arkdaşlar bensize yardımcı olmak icin bir yer önerecegim önce yaşadıklarımı anlatayım ben şuan 31 yaşındayım gecen cumartesi bebegimi ikinci tüp bebek denememde kucagıma aldım . ben evlenmeden önce 23 yaşımdayken açık bir kist ameliyatı gecirdim kistim patlamışdı ve o ameliyattda adana devlet hastanesinde oldum ameliyat sırasında sag yumurtalıgımı yüzde 80 nını aldılar sol ise yüzde 40 ını aldılar . artıdan aandis ameliyatı gecirdim. ve taki evlenene kadar gene kist oluştu ve bu kistle yşadım evlendikten 6 ay sonra yanı tarih 11 12 2012 tarihinde evlendim evlendikten 6 ay sonra kistim 12 cm büyme yaptı tekrar ameliyatoldu laparaskopi ameliyatıoldum doktorun adını da vermek istiyorum türkiyenin en yiy doktorlarınan biridir adı fatih şendağ izmir ege ünüversitesinde ögretim üyesi doktor kadın dogum uzzmanı ikinci ameliyatımda yumurtalarımın sag tarafı yüzde 5 çivarında kaldı soldaki ise yüzde 40 ve o ameliyattan sonra sag tüpümü aldılar artık işlemiyordu. ve normal yoldan bebek sahibi olamıyorduk artık tüp bebek şarttı cocum olmadıgı için eşimden benden ayrılmasını bile istedim ondan oda asla olmaz dedi anca beraber kanca braber .dedi neyse ilk tüp bebek denememde adana başkent hastanesin de yaptık tutumadı ve hiç de memnun kalmadım emrüyollar daha konulmadan öldü zaten 2 emriyo oldu onlarda öldü . ikinci denememizde ATAŞEHİR MEMORİAL HASTANESİNDE CEM DEMİREL DİYE BİR DOKTORA GİTTİK COK ZORDU VE DOKTORTUN DEDİGİ BİZE ŞU MERAK ETMEYİN OLACAK DEDİ BİZİMLE OKADAR İLGİLENDİKİ SİZE TAVSİYE EDEBİLECEGİM YER TEK ORASI BEN BU YAŞADIKLARIMA RAGMEN BEBEGİMİ GECEN CUMARTESİ KUCAGIMA ALDIM SİZLERİN DE ALMASINI İSTEDİGİM İÇİN SİZİNLE BUNLARI PAYLAŞMAK İSTYORUM EGER GİTTİGİNİZDE DERSENİZ CEM BEYE BİZİ KIBRISDAN İPEK HABNIM ÖNERDİ ONLAR BİZİ BİLİRLER ÇÜNKÜ ÇOK ZORDU BEBEK SAHİBİ OLMAMIZ ONLARDA BİZİ TANIYORDU LLH HERKESE BEBEGİNİ KUCAGINA
Rica ederim canım her zmaninşallah tedaviye gerek kalmadan gebe kalırsın canım inşallaahh... benim eşimde 2 milyon sperm var buda yetersiz geliyo. ilk tüp bebek tedavimde hamile kaldım fakat düşüşle sonlandı ikinci tedavimde hiç tutmadı inaılmaz bi hayal kırıklıgı yasadım zor günler geçirdim. Şimdi tedavi için dr ve merkez arastırıyorum inşallah doğal yoldan olursa diye bekliyorum. Tedaviden sonra adet düzenim bozuldu kendimi dinlenmeye aldım
Hayırlı olsun Sağlıkla sıhatle kavus bebegine canımmistanbul a gelme durumum yok malesef :26: ama tavsiyen için çok teşekkür ederim baskent hastanesini arastırıyorum bakalım inş. bu kez bebegime kavusurum
Merhaba hanımlar RAbbim kimseye hastane kapılarına düşürmesin beklemek çok zor Rabbim isteyen tüm herkeze sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin:.... ben 21 yasındayım 2kez tüp bebek tedavisi gördüm eşimde az sperm ve morfoloji sorunu nedeyiyle Konya novafertil hastanesinde ilk tedavime basladım hamilelik elde edildi fakat hcgmdeki düşüşle bebegimi kaybettim.aynı merkezde 2. tedavimde 2 tane 1. kalitede embriyolar yerleştirildi fakat ikisi de tutmadı Şimdi 3. tedavim için doktor ve hastane artastırıyorum. Ankara'da ve Adana'da çok iyi merkezler ve doktorlar oldugunu duydum hala arastırıyorum. Sizlerde fikirlerinizi paylasırsanız çok memnun olurummmmmm....
