• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri 3 temmuzda evleniyorum ama saçlarım yandı yardım lütfen ! :(

gulbeseker66

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2011
89
1
46
İstanbul
merhaba,
aranıza yeni katıldım pat diye böyle damlamak istemezdim ama mecburum :( yardımlarınızı beklıyorum ..
saçlarım daha önce uzun parlak ve guzeldı mavı sıyah rengı kullanıyordum bır gun ablam sana karamel guzel olur acabılen kuaför bulursan muhakkak yaptır dedı bende bu fıkırden 1 ay sonra karar verdım gıttım kuafföre tabıkı acılır sorun olmaz dedı actırdım ara ara karamel ara ara koyu karamel ve belırlı bölgeler turuncu olmak uzere saclarım ortaya cıktı tabı delırmıstım 1 hafta ancak dayanabıldım uzerıne kumral yaptrdım ılk banyodan snra yesıllenmıs bır renk ve turunulanmış bı saç cıktı ortaya bırdaha boyattım tabı uzerıne bır daha br daha böyle garıp bır renkle beraber en son boyamada saclarım resmen yandı yoluk tavuk gıbı oldum kuafru oldurecektım resmen kınalı yapıncak gıbı saclarımı tamamen kestı ve benım temmuzda dugunum var su an kısacık ve yoluk yoluk saçlarım var hayatımda hıc bır zaman percem kullanmadım cunku saclarım dalgalı yanında percemde attı tabı önlerın uzunlu 3 cm yada 4cm belkı 4 bıle yoktur ve öle bı kestı kı sacta sekıl yok arkalar kısacık percem kısacık karmancorman oldu yanı ne yapacagım ben sımdı yanan saca ne bakım yaparsam yapayım yıne yoluk yoluk tel tel keçe gıbı yardım edın lutfen...:43:

Kizayimmi güleyimmi aglayayimmi sasirdim.. müstehak olmus diyecem ama demiyorum, neden o kadar boyattinki.. zeytinyagi sür uzatir, dikkat et kollarina eline degdirme, kollarindanda killar cikmasin. sür bir saat kalsin, sonra iyice yika...

bakım tarihlerinde çeşitli bakımlar yapabilirsin. daha kısa sürede sonuç alacağını düşünüyorum bu sayede.
ama keske kestirmeden önce brezilya fönünü bir araştırsaydın. yanıkları o kadar güzel tedavi ediyor ki.. tabi geçici bir süreliğine ama en azından düğününde uzun saçlarını kullanabilirdin..

Son düzenleme:
Allah o kuaförün belasını versin yapamayacakları, beceremeyecekleri işleri baştan söyleseler kimse yaptırmaz ama sonuç kötü olunca da insanın saçında kusur bulurlar yok senin saçın böyleydi de sonuç ondan böyle oldu diye e baştan söylesen ya sonuç böyle olabilir diye belki ben de vazgeçerim, bunların hepsine dava açacaksın ki akılları başlarına gelsin çok doluyum kuaförlere çoooook

Senin saçın için ne yazıkki yapacak bi şey kalmamış zaten kestirmişin düğünde de çıtçıtla idare edersin zaten saçlar toplu oluyo o kadar sorun olmaz sıkıntı yapma ama bu da sana ders olsun

ne deseniz haklısınız biliyorum ama 3 -4 aydır devamlı gittiğim kuafördü ona güvenmiştim yanarmı siyahtan açılırsa dedim hayrı sacların cok saglıklı hıc bır sey olmaz bır kez acılma ıle dedı aptallık bende ınanmamalıydım bu kadar mı cahıl olabılır ınsan bıle bıle lades dedım işte. düğünde çıt çıtlar ıle bıle toplanamaz sanırım çunku sacımda bır sekıl yokkı :( her yerı kısa kısa dusunun tel toka ıle tutturayım dıorum tokanın arasından kırpık kırpık dısarı cıkıo saclarım bıttım ben bıttım :( entele saç losyonu varmıs duydunuz mu hıc kullanan varmı lutfen yardım edın...:43:

saçını fransız modeli toplatırsın duvar kapatır arkalarını topuz gibi görünür iyi bir kuaföre gidersen düğünde hiç belli olmasan halledebilir..

