Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 3 tekerlekli bebek arabası kullanan varmı?varsa memnunmu?

sevilakdemir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2010
214
1
46
Diğer
selam...

3 tekerlekli bebek arabaları görünüş olarak çok güzel hoşumada gidiyor..acaba kullanış olarakda uygunmudur kullanan arkadaşlar buraya yazsın lütfenn hangi marka oluğunu belirtirlerse seviinirim....

bende babyhope 3 tekerlekli bebek arabasini kullaniyorum.
tercih etmemdeki neden cok hafif olmasi,
1 yasindaki kizim icindeyken 10-15 basamagi indirip cikarabiliyorum
tek elle kullanilabiliyor.
ama tek tarafli bebegin yuzu hep disa bakiyor.

bende baby2go kullanıyorum kullanışı çok rahat ama katlandığında çok yer kaplıyor.

katlandığında çok yer kaplamayan bağaja rahat sığabilecek...sürüşü kolay konforluuu hepsi bir arada olan ve çift yönlü olmasıda şarttt...

bende 3 tekerlekli istiyorum..ama bunların çift yönlü olanı yokmu bi yerde sordum var dediler yani olması lazım dediler bi yerde yok yapılmıyo dediler..hangisi şaşırdım
ama çok şık duruyo..alırsam 3 tekerlekli olur..çift yönlüsü varmı peki
kullananlar bilir

bende onu soruyorum bulamazsamda illaki 3 tekerlekli olmasına gerek yok çift tekerlekli gayet şık arabalar var onlardan alırım çüft yönlü olması benim için şart...

bebeğin sizin yüzünüze doğru bakması daha iyi değilmi hemde tek yönlü olduğu zaman rüzgar hep bebeğe doğru eszicek ben bütün bunları düşünüyorum

bende dün aldım ama benimki normal 4 tekerlekli eşim aldı 3 tekerlekliler kapanmıyor önü çocuk üşür iye almamış bide önümüz kış banada dengesiz dediler hem o yüzden istemedim şuankide çok güzel eşim aldı dün gayet rahat hafifi kullanışlı

güle güle kullan cnm bende gezdim ama 3 tekerlekliler gerçekten çok yer kaplıyor araba bagajında o nedenle az yer kaplayan4 tekerlekli çift yönlü bebek arabası bakıyorum...3 tekerlekliyi estetik açısından beğenmiştim ama estetikten ziyade bebeğin rahatı ve kolay taşınabilir bir araba olması çok daha mühimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…