• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 tekerleklı bebek arabası kullananlar fıkır verırmısınız

elizzsa

gecer mi bunlar?
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
679
33
98
Gaziantep
slmlr 6 aylık bı bebegım var bahar yaklastı ve kızımda buyudu bebek arabası sart artık ama cok kararsızım kraft 3tekerleklı bebek arabasını begenıorum ama emın deılım fıkırlerınızı beklıorum sımdıden tesekkurler:emir_bebek:

ya ben de ben deeee :84:

ama kimse cevap yazmamış. benim yaşadığım yerde ve çevresinde :) beğenebileceğim bir bebek arabası bulmak zor. bu yüzden internetten alıcam ama görmeden, görenden sormadan almak da olmuyor işte. en son oto koltuğu aldım gönderdim aldım gönderdim derken üçüncüde muradıma erdim, artık bana satış yapmayacaklar :9:

krafta bakıyorum ben de. acaba kullanan, öneren, önermeyen var mı?

ben kullaniyorum arkadaslar kraft ve uc tekerlekli cokda memnunum, oglum 3 bucuk aylik ve o da arabasini cok sevdi :66: tavsiye ederim herkese

kraft markasini bilmemde kizlar, bizimkide uç tekerleklilerden oglu$umuzun dogu$undan beri kullaniyoruz, yaz ve ki$, biz devamli çikariz hava almaya.. ve çok memnunuz. kullani$li ayrica estetik gorunumlu, tavsiye ediyorum. bu arada Talhacigim 20 aylik :69: 20 aydir kullanmaktayiz :nazar:

Back