burcu+esmersoy.jpg
gelin_saci_08.jpg
duvak-modelleri-003.jpg

sıkıntı yapma kısacık saç bile spreyle falan tutturulup topuz yapılabiliyor zaten duvak arkayı kapatıyo bence bu konuda sıkıntı olmaz bundan sonrası için de yanan saça malesef hiç bi şey fayda etmiyo uzaması için bakım yağları uygulayabilirsin

saçların ağır işlemlerden geçtiği için kalite bir saç bakım serisi(şampuan-saç kremi-saç maskesi-serum) kullanman senin yararına olacaktır. muhtemelen sık boyadan saç diplerin kurumuştur,bu sebeple sık sık yıkamamalısın. haftada 1-2 defa zeytinyağını benmari usulü ısıtıp saç uçlarına sürebilirsin. özel günlerde bakım yaparsın. bence önceliğin saç sağlığını kurtarmak olmalı.

mecitefendi diye bir saç bakım yağı var,hem onarmada hem de uzatmada etkili olduğu söyleniyor bi araştırmanı öneriririm. söyleyebileceklerim bu kadar. İnşallah en uygun bakımlarla saç sağlığına kavuşursun.

bu arada saç ve cilt bakımına destek tabletlerden de kullanman iyi olur,çünkü içten de daha fazla desteğe ihtiyacın olabilir.

Hepinize çok teşekkür ediorum yardımlarınız için.. umarım o güne kadar biraz düzelme yapabilir zaten artık düğün gününü geçtim 1 haftadir ınsan ıcıne cıkamıyorum yoluk yoluk duzlestırıcıde yapamıyorum daha cok yanacak dıye fönde yapmıyorum korkumdan mahvoldum ıyıce şirketteki herkes bsey demesede dık dık gözume bakıyo yanımdan gecerken cok uzülüyorum resmen kınalı yapıncak gıbıyım :43:

canım seni okadar iyi anlıyorum ki inan bende agustos ayında yakmiştim saçlarımı kestire kestire hala uclarında kaldı tam anlamıyla kourtulamadım ve işin ilginç yanı saçlarımı düzgün kesmiyorlar iyice aynaya baktığımda psikolojimi bozdular.ama suan ben artık hiç bakım uygulamıyorum kendi hallerine bıraktım.barcelona diye bir yağ karışımı var akarlarda ben çok faydasını gördüm uzatmak için almıştım uzamada etkisini görmedim ama baya yumuşattı saçlarımı.ayrıca zeytin yağı tatlı badem yağı ve sirkede kullandım bi süre şuan baya düzeldi saçlarm ama tabi kestirdim baya bi ancak dediğim gibi uçlarında biraz daha kaldı.bu arada şampuan olarak pantenenin doğal sentezi kullanıyorum saç kremi ile çoook aşırı memnun kaldım çok güzel yaptı saçlarımı en kısa zamanda saç maskesini de alıcam canım allah yardımcın olsunn..

bir kere mutlaka sinameki kürünü dene zaten yorucu değil.. arkadasın dediği gibi zeytinyağını da yap.. bu ikisini haftada birer defa yap temmuza çok az zaman yok gerçekten iyi bakım yaparsan beline kadar olmasa da uzayacaktır.. bir kere sinamekiden asla vazgecme denenmiş onaylanmıştır... vee en son kuafore gelince bir arkadaşımın halası yapmıştı çok hoşuma gitmişti:1: kuafor saçlarını yakınca bütün iş arkadaşlarını alıp kuafore gitmişti herkes bir güzel saçını yaptırdıktan sora bu da sana ders olsun deyip para ödemeden çıkmışlardı.. saçları yerine gelmedi ama içi rahatlamıştır eminim:) bence denemeye değer:1: şaka bir yana sinamekiden vazgeçme derim...

