Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu durumun açlıkla bir ilgisi yokki canım. Ne kadar tok olursam olayım, eğer gözüme bişey kestirmişsem tatlı gece kalkınca resmen ellerime ve ayaklarıma söz geçiremiyorum. Şeker ile ilgili bir rahatsızlığım da yok, bağımlılık gibi bişey. Ah bi inat etsem.. Normal zamanda keçi gibiyim ama inat da edemiyorum kiHiç birşey yok gibi menüde az yemişsin canım 3 kaşık pilavdan birşeycik olmaz, afiyet olsun
Dürümde kullanılan lavaş 4 dilim ekmeğe eş değer
Arkadaşlarda demiş salataya beraber porsiyon durumu daha şık olurdu. Ama anlıyorum bazen öyle denk geliyor ki on düşünme fırsatı olmuyor
Afiyet olsun canım, sucuk ve pilav ikisi de erkenden yenilmiş.. Ben işlenmiş gıda taraftarı değilim ama kasap sucuğu olunca akan sular duruyor
2 ayda 1, kahvaltı da bende yerim
Günaydın tatlım bu alışkanlığı değiştirmeye çalışsak, mesela mutfağa gittiğinde birşey yemek için değil su içmeye gitmişsin gibi alıştırmak nasıl olur?
Ya da senin diyet listeni değiştirmen gerek, 3 ana 3 ara şekilde olmalı.
4 saatten fazla kendini aç bırakmamalısın ki geceleri yemeyesin![]()
Yok tatlı olacakAyyy gitti güzelim menü
Ya o tür durumlarda dolapta ayran falan mı bulundursan
Icer yatarsin
O zaman hurmanin cekirdegi cikar icine ceviz koyYok tatlı olacakben en iyisi 50 kg olduğum fotoğrafları telefon ekranımın her yerine koyayım. Belki bi nebze engel olur
![]()
Vayy karatay miiBu arada kahvaltımı yapmış bulunmaktayım.
4 günkurusu
2 dilim mercimek ekmeği
80 gr kadar eski kaşar
10 tane zeytin
Bir kaç yaprak marul
Yok tatlı olacakben en iyisi 50 kg olduğum fotoğrafları telefon ekranımın her yerine koyayım. Belki bi nebze engel olur
![]()
Güne çok güzel bir giriş yapmışsııın dilerim günün böyle güzel geçerBu arada kahvaltımı yapmış bulunmaktayım.
4 günkurusu
2 dilim mercimek ekmeği
80 gr kadar eski kaşar
10 tane zeytin
Bir kaç yaprak marul
Şimdi açlıkla ilgisi yok diyorsun canım ama açlık sadece karın tokluğu olarak anlaşılmamalı bence. Çünkü bir süre açlık çeşidi var bunlardan bildiklerim;Bu durumun açlıkla bir ilgisi yokki canım. Ne kadar tok olursam olayım, eğer gözüme bişey kestirmişsem tatlı gece kalkınca resmen ellerime ve ayaklarıma söz geçiremiyorum. Şeker ile ilgili bir rahatsızlığım da yok, bağımlılık gibi bişey. Ah bi inat etsem.. Normal zamanda keçi gibiyim ama inat da edemiyorum ki![]()
Afiyet olsun canım menemen yumurtasız mı?Günaydın kızlar .
Sabah :3 kaşık domates sosundan melemen, 1 dilim ekmek,
Ara : 1 sade kahve
Ara :1 bardak yeşilçay-avuç içi kadar beyaz leblebi
Öğlen : 1 kase çorba , 3 yk. sebzeli güveç, 4 yk makarna
Ara :1 Armut,1 elma
Akşam :Salata ve 10 tane küçük balık
15 dk Pilates, 15 dk yürüyüş
Hepfitim ,
sahgull
Yumurtayı unutmuşum yok yumurtasız kahvaltım hiç olmuyorAfiyet olsun canım menemen yumurtasız mı?
Menün güzel afiyet olsun.
Şimdi açlıkla ilgisi yok diyorsun canım ama açlık sadece karın tokluğu olarak anlaşılmamalı bence. Çünkü bir süre açlık çeşidi var bunlardan bildiklerim;
Sinirsel, duygusal, regl, televizyon ve göz açlığı..
