3. tüp bebek denemesi yaptıracaklar Hastane ve doktor arastıranlar

Canım senin adına çok sevindim ne güzel bi mutluluk olsa gerek Rabbim bizlere de yasatsın evlat kokusunu sağlıkla sıhhatle. Ben karamandayım esim asker sehir dısına çok zor çıkıyoruz bna en yakın yerleri terch etmek zorundayım önerdiğin merkezi aklıma yazdım çok teşekkür ederim ilgin için

Bu güzel dilkelerin çok teşekkür ederim kuzum İnşallah en kısa zamanda bebeişlerimize kavuşuruz inan burda sizle konuşmak çok ii geliyor:Gelecek gelecek o bebişlerimiz

Hayırlı olsun Sağlıkla sıhatle kavus bebegine canımm istanbul a gelme durumum yok malesef :26: ama tavsiyen için çok teşekkür ederim baskent hastanesini arastırıyorum bakalım inş. bu kez bebegime kavusurum

Teşekkür ederim canım, amin inşallah sağlıkla kavuşurum güzel mucizelerime :) Sende iyi bir doktor ve iyi bir hastane bulursun inşallah, bu da son denemen olur. Allah sana da sağlıklı bebişler nasip etsin..Hayırlı haberlerini bekliyoruz

Canım öncelikle geçmiş olsun sana da. Allahım tez zamanda bebeklerimize kavuştursun inş... Bu arada ben de 2 . Denememi konya novafertilde yaptım. Ilk defa gebelik yaşadım. Fakat sevincim uzun sürmedi. 10 haftalık olması gereken bebeğimin 7. Haftalarda maalesef kalbi Durmuş. Şimdi genetik sonuçlarını bekliyoruz. Senin doktorun kimdi? Sorun neydi sizde?

canım beniiimm çok geçmiş olsun ya benim eşimde 2 milyon sperm var bu da çok yetersiz malesef ileri hızda sorun var doktorum ali sami gürbüz benimle ilgilendi genetik test yaptık bişey çıkmadı . 2. tüp bebek tedavimde rahim yıkandı 2 tane 1. kalite embriyolarım vardı ama işte allahın taktiri olmadı . 3. tüp bebek denememde hastanemi degiştrsem mi farklı sehir de mi yaptrsam bir sürü soru var aklımda ne yapıcam bilmiyorum :26:

Bu güzel dilkelerin çok teşekkür ederim kuzum İnşallah en kısa zamanda bebeişlerimize kavuşuruz inan burda sizle konuşmak çok ii geliyor:Gelecek gelecek o bebişlerimiz

ay canımmmm aynen öyle konusup dertlerimizi anlatmak çok iyi geliyo ancak biz anlarız birbirimizi evlat yoklugunun acısı bi biz biliyoruz. İnşalallah bu günleri de geride bırakıp bebeklerimizi kucagımızda oksayacak günlerimizde gelicek

İnşallah canım yaaa Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ben inanıyorum elbet bir gün bizde anne olucaz

bizde 2. tüp bebek denemesi düsünüyoruz ümraniyede kalacagiz bir cok merkez var kararsiz kaldik. 1. tüpbebegi fertiljin etilerde yaptirdik. sebebi aciklanamayan kisirlik dediler. dr. cem demirel memorial atasehir hastanesinde bulundugum ildeki hastaneye geldi ucretsiz muyane yapti cocugu olmayanlara bana ilacsiz yumuetlamadigimi söyledi progesteron testi yaptirdik hakli cikti simdi merkez ariyoruz. labratuvari ve uzman ekibe sahip olmali diye düsünüyoruz
1. memorial sisli
2.memorial atasehir
3.istanbul tüpbebek
4.burada okuyorum acibadem kadiköy
5acibadem fulya
6bahceci tüpbebek
hic bir bilgimiz yok hangisine gidelim yola mi bakalim merkezin fiyatina mi yoksa isminemi?????

canım memorial şişli ile görüştüm ve bu merkezde karar verdim.Labarotuvarının çok iyi olduğunu duydum ki eşime bu zamana kadar yapılmayan msome sperm testi yaptılar ve incik cıncık herşeye bakmışlar 2 tüp 2 aşılama yaptırdım morfoloji problemimiz olduğunu yeni öğrendim düşün artık.Rabbim nasip eder inşallah Kasım ayında başlayacağım nasipse tedaviye ancak başladığımda sana detaylı yorum yapabilirim şuan ki izlenimlerim olumlu yönde

canım merhaba seni emre beyi araştırırken görmüştüm bende kendisine gideceğim için didik didik inceliyorum genelde her giden hamile ve çok memnun
ama sen vazgeçmişsin gidip görüştünmü neden vazgeçtin bilgi verirmisin
kasım ayı inşallah uğurlu gelir ve bebeğini sana kavuştururrrr

