3. veya 4. kez sezeryan olanlar bakabilir mi ?? acil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mercandedee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2018
547
130
103
37
3. kez sez oldum ağrılarım var tabi. 3 ve 4 sez olunca daha mi geç iyilesiliyo. çok zorlaniyorum . tecrübesi olanlar paylasabilirmi. bir iki haftaya daha iyi olurmuyum

Tam bilmiyorum ama galiba öyle oluyor. Kuzenim de öyle demisti biraz daha gec iyilesmisti. Neden hepsinde sezaryen oldunuz acaba merak ettim

Ne kadar zaman oldu sezeryan olalı? 3. Kez oldum bende ama baska ameliytlarda olmusum dogum sırasında.ona ragmen Cokta fazla farkı olmadı 1. Yada ıkıncıden. Sadece fazla kilolu olmadığım halde karnım kaldı. Toplanmadı hemen

3. kez sez oldum ağrılarım var tabi. 3 ve 4 sez olunca daha mi geç iyilesiliyo. çok zorlaniyorum . tecrübesi olanlar paylasabilirmi. bir iki haftaya daha iyi olurmuyum
Kaç gün oldu doğum yapalı bende Iki kez oldum ikincisinde daha çabuk toparladım
Hatta nasip olursa 3. Çocuk onu normal yapmak isterim şartlar elverirse
Diğerlerinin arası 2 yıl bile olmadığından deneyemedim

Kaç gün oldu doğum yapalı bende Iki kez oldum ikincisinde daha çabuk toparladım
Hatta nasip olursa 3. Çocuk onu normal yapmak isterim şartlar elverirse
Diğerlerinin arası 2 yıl bile olmadığından deneyemedim
3 gün oldu. iki hafta geçse biraz rhatlicm. benimde son ikisi arası 15 ay. normal denemedim. ikinci birinci arası 2.5 yıldı ondada denemedim korktum keşke deneseydim. sezeryan çok zor şimdi ne zaman normale dönücem diye bekliyorhm

Tam bilmiyorum ama galiba öyle oluyor. Kuzenim de öyle demisti biraz daha gec iyilesmisti. Neden hepsinde sezaryen oldunuz acaba merak ettim
ilki hemşire beni korkuttu sez oldm . ikincide ssvd cesaretm yoktu. bisey olur diye korktum yapamam diye. 3. de artık direk sez oldu zaten iki ve üç arası 15 ay

Allah nasip ederse ben de 2. sezaryen olacagim ve ameliyattan cok korkuyorum Korkunuzu nasil yendiniz? Bence saglikla dogurmussuniz gerisi hallolur.

ameliyat geciyo asıl sonrasi zor. ikinciyi keşke normal deneseydm diyorum
genel anestezi oldm ama sonrasi zor keşke normal yapabilseydm
Evet sonrasi da zor oluyor ben ilkinde zorlandim ama asil korkum ameliyat

Neyse konunuzu bos yere mesgul etmeyeyim inşaallah hemen iyilesirsiniz. Sizin gibi 3 4 kez sezaryen olanlarin konuları bana cesaret veriyor.. Rabbim şifa versin.

gercektenmi ya ne gibi sikintilarnz var benimde 3 gün oldu
Bir iki haftaya baya toparlanirsiniz.yatip kalkarken,otururken ağrı normal. Ama durdugunuz yerde sürekli varsa doktora bir gorunun. Ağır kaldırdım dikkat etmedim diğer çocuklara bakarken iç dikislerimde sorun çıktı.

Evet sonrasi da zor oluyor ben ilkinde zorlandim ama asil korkum ameliyat

Neyse konunuzu bos yere mesgul etmeyeyim inşaallah hemen iyilesirsiniz. Sizin gibi 3 4 kez sezaryen olanlarin konuları bana cesaret veriyor.. Rabbim şifa versin.
amin zaten bidaha çocuk fln istemiyorum düşünmüyorum.gebelik te zor doğumda . 3. supriz oldu. valla 6 7 sez olanlar var ya

Bence içiniz rahat olsun sağlıkla bebeğinizin kucağınıza aldıysanız gerisi zamanla gelir ama 3 ama 5 gün sonra..şunu anladım ki sezeryan sonrası iyileşmek cabuk toparlamak tamamen psikolojik.. Biraz stres yapmışsınız içiniz rahat olsun zaman su gibi.akıp gidiyor zaten bebeginize odaklanın eminim hemen toparlanırsınız..ben ilk sezeryanda 15 güne zor kalktım kendime gelemedim ve lphısa psikojisi 1 yıl kadar sürdü berbattı resmen..hep aglayarak gecti günlerim..kendime kızdım cpcuga kızdım kabullenemedim bir süre falan senin yüzünden kesildim bıçak altına yattım vs diye ama tabi o zamanlar farkında bişe değildim..ikincisi sezeryane girmeden önce kendimi çok güzel hazırlamıştım olacak ve geçecek zor günleri kafama takıp uzatacagıma umursamayıp kısaltacagım dedim :) ve öyle de oldu..bir gece hastanede yattım eve geldim nerdeyse hiç.yatmadım sürekli.gezinmeye çalıştım ve 4. Gün elektrik süpürgesiyle ev süpürdüm maşallah :) lohusalık nerdeyse hiç.yaşamadım her şey düşüncede bitiyor..inanın siz de en koşa zamanda iyileşeceksiniz dikişleriniz iyileşecek eskisi gibi hareket edip koşabilecek denize girebilecek dışsrı çıkıp gezebileceksiniz..ömür boyu böyle kalmayacaksınız sonuçta :) kusura bakmayın uzun yazdım ama bir nebze olsun yardımcı olabilirsem ne mutlu bana :)

Allah raz razı olsun bende şu an ağlıyorum.sakat halime üç çocuğa. ikisi bebek . nasıl bakıcam diye ağlıyorum. çok fazla geliyo bana 3 çocuk. iyilesmek kimbilir jac gün sürecek. zaman yavaş akiyo sanki kendimi çok kötü hissediyorum

benim 3. sezeryan im . 3 sezeryanim ve son ikisi arası 15 ay. daha mi zor iyilesirim acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…