merhaba,
ilk olarak yardimci olursaniz çok sevinir.
ben yurt disinda yasyorum, bende pko ve esimde teratospermi var.
4 basarisiz asilamamiz oldu
2007 ekimde 1. denememiz'de 16 yumurtadan 4 tane embrio elde edildi (normal kulturden), 1tane yerlestirildi tutmadi.subat 2008'de 2tane dondurulmus embriodan hamile kaldim ama progesterone hormonunun dusuk olmasindan dusuk yaptim, ve birde teratospermide buna sebep olabilirmis(sperm seksiyonu yapilmiyo).
ekim 2008' tekrar tedaviyle mikroenjeksiyonla 14 yumurta elde ettik, 2 taze embrio transferi basarisiz oldu, ve benim sorunum burda basliyor:
bu transferden sonra 30 ekimde regl oldum ve o gunden beri olmadim, 2.5 ay oldu.
10 aralik civar yapilan kan testi negatif çikti.
kesilmeyen kasik agrilarimdanda sikayetçiydim ekografiye girdim 23 aralikta ve tam yumurtlama donemimde oldugum soylendi 2 hafta sonra adet baslar ve sizde dondurulmus transferi için ilaçlara baslarsiniz dendi.
benim bildigim kadariyla ovulasyondan 14gun sonra adet baslamali acaba dogrumu?
ve sizce hamile olma ihtimalim olabilirmi(o tarihte beraberligimzde oldu).
yardimlariniz için çok tesekkur ederim
ilk olarak yardimci olursaniz çok sevinir.
ben yurt disinda yasyorum, bende pko ve esimde teratospermi var.
4 basarisiz asilamamiz oldu
2007 ekimde 1. denememiz'de 16 yumurtadan 4 tane embrio elde edildi (normal kulturden), 1tane yerlestirildi tutmadi.subat 2008'de 2tane dondurulmus embriodan hamile kaldim ama progesterone hormonunun dusuk olmasindan dusuk yaptim, ve birde teratospermide buna sebep olabilirmis(sperm seksiyonu yapilmiyo).
ekim 2008' tekrar tedaviyle mikroenjeksiyonla 14 yumurta elde ettik, 2 taze embrio transferi basarisiz oldu, ve benim sorunum burda basliyor:
bu transferden sonra 30 ekimde regl oldum ve o gunden beri olmadim, 2.5 ay oldu.
10 aralik civar yapilan kan testi negatif çikti.
kesilmeyen kasik agrilarimdanda sikayetçiydim ekografiye girdim 23 aralikta ve tam yumurtlama donemimde oldugum soylendi 2 hafta sonra adet baslar ve sizde dondurulmus transferi için ilaçlara baslarsiniz dendi.
benim bildigim kadariyla ovulasyondan 14gun sonra adet baslamali acaba dogrumu?
ve sizce hamile olma ihtimalim olabilirmi(o tarihte beraberligimzde oldu).
yardimlariniz için çok tesekkur ederim