canım inan bende emre bey tamamdır diye gitmiştim tamamen fikrim oydu daha görüşmeden.gerçekten ilgili bir doktor herşeyi tek tek anlattı. 1 saate yakın görüştük de. benim 2 başarısız denemem var (eski merkezim hakkında pek iyi yorum yok işlerini doğru yaptıklarından da çok çok şüphem var çünkü eşimi gereksiz yere ameliyat etmişler gittiğim 4 merkezde aynı şeyi söyledi hatta 1 doktor tutmaması ilginç bile dedi düşün yani) genetik testlerimiz histeroskopi herşey yapıldı. emre bey bize pgt önerdi embriyo başına 350$+500$ pataloji ücreti 3-4 embriyoya bakılsa 1 tüp parası nerdeyse. ama mecbur değilsiniz de dedi.daha sonra memorial nur hanıma gittim oraya sadece bilgi alacağım rapor geçmiyor fikrini öğreneyim diye gittim ne yalan söyliyim. ama nur hanım da çok ilgilendi tahlilleri tek tek inceledi emre bey gibi. ben pgt diyince sakın embriyolarını elletme senin daha yaşın küçük ayrıca genetik probleminiz yok. herşeyiniz temiz dedi. pgt yi ancak daha fazla deneme yapmış olman lazım, yaşının çok olması yada kromozomlarınızda sorun varsa yaparız şuan sana kesinlikle gerek yok dedi. gerek olsa bu işi türkiyeye getiren biziz ben sana yapalım derim dedi. o kadar emin ki konuşurken kendinden. ayrıca görüşmeye gittiğim diğer 3 doktor pgt lafını ağzına almadı bile. memorial de daha önce bir tanıdık tüp yaptı ilk denemede hamile kaldı çok tavsiye ediyor. benimde artık yanlış bir deneme yapmaya sabrım yok. şuan en iyi diye duyduğum iki yer var biri memorial şişli diğeri bahçeci fulya. ben memorialden yana kararımı verdim. burdada tutmayabilir ama güvendiğim bir doktorum olsun istiyorum. sonuçta doktorlar aracı veren Rabbim. sana da tavsiyem git görüş hemen hemen her doktorun ön görüşmesi ücretsiz muayene ederlerse ödersin. bana kaç yer muayene edelim dedi görüşme sırasında yok ben sadece bilgi almaya geldim dedim muayene olmadım para da ödemedim bilgin olsun. bide spermlerde problem olduğu için imsi olan bir yer gerekli kesinlikle burda oda var. Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah sana bana isteyen herkese tez zamanda hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah.

Bu siteyi bu yüzden çok seviyorum birbirini en iyi anlayan insanlar burda.. çok sağol o kadar ayrıntılı yazmışsınkii
inşallah bu defa olacak canım Allah yardımcın olsunnn
Ücretsiz görüsme sansı var demekki öyle yapayım evraklarımı hazırlayıp gideyim,, bakalım ne dilecek çok merak edilorummm bu arada meorial gerçekten çok iyi bende yakın çevreden duydum

Canım iyi akşamlar. Seni Hatırlıyorum. Ben de nnovafertil hastasıyım. Ben de 3 . Tedavi için gün sayıyorum Hayırlısı ile. Nasılsın?

mrb. bende ilk deneme mi eurofertilde yaptırmıştım yani novafertilin eski adı.ben hiç memnun kalmadım resmen paracıydılar..ve de tutmadı ...2.sini ali acar da yaptırdım o tuttu fakat onda da düşük yaşadım .şimdi 3.yaptırmayı düşünüyorum doktorum iyi ilgileniyor. .tabi herşey takdiri ilahi ...

Canım iyi akşamlar. Seni Hatırlıyorum. Ben de nnovafertil hastasıyım. Ben de 3 . Tedavi için gün sayıyorum Hayırlısı ile. Nasılsın?

merhaba canımmm.. iyiyim cok sukur bende senin gibi tedavi gunu bekliyorum adetimle baslicaz allahın izniyle umarım olumlu sonuclar alırız . ne zman baslıcaksın tedaviye hangi merkeze gidiceksin

merhaba canım novafertilde iki kez tedavi oldum bende allahın taktiri ilk düşük ikinciside tutmadı... inşallah bu kez anne olursun canım inşaallaaaah.. 3. tedavini hangi merkezdde yaptırmayı düşünüyosun

merhaba canımmm.. iyiyim cok sukur bende senin gibi tedavi gunu bekliyorum adetimle baslicaz allahın izniyle umarım olumlu sonuclar alırız . ne zman baslıcaksın tedaviye hangi merkeze gidiceksin
Canım ben de Ocak Ayında başlamayı planlıyorum inş. Sen?

Canım geçmiş olsun. Şimdiki tedavini nerede yaptırıyorsun?

Canlar yine ali acarda yaptiracagim allah nasip ederse..bu ayin sonu yada aralikta basliyacagiz sizler nerede yaptiracaksiniz

Canlar yine ali acarda yaptiracagim allah nasip ederse..bu ayin sonu yada aralikta basliyacagiz sizler nerede yaptiracaksiniz
canım tedavin bol pozitifli baslar pozitifle devam eder inşallah. İlk tedavin mi olucak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…