3. tüp bebek denemesi yaptıracaklar Hastane ve doktor arastıranlar

Slm kızlar bende ali acarin hastasıyım 2 kez tüp denedik malesef olmadı 1 de ankarada denemiştim oda olmadı suan aklım çok karışık.. Psikolojim çok kötü napacagimi bilmiyorum 2 ay sonra bazı tahliller yapacakmiş ali hoca.. aslında ona çok guveniyorum ama selçukluyu sevmiyorum.. şimdilik toparlamaya çalışıyorum bir yandanda merkez araştırıyorum. ..

Sanki Konyalılar sayfası gibi olmuş..

Arkadaslar ozel selcuklu hastanesinde yada konyada İMSİ teknigini kullanan hastane varmi?

Gecmiş olsun canım Rabbim en kısa sürede saglıklı hamilelik nasip etsin sana ama yılmadan inatla tedaviye yeniden baslıyomus gibi güclü olmamız lazım. inşallah yapılan testlerin olumlu cıkar.Ankarada cok iyi merkezler oldugunu duydum ben karamandayım ve ankaraya gelmeyi düşünüyorum. Maya ve genart hastanesini duymustum sende iyice bi arastır derim canım.. Hulusi bulent zeyneloğlu doktorun adını cok duydum ve onda baslamayı düşünüyorum nasipse ankara baskent hastanesinde.. Sende iyi bi arastır derim canım

Cnm inş bu son olur bende Hulusi beyi çok duydum birde ankara üniversitesinde cem bey varmış ona randevu aldım 25 inde inş hepimiz için hayırlısı olsun

Cnm inş bu son olur bende Hulusi beyi çok duydum birde ankara üniversitesinde cem bey varmış ona randevu aldım 25 inde inş hepimiz için hayırlısı olsun
inşallah canım hakkında hayırlısı olsun benimde tevavim hemen hemen o günlerde baslıcak ikimiz de hep olumlu sonuclar alırız inşalah

Canim anlatabilirim ama sen nete İmsi nedir diye yaz orda resimlrle anlatmislar cok guzel,,bir nevi spermleri kat kat buyutme islemi
netten baktım simdi anladım. Mikroenjeksiyon yönteminde kulllanılıyo genelde. Benim ilk tedavimde bu teknikten yararlandık normal ve sağlıklı spermler secilip yumurta ile döllendiriliyo. ilk embriyolarım kalitesiz gelişmesine ragmen tutmustu fakat düşükle sonuclandı malesef.. Bu yöntem bi cok merkezde yapılıyo diye biliyorum

Canim genellikle ICSI kullaniliyor,İMSİ YI bende yeni duydum o yuzden soruyorum

Ruşen bey çok kötü hem bana hem arkadaşlarıma çok kötü şeyler yaşattı. Para için yanlış yönlendirmeler yapıyor

Uzun zmandir siteye girmemisim okudukca duygulaniyorum zor surecler gecirmisim ben ve arkadaslarim. Cok sukur ki kucagima aldim oglumu suan 8 aylik yavrumm.allahima her gun sukrediyorum isteyen herkeze nasip etsin rabbim. tedavimi Ankara baskent hastanesi dr. Hulusi bulent zeyneloglu ile tamamladm coook memnun kaldin tam bir profesyonel doktor her animda yanimda oldu. Kesinlikle tavsiye ederim....iyiki tanimisim doktorumu . Tedavi dusunen arkadaslarima tavsiye ederim rabbim isteyen herkeze annelik yasatsin

canım merhaba lap ve hist nerede yaptrdın, ruşen atmaca mı yaptı?
lütfen cevapla.....
antepte mi tedavi oldun

Denizli ve çevresinde yaşayanlara çok güvendiğim ve sevdiğim doktorum Doc. Dr. Yunus AYDIN 'ı tavsiye ederim. İzmirde otutmama rağmen izmirde kimseye güvenemediğim için ona gittim. Daha önce izmrde 2 aşılamam 1 tüp tedavim yapıldı. Oysa over rezervim azmış ve çikolata kistim varmış. Yunuıs Bey son çalışmaları çok yakından takip ediyor, zaten akademisyen kendisi.
Bu süreç zor bir süreç güven duyabileceğiniz bir doktorunuzun olması çok önemli. Yunus Bey ile tanışmanızı öneririm!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…