Slm canım, Rabbim yardımcımız olsun bende ekimde son kalan dondurulmuşları aynı kullanıcam ama öncesinde genetik testleri ve histeroskopiyi yaptırıcam inşallah son tedavilerimiz olur. Ben İstanbuldayım burayı düşünürsen yardımcı olurum ama Ankarada da Centrum ve Başkent üniversitesini iyi diyolar.
canım inşallah bi an önce kavusuruz bebeklerimize .İinş. tedaviye gerek kalmadan gebe kalırsın canım Çok zor durrum mus bunu kalbimden hissettim. İstanbul bana çok uzak ben karamandayım
Ankara daki merkezleri arastırdım bana çok uygun geldi.. SEn istanbulda mı yaptrcaksın canım
İstanbulda yaptırıyorum canım zatn burda oturuyorum ilk denememi yaptırdığım yerde olcak aynı merkez yani, 3. deneme ama oda dondurulmuş olacak.
İstanbulda yaptırıyorum canım zatn burda oturuyorum ilk denememi yaptırdığım yerde olcak aynı merkez yani, 3. deneme ama oda dondurulmuş olacak.
Merhaba istanbulda hangi hastanede yaptırıyorsunuz ?
Merhaba Arkadaşım,
Ben tedavimi İstanbul Kadıköy Acıbadem Hastanesinde yaptırdım. İlk deneme başarısız oldu fakat 2.denemede ikiz bebeklerime hamile kaldım. Şu an 11+5'iz. İstanbul'a gelebilecek durumun varsa Acıbadem Kadıköy Hastanesinden Prof.Dr.Tayfun Bağış'ı tavsiye ederim. Adana'da ise Başkent Hastanesinin iyi olduğunu duymuştum. İnşallah bu sefer tedavin başarılı olur ve bebişlerini sağlıkla kucağın alırsın..
kızlar bende merkez araştırmasındayım ağustosun 6 sı gibi adet olurum ve 1.tüp bebek denememize start vericez araştırma yaptım ama tecrübesizim onun için onca emeğe karşılık ii bi merkez olsun istiyorum.Gaziantepteki nova fertil Ruşen ATMACA hakkında bilgisi olan varmı yada merkez önerisi olan gerçekten çok zor bi süreç Allah yardımcımız olsun.3 negatif aşılama sayısız test,takip hsg,histeroskopi ve laparoskopi yok yok bişi yok diolar ama '' sebebsiz infertilite '' imiiişşşşşşşş.Rabbim ol derse olur napalım dua etmekten başka çare yok, süreç nasıl işliyo biraz yardımcı olabilir misiniz??
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah tez zamanda yavruna kavusursun. Ben konya novafertil de 2 kez tedavi oldum drum çok ilgili güler yüzlü. Tüm nova fertil hastanelerinde iyi olduguna inanıyorum. Tüp bebek tedavisi biraz yorucu süreç 2 güne bi dr muayenesi yumurtlama takibioluyo yumurtaların büyümesi ve olgunlaşması için iğne veriliyo iğnelerini göbek deliğinin 3 parmak altından günde 1 kez vuruluyosun . yumurtaların olgun seviyiye ye geldkten sonra opu (yumurta toplama işlemi) oluyosun bu işlem genel anestezi altında oluyo sen sadece uyuyosun bu işlem en fazla 20 dk sürüyo agrısız sancısız .. aynı gün içinde taburcu oluyosun. yumurtaların toplandıgı gün eşinden sperm örnegi alınıp döllenme gerçekleşiyo. 4 yada 5 gün sanra transfer işlemine çağırıyosun transfer anestezi gerktrmiyo . transfer gerçeklestikten sonra 40-45 dk hastanede dinlendirip taburcu oluyosun transferden 12-14 gün sonra kanda beta HCG hormonuna bakılarak gebelik öğreniyosun ... Kısacası tedavi 25-30 gün sürüyor... bu süreçte stresi bi kenara bırakıp sakin ve olumlu olmak şart Rabbim tedavi olan e-herkezin yardımcısı olsun ....