Canım öncelikle geçmiş olsun sana da. Allahım tez zamanda bebeklerimize kavuştursun inş... Bu arada ben de 2 . Denememi konya novafertilde yaptım. Ilk defa gebelik yaşadım. Fakat sevincim uzun sürmedi. 10 haftalık olması gereken bebeğimin 7. Haftalarda maalesef kalbi Durmuş. Şimdi genetik sonuçlarını bekliyoruz. Senin doktorun kimdi? Sorun neydi sizde?
Bu güzel dilkelerin çok teşekkür ederim kuzumİnşallah en kısa zamanda bebeişlerimize kavuşuruz inan burda sizle konuşmak çok ii geliyor :Gelecek gelecek o bebişlerimiz
Teşekkür ederim canım, amin inşallah sağlıkla kavuşurum güzel mucizelerime :) Sende iyi bir doktor ve iyi bir hastane bulursun inşallah, bu da son denemen olur. Allah sana da sağlıklı bebişler nasip etsin..Hayırlı haberlerini bekliyoruz
canım memorial şişli ile görüştüm ve bu merkezde karar verdim.Labarotuvarının çok iyi olduğunu duydum ki eşime bu zamana kadar yapılmayan msome sperm testi yaptılar ve incik cıncık herşeye bakmışlar 2 tüp 2 aşılama yaptırdım morfoloji problemimiz olduğunu yeni öğrendim düşün artık.Rabbim nasip eder inşallah Kasım ayında başlayacağım nasipse tedaviye ancak başladığımda sana detaylı yorum yapabilirim şuan ki izlenimlerim olumlu yönde
canım merhaba seni emre beyi araştırırken görmüştüm bende kendisine gideceğim için didik didik inceliyorum genelde her giden hamile ve çok memnun
ama sen vazgeçmişsin gidip görüştünmü neden vazgeçtin bilgi verirmisin
kasım ayı inşallah uğurlu gelir ve bebeğini sana kavuştururrrr
Canım iyi akşamlar. Seni Hatırlıyorum. Ben de nnovafertil hastasıyım. Ben de 3 . Tedavi için gün sayıyorum Hayırlısı ile. Nasılsın?Merhaba hanımlar RAbbim kimseye hastane kapılarına düşürmesin beklemek çok zor Rabbim isteyen tüm herkeze sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin:.... ben 21 yasındayım 2kez tüp bebek tedavisi gördüm eşimde az sperm ve morfoloji sorunu nedeyiyle Konya novafertil hastanesinde ilk tedavime basladım hamilelik elde edildi fakat hcgmdeki düşüşle bebegimi kaybettim.aynı merkezde 2. tedavimde 2 tane 1. kalitede embriyolar yerleştirildi fakat ikisi de tutmadı Şimdi 3. tedavim için doktor ve hastane artastırıyorum. Ankara'da ve Adana'da çok iyi merkezler ve doktorlar oldugunu duydum hala arastırıyorum. Sizlerde fikirlerinizi paylasırsanız çok memnun olurummmmmm....
Canım iyi akşamlar. Seni Hatırlıyorum. Ben de nnovafertil hastasıyım. Ben de 3 . Tedavi için gün sayıyorum Hayırlısı ile. Nasılsın?
merhaba canım novafertilde iki kez tedavi oldum bende allahın taktiri ilk düşük ikinciside tutmadı... inşallah bu kez anne olursun canım inşaallaaaah..mrb. bende ilk deneme mi eurofertilde yaptırmıştım yani novafertilin eski adı.ben hiç memnun kalmadım resmen paracıydılar..ve de tutmadı ...2.sini ali acar da yaptırdım o tuttu fakat onda da düşük yaşadım .şimdi 3.yaptırmayı düşünüyorum doktorum iyi ilgileniyor. .tabi herşey takdiri ilahi ...
Canım ben de Ocak Ayında başlamayı planlıyorum inş. Sen?merhaba canımmm.. iyiyim cok sukur bende senin gibi tedavi gunu bekliyorum adetimle baslicaz allahın izniyle umarım olumlu sonuclar alırız . ne zman baslıcaksın tedaviye hangi merkeze gidiceksin
Canım geçmiş olsun. Şimdiki tedavini nerede yaptırıyorsun?mrb. bende ilk deneme mi eurofertilde yaptırmıştım yani novafertilin eski adı.ben hiç memnun kalmadım resmen paracıydılar..ve de tutmadı ...2.sini ali acar da yaptırdım o tuttu fakat onda da düşük yaşadım .şimdi 3.yaptırmayı düşünüyorum doktorum iyi ilgileniyor. .tabi herşey takdiri ilahi ...
22 kasımda inşallah canım az kaldıCanım ben de Ocak Ayında başlamayı planlıyorum inş. Sen?
canım tedavin bol pozitifli baslar pozitifle devam eder inşallah. İlk tedavin mi olucak?Canlar yine ali acarda yaptiracagim allah nasip ederse..bu ayin sonu yada aralikta basliyacagiz sizler nerede yaptiracaksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?