Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test markası ne canımIyi geceler kizlarr bu testlerin ucude yaniltiyor olabilir mi sizce bunlar golge mi cizgi mi? Yaptigim an belirdi ucu de
Days doctor maalesef canimTest markası ne canım
Ozaman kesin var yada yok denemez farklı testle tekrar dene istersenDays doctor maalesef canim
umutlanmakla umutlanmamaya calismak arasinda gidip gelmekten basim agridi bu gece bilsem almazdim bu markayiOzaman kesin var yada yok denemez farklı testle tekrar dene istersen
14 ay boyunca kafayı bozdum erken gebelik testleriyleumutlanmakla umutlanmamaya calismak arasinda gidip gelmekten basim agridi bu gece bilsem almazdim bu markayi
Cok garip insan inanmak istiyor ama inanmamak da istiyor sonra regl geliyo puff umutlar bosa ne bicim test yapiyorlar ben anlamadim daha once basima artmedden gelmisti tam buna sevinecektim biraz arastirdim bu marka da dandikmis14 ay boyunca kafayı bozdum erken gebelik testleriyleşimdi saldım pek umudum yok sadece reglden önce öğrenip kendimi regle hazırlamak için laboquick kaset test aldım internetten
Ne yazık ki artık okadar sıkıldım ki her ay deli gibiydim 10 gün kala test yapmaya başlıyorum saat. Başı test yaptığım oluyodu eczane trendyol bana çalışıyodu resmenCok garip insan inanmak istiyor ama inanmamak da istiyor sonra regl geliyo puff umutlar bosa ne bicim test yapiyorlar ben anlamadim daha once basima artmedden gelmisti tam buna sevinecektim biraz arastirdim bu marka da dandikmis
Aynen ben de oyle esim de az oncr dedi pespese test mi yapilir diye neyin israrindayim onu da anlamis degilim ama duramiyorum yapiyorum iste sonra kendime kiziyorum.. rabbim mubarek gunlerde sana bana kim istiyorsa herkese saglikli sihhatli dogumlar evlatlar nasip etsin. Allah Ol demeden olmaz hicbirseyNe yazık ki artık okadar sıkıldım ki her ay deli gibiydim 10 gün kala test yapmaya başlıyorum saat. Başı test yaptığım oluyodu eczane trendyol bana çalışıyodu resmenAllah'a bıraktım en iyisini o bilir ben çok istiyorum her fırsatta dua ediyorum mübarek günlerde çok dikkat ediyorum bebeğimin olması için sadaka vermeye çalışıyorum Vs. Vs.
Aminnn canımın içi aminnnnAynen ben de oyle esim de az oncr dedi pespese test mi yapilir diye neyin israrindayim onu da anlamis degilim ama duramiyorum yapiyorum iste sonra kendime kiziyorum.. rabbim mubarek gunlerde sana bana kim istiyorsa herkese saglikli sihhatli dogumlar evlatlar nasip etsin. Allah Ol demeden olmaz hicbirsey
Amiiin canim arkadasimAminnn canımın içi aminnnnAllahım kimseleri aratmasın isteyen her kuluna şıp demeden nasip eylesin inşallah