arkdaşlar bensize yardımcı olmak icin bir yer önerecegim önce yaşadıklarımı anlatayım ben şuan 31 yaşındayım gecen cumartesi bebegimi ikinci tüp bebek denememde kucagıma aldım . ben evlenmeden önce 23 yaşımdayken açık bir kist ameliyatı gecirdim kistim patlamışdı ve o ameliyattda adana devlet hastanesinde oldum ameliyat sırasında sag yumurtalıgımı yüzde 80 nını aldılar sol ise yüzde 40 ını aldılar . artıdan aandis ameliyatı gecirdim. ve taki evlenene kadar gene kist oluştu ve bu kistle yşadım evlendikten 6 ay sonra yanı tarih 11 12 2012 tarihinde evlendim evlendikten 6 ay sonra kistim 12 cm büyme yaptı tekrar ameliyatoldu laparaskopi ameliyatıoldum doktorun adını da vermek istiyorum türkiyenin en yiy doktorlarınan biridir adı fatih şendağ izmir ege ünüversitesinde ögretim üyesi doktor kadın dogum uzzmanı ikinci ameliyatımda yumurtalarımın sag tarafı yüzde 5 çivarında kaldı soldaki ise yüzde 40 ve o ameliyattan sonra sag tüpümü aldılar artık işlemiyordu. ve normal yoldan bebek sahibi olamıyorduk artık tüp bebek şarttı cocum olmadıgı için eşimden benden ayrılmasını bile istedim ondan oda asla olmaz dedi anca beraber kanca braber .dedi neyse ilk tüp bebek denememde adana başkent hastanesin de yaptık tutumadı ve hiç de memnun kalmadım emrüyollar daha konulmadan öldü zaten 2 emriyo oldu onlarda öldü . ikinci denememizde ATAŞEHİR MEMORİAL HASTANESİNDE CEM DEMİREL DİYE BİR DOKTORA GİTTİK DURUMUMUZ COK ZORDU VE DOKTORTUN DEDİGİ BİZE ŞU MERAK ETMEYİN OLACAK DEDİ BİZİMLE OKADAR İLGİLENDİKİ SİZE TAVSİYE EDEBİLECEGİM YER TEK ORASI BEN BU YAŞADIKLARIMA RAGMEN BEBEGİMİ GECEN CUMARTESİ KUCAGIMA ALDIM SİZLERİN DE ALMASINI İSTEDİGİM İÇİN SİZİNLE BUNLARI PAYLAŞMAK İSTYORUM EGER GİTTİGİNİZDE DERSENİZ CEM BEYE BİZİ KIBRISDAN İPEK HABNIM ÖNERDİ ONLAR BİZİ BİLİRLER ÇÜNKÜ ÇOK ZORDU BEBEK SAHİBİ OLMAMIZ ONLARDA BİZİ TANIYORDU LLH HERKESE BEBEGİNİ KUCAGINA
Canımmm cevabın ve ilgin için çok teşekkür ederimbende çok araştırma yaptım iyi olduğunu tecrübelerle belirtiyolar, Rabbim bizede şifa olmasını sağlar inşallah , Benim 3 negatif aşılamam inan o kadar üzüldümki bu tedaviler boyunca çok yorucu yıpratıcı bi süreç keşke biraz sakin ve umursamaz olabilsek, aşılamalardan sonra sanki aynı şeyler olucak gibi korku alıyo beni.Ben laparoskopi ve histeroskopide oldum rahime çizikler attılar sol tüpüm biraz sıkıntılı sağ gayet ii ocağa kadar doğal yolla hamile kalırsın dediler ama bizde dioruz tüp bebeğe geçeli inşallah hepimiz yavrularımıza kavuşuruz Tez zamanda yavrulamıza kavuşuruz inşallahhh canım sen nasılsın tedaviye devam ediyomusun ?
merhaba ceydaauguurr keske bi bilgim olsa da bilgilendirsem :26: sizde ne sorun vardı?Kusadasinda yasiyorum burayada yeni geldik hicbiyeri bilmiyorum izmirde tup bebek yaptiricam ama hicbi bilgim yok onerebileceginiz bildiginiz bi hastane doktor varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?