- 18 Aralık 2021
- 105
- 38
- 13
- 34
- Konu Sahibi Kumsal6161
Selam kızlar 1. 5 yıllık evliyiz eşimde varıkosel var testislerinde kist var sıvı birikmesi var. Sperm sayımız cok az oyuzden tüp bebek dediler 2.kez denedik ama tutmadı, maddi anlamda cok zorlandık eşimin ailesi durumları oldukları halde bize hic yardım etmediler ben düğünde takılan altınlarımı bozdurup gittim hep, son 10 bın tl gibi para acıgımız kaldı onu bulamadık eşim babasından ıstedi bizde yok dediler halbukı kayın pederim hem emeklı hem calısıyor hemde dükkanından kira alıyordu ama yok dediler bende annemden istemek zorunda kaldım annem verdı son acığı onun sayesinde kapattık 2 kez denedık hic bize ne harcadınız ne verdınz dıe sormadılar ihtıyacınız varmı demedıler pandemi de eşim işsizdi calısamadı cok fazla, hic biri 50 TL veripte al kızım pazar yaparsın bıle demedı cok maddi sıkıntılar cektık, ben bu sürecte biraz beddua ettım, cünkı butun komsular tanıdıklarım esımın aılesının cok zengın olduklarını 1 kuruş bile kımseye göstermeyen bi aile olarak anlattılar, bende cok sinirlendim sonucta cocuk ıcın ugrasıyoruz gezme tozma tatıl vs. İcin para ıstemedık.. Araya mesafe koydum ama cok kırıldım bazen cok agladım ve beddua da ettım kızgınlık tan, eger paraları varsada bıze yardım etmıyolarsa o paradan hayır görmesinler dedim, öyle bi dert versın kı Allah o para bile derman bulamasın dedim... Aradan 5 6 ay gectı... Kayın valıdem eşime doktora gidin dedi masraflarınızı ben görecem dedi ne yapılması gerekıyosa yapın dedi. Esımde hemen tekrar bı denemek ıstedı, dün tedavım basladı iğnelerımı oluyorum kayın valıdem 50 bin tl para verdı bıze... Ama içim hic rahat deil sonucta beddua ettım acaba bizim basımıza bisey gelırmı yada bebegın olursa ona bısey olurmu dıe korkuyorum, o para ya bize hayır getırmesse die kafamda sorular var... Dogru bişey deil tabı beddua etmek ama evlat hasret cekerken elınden ailen tutmayınca kım tutacak... Sizce ne yapmam lazım yaptığım günahmı beddua bizi tutarmı