Senin yaşadığın durumu gerçekten çok iyi anlıyorum. Ben 110 ile başladım bu kilo verme serüvenine. Sabah kalkıp baklava yiyordum, en büyük porsiyonlar, toku tokuna tatlılar yemek daha neler neler. Anladım ki hem gözüm açmış, hemde duygusal olarak yaşadığım sıkıntıların çözümünü tatlı yemekte buluyormuşum. O yüzden sana yazdıklarım kendimden pay biçtiğim için. Yanlış anlaşılıp da çok biliyormuş olarak algılamayın beni![]()
Bende yumurta manyağıyım ya kahvaltıda illaki olacak o yumurtaYumurtayı unutmuşum yok yumurtasız kahvaltım hiç olmuyor![]()
Tatlı durumunu gün kurusu ya da hurma ile karşılamaya başladım. Sonradan da en aza indirgedim, ofiste yanımda ya çiğ badem ya leblebi muhakkak birşeyler var ve en önemlisi de su tüketimi ne kadar iyi olursa istek o kadar azalıyor.Bende aynı duruma düşüyorum gözüm doymuyor özellikle stresli anımda yediğimi anlamıyorum.
Bende yumurta manyağıyım ya kahvaltıda illaki olacak o yumurta
Tatlı durumunu gün kurusu ya da hurma ile karşılamaya başladım. Sonradan da en aza indirgedim, ofiste yanımda ya çiğ badem ya leblebi muhakkak birşeyler var ve en önemlisi de su tüketimi ne kadar iyi olursa istek o kadar azalıyor.
herseyi 2 tabak 2 tabak yiyorsun canim evet emziriyosun ama bu menuler anca sabit tutar seni(koftenin patatesli oldugunu varsayiyorum)Evet kızlar ben geldim.
Sabah 10.30
İki yumurta
Bir tk tereyağı
Beş küçük dilim peynir
Uç zeytin
Yarım mandalina
Öğlen 14.30
Yulaf ezmesi yoğurt muz ceviz karisimi bir kase
Ara 17.00
Bir avuç leblebi
Akşam 19.30
İki tabak sulu köfte
Salata
Spor yok
Su 2lt
@Hepfitim
Evet ya, kendimi baltalamasam geceleri, gün içinde kurallara çok güzel uyuyorum karatay beslenmesininO zaman hurmanin cekirdegi cikar icine ceviz koy
Sadrazam lokumu gibi oluyor
Vayy karatay mii![]()
İnşallahhh canımŞahane motivasyon yöntemi bir de benim en çok sevdiğim yöntemlerden birisi küçük beden pantolon almak
Acayip hırslanıyorum hanidir almıyorum küçük pantolon alayım hemeeeen
Güne çok güzel bir giriş yapmışsııın dilerim günün böyle güzel geçer![]()
Yok canım yok, hiç yanlış düşünmedim. Mide değilde direkt zihinselselmiş gibi algılıyorum durumu o nedenle mücadele etmek zor geliyor zaten. Bende rahatlamak için yiyorum galiba, günün stresi, çocuğun yorgunluğu derken kendime bir es veriyorum ama çareyi yanlış yerde arıyorum barizŞimdi açlıkla ilgisi yok diyorsun canım ama açlık sadece karın tokluğu olarak anlaşılmamalı bence. Çünkü bir süre açlık çeşidi var bunlardan bildiklerim;
Sinirsel, duygusal, regl, televizyon ve göz açlığı..
Senin yaşadığın durumu gerçekten çok iyi anlıyorum. Ben 110 ile başladım bu kilo verme serüvenine. Sabah kalkıp baklava yiyordum, en büyük porsiyonlar, toku tokuna tatlılar yemek daha neler neler. Anladım ki hem gözüm açmış, hemde duygusal olarak yaşadığım sıkıntıların çözümünü tatlı yemekte buluyormuşum. O yüzden sana yazdıklarım kendimden pay biçtiğim için. Yanlış anlaşılıp da çok biliyormuş olarak algılamayın beni![]()
aynı ben zaten gerçek açlık durumunda yemek yemenin hiç bir sıkıntısı yok ama ben evde yalnızsam yada keyif yapacaksam yemek yemek aklıma geliyor özelliklede tatlı çikolata vs duygusal açlık işteYok canım yok, hiç yanlış düşünmedim. Mide değilde direkt zihinselselmiş gibi algılıyorum durumu o nedenle mücadele etmek zor geliyor zaten. Bende rahatlamak için yiyorum galiba, günün stresi, çocuğun yorgunluğu derken kendime bir es veriyorum ama çareyi yanlış yerde arıyorum bariz