• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi % 3 tü morfolojimiz..ve hikayem..

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

gulem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2009
3.148
35
158
Antalya
herkese merhaba..burada daha önce çok yazdım ama şimdi başarıyı anlatma zamanı diye düşündüm ve başlık attım..ben 2,5 yıllık evliyim ve 1,5 yıldır hamile kalamadım.eşimin sperm sayısı 92 miyn.-toplam hareketli%51-morfoloji ise%3 .........8 ay öncesine kadar eşime ilaçlar içirdim,kürler denedim vs..vs...bu arada kendimde ovülasyon sorunu çıktı,klomen verdiler fakat yine olmadı..8 ay önce adetimde şiddetli karın ağrılarım oldu...tıp fak.tüp bebek merkezinde bi prof buldum ve muayene oldum..doktor laparoskopi yapmam lazım dedi.ve mart başında ameliyat oldum..endometriozis 4.evre ve polip teşhis etmişler.rahim bağırsaklara ve karın zarına yapışmış,onları temizlemişler ve polipleri almışlar..2 aşılama deneriz olmazsa tüpe geçeriz dediler..tamam dedik ve mayısta 1.aşılamam yapıldı..aşılama sırasında tsh yüksek çıktı ve endokrine sevk ettiler.haşimato olabilir dendi ve hemen troid ilacı başlandı..fakat1.aşılama tutmadı ve doktor 1 ay dinlen,sonraki ay adetinde gel hemen 2.yi yapalım dedi.tsh ım normale dönmüştü bu arada.ben adet oldum ve 4.günü gittim hastaneye.hormon testleri yapıldı ve östorojen yüksek çıkınca gebelik testi istediler..ve betahcg 69 çıktı..kimyasal gebelik olmuştur düşüyodur dediler..2 gün sonra tekrarlandı ve 162 çıktı..4 gün şiddetli bi adet yaşadım ama bu üstüne görmekmiş...hala şaşkınız..eşimin durumuyla artık hiç ilgilenmemiştik nasılsa bize tüp bebek yapılır diye..diyeceğim en umutsuz anımızda öylesine şaşırttıki bu olay...sayılara takılmamak lazımmış..bunu öğrendim..yaşadıklarım birilerine umut olur umarım...

canım maşallah allah hayırlısıyla tamamına erdirsin... Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah..

Öncelikle tebrik ederim. Rabbim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Çok ilginç bir hikaye, o kadar kanamaya rağmen betanızın hala yükselmesi, demekki Rabbim ol desin gerisi boş, tutundu mu bebiş tutunuyormuş...

hepinize teşekkür ederim..güzel dilekleriniz için..bugün değerim 424 olmuş.çektiklerimizi yaşamayan anlamaz..Allah inşallah sizede en kısa zamanda bu mutluluğu yaşatır..sevgiler..

rabbim cennet kokusunu koklamayı da nasip etsin inşallah...

gulemcim allahım sonuna kadar sağlıklı bir hamilelik nasip etsin arkadaşım.sağlıklı nur topu gibi bir bebeğin olsun inşallah.seni çoook öpüyorum.allaha emanet ol.

hepinize teşekkür ederim..güzel dilekleriniz için..bugün değerim 424 olmuş.çektiklerimizi yaşamayan anlamaz..Allah inşallah sizede en kısa zamanda bu mutluluğu yaşatır..sevgiler..

Canım nasıl bir kanamaydı normal adetten bir farkı warmıydı,4 gün boyunca çokmu yoğundu,senın normal adet süren ne kadar,bizde farkını anlayabilelim diye soruyorum...

benim ameliyattan önce miktarı az olurdu,ameliyattan sonra biraz arttı.6 gün sürüyo.beklediğim adet günüm 22 siydi.ben 18 inde oldum ama çok önemsemedim,tedaviye erken başlycam diye sevinmiştim hatta. 1.gün az,2.ve 3.gün yoğundu,normal bi adetten bi farkı yoktu..4.günü hastaneye gittiğimde yok denecek kadar az kalmıştı..betahcg 69 çıkınca kanamayı durdurmak için iğne yaptılar.ve kanamam bi daha olmadı..bu resmen üstüne görmekmiş..ben duyardımda inanmazdım:)

benim ameliyattan önce miktarı az olurdu,ameliyattan sonra biraz arttı.6 gün sürüyo.beklediğim adet günüm 22 siydi.ben 18 inde oldum ama çok önemsemedim,tedaviye erken başlycam diye sevinmiştim hatta. 1.gün az,2.ve 3.gün yoğundu,normal bi adetten bi farkı yoktu..4.günü hastaneye gittiğimde yok denecek kadar az kalmıştı..betahcg 69 çıkınca kanamayı durdurmak için iğne yaptılar.ve kanamam bi daha olmadı..bu resmen üstüne görmekmiş..ben duyardımda inanmazdım:)

Remen öyle olmuş tatlım benim kardeşimde üstüne oldu ama o çok az oldum dedi demekki her bünye farklı ,hazinene çok iyi bak Allaha emenet ol...

tebrik edreim
her habere çok seviniyorum ama endo lu olup hamile kalan arkadaşları görünce daha çok seviniyorum
darısı endolu ve diğer tüm arkadaşların başına
allah kucağına aldığı günü de göstersin arkadaşım

tebrik edreim
her habere çok seviniyorum ama endo lu olup hamile kalan arkadaşları görünce daha çok seviniyorum
darısı endolu ve diğer tüm arkadaşların başına
allah kucağına aldığı günü de göstersin arkadaşım

sağol canım,amin..

Back