylasabilirmi. bir iki haftaya daha iyi olurmuyum
Benimde ağrım oluyor hematom oluşmuş. Korkutmak istemem ama doktora görün. Ultrason da çıkıyor. Tedavisi biraz uzun sadeceBenim 8 ay oldu hala karnima dokununca dikişlerin üstünce acı hissi var ve de özellikle sabahları icerden dikislerimin sızladıgıni hissediyorum benim gibi olan var mi ?
Ben varim ikinci hamileligimden sonra düzeld.dokununca acayip gicik oluyordum.iki yil sonra hamile kalinca tekrar galibaaculmadan dolayi kan akisi normale dönüyorBenim 8 ay oldu hala karnima dokununca dikişlerin üstünce acı hissi var ve de özellikle sabahları icerden dikislerimin sızladıgıni hissediyorum benim gibi olan var mi ?
Nasil bir tedavisi var hematom un nasil farkettinizBenimde ağrım oluyor hematom oluşmuş. Korkutmak istemem ama doktora görün. Ultrason da çıkıyor. Tedavisi biraz uzun sadece
2 yıl boyunca mi devam etti simdi kac aylik hamilesinizBen varim ikinci hamileligimden sonra düzeld.dokununca acayip gicik oluyordum.iki yil sonra hamile kalinca tekrar galibaaculmadan dolayi kan akisi normale dönüyor
Kontrol e gittim anlaşıldı. Karın bölgesinde ağrı. Tedavisi ağır kaldirmamak vücudun kanı emmesini beklemekmiş. İyilestikçe ağrida gidiyorNasil bir tedavisi var hematom un nasil farkettiniz
12 gun oldusezeryan olalı 2.çocuk ama hala agrım var ne zaman geçer bende bilmiyorum.ama ikincisinin ağrısı biraz daha fazla geldi bana3 gün oldu. iki hafta geçse biraz rhatlicm. benimde son ikisi arası 15 ay. normal denemedim. ikinci birinci arası 2.5 yıldı ondada denemedim korktum keşke deneseydim. sezeryan çok zorşimdi ne zaman normale dönücem diye bekliyorhm
Ne kadar oldu sezeryan olali karniniza dokununca acı oluyor mu benim dikişlerin üstüne dokununca karnimda acı oljyor 8 ay oldu ne zaman gecicek tükendim iyiceKontrol e gittim anlaşıldı. Karın bölgesinde ağrı. Tedavisi ağır kaldirmamak vücudun kanı emmesini beklemekmiş. İyilestikçe ağrida gidiyor
Geçmiş olsun 3 doğum benimde çok zor oldu neredeyse 20 gün sonra ağrım geçti evdeki çocuklar ilgi bekliyor onlarla da uğraşdim derken iyileşme süreci biraz sıkıntılı oldu bebeğin hayırlı olsun 10. Gün daha iyi oluyor yaralar bilgin olsun3 gün oldu. iki hafta geçse biraz rhatlicm. benimde son ikisi arası 15 ay. normal denemedim. ikinci birinci arası 2.5 yıldı ondada denemedim korktum keşke deneseydim. sezeryan çok zorşimdi ne zaman normale dönücem diye bekliyorhm
Çok ciddi bir acı oluyordu. Şimdi küçüldü acı azaldı. 3 aya yaklaştı bebeğim. Doktora gitsen bıNe kadar oldu sezeryan olali karniniza dokununca acı oluyor mu benim dikişlerin üstüne dokununca karnimda acı oljyor 8 ay oldu ne zaman gecicek tükendim iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?