canım sizinki süper olmuş aynı yöntemı bende deneyim herkesi alıp götureyım zaten gecen gun o kuaför broşur dağıtıyordu öyle sınırım bozulduki avazım cıktıgı kadar bagırmak ıstedım dagıtan cocuga :19:

canım seni okadar iyi anlıyorum ki inan bende agustos ayında yakmiştim saçlarımı kestire kestire hala uclarında kaldı tam anlamıyla kourtulamadım ve işin ilginç yanı saçlarımı düzgün kesmiyorlar iyice aynaya baktığımda psikolojimi bozdular.ama suan ben artık hiç bakım uygulamıyorum kendi hallerine bıraktım.barcelona diye bir yağ karışımı var akarlarda ben çok faydasını gördüm uzatmak için almıştım uzamada etkisini görmedim ama baya yumuşattı saçlarımı.ayrıca zeytin yağı tatlı badem yağı ve sirkede kullandım bi süre şuan baya düzeldi saçlarm ama tabi kestirdim baya bi ancak dediğim gibi uçlarında biraz daha kaldı.bu arada şampuan olarak pantenenin doğal sentezi kullanıyorum saç kremi ile çoook aşırı memnun kaldım çok güzel yaptı saçlarımı en kısa zamanda saç maskesini de alıcam canım allah yardımcın olsunn..

hayatım sen beni görsen beterin beteri varmış dersin emin ol şu sıra entele sac bakım losyonunu kullanıyorumda bırazcık uzama oldu hemde 2.kullanısımda :10:

canım gecmıss olsunn..kuafor kullanmıormm ben boya konusundaa :61: mahvedıolarr sacıı bdee profesyonell olcaklar işlerıı senden ucretı alana kadarr zatn:47: sınamekı cok ii bndee tavsıyee edıorumm hzılı uzatıo cdden.Düğünunee kdrr ıstedığın sekıldee uzamazsaa adamakıllı bı kuafordee kaynak falan yaptırırsınn yada çıtçıtlarlaa bı gelin başı yaptırırsın?olee becerıklı kuaforler dee varkıı kısacıkk saclardan cıtcıtlarlaa mukemmell modellerr cıkarıolarr..:61:

çok üzüldüm canm yaaa :59: gene bu sitede turp suyu diye bişi duydm bnde yeni. sacları yumuşatıyomuş ve çok cabuk uzuyomuş kullanan herkes yazmış gerçktn uzuyo diye bi bak istersn umarm güzl olr saclarn bnde yeni denicm bu formülü.

kızlarrr inanamıyorum su an yaklasık 1 aydır sacıma ne maşa ne fön ne duzleştırıcı uyguladım zaten mahvoldu dıe ben kı her banyodan sonra bu ıslemlerden bırınden mutlaka gecırırdım ve dedıgım gıbı o entele sac bakım spreyını kullandım 1 ay oldu sanırım ama cok kucuk sise oldugu ıcın 3 yada 4 kez uygulayabıldm yanı haftada 5 kez banyo yapıosam sadece 1 keresınde uyguladım ve sonuc gercekten mukemel benım gıbı saca sahıp olan bırınde ıse yaradıysa sızde neler olur kımbılır saçlarım kısacıkken ensemde su an omuzlarımda dunde fön cektırdım fönle daha belırgın oldu resmen yenıden uzun saclı bırı olmaya adayımmm çok mutluyumm

cnm ılık zeytın yagı sur ve sınemekı tarıfını forumda oku kesınlıklebır ayda 4 -5 cm den cok uzatıo:69::68::82:

ayyy işe yarıyo yani enteleeee...benim düğünüm de 2 temmuzda ve platin saçlı bi kuaför mağduru olarak bugün saçımı iki yanından kakül yapabilcek şekilde yakan kuaförüme ağız dolusu küfürler ettim ve eve koşup netten keratin bakımı bakıodum...enteleyi okuyorum son bi saattir,acaip iyi yorumlar var yaaaa... sabah olmas bugünnn...çok heyecanlandımmmmm...

Back