BENİM AİLEMSİNİZ KIZLAR(HER NE KADAR SANAL OLSADA)canım ablam sağolasın beni hayatına aldığın içinŞenizŞeniz
ince ve narin barnaklarmı dedin:uhm:benim kütük barnaklaramı dedindelikafadulden
merhabalar.
sabah 05:30 iki kuru kayısı
bir bardk su
10:30da omlet iki kepkli ekmk
bir kaç çatal b.peynr
bir fincan şkrsz çay
kızlar biraz kilo vermişim nihayet çok mutlu oldum sabah.ama yarın sabah bildireyim.belki biraz daha gider.
hadi öptüm sizii
ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN:Saruboceq:bugün yediklerim,
sabah 07.30 da 1 dilim ekmek peynir yedim.
yanında portakal suyu içtim.
08.00 ilaçlarım ve su.
09.30 da yine ilaç ve su.
saat 11.30 gibi yağsız kaşarlı tost
şimdi de bir şekerli nescafemi içiyorum.
kilomu da şimdiden bildireyim çünkü yarın sınavım var, giremem.
kilom 73.6 malesef.
şimdilik bu kadar.
Öptüm hepinizi.
merhabalarrrr :)))
bu sabah tartım eğer bozulmadıysa tabi :) 74.3 kg gördüm. 1.3 kilo vermişim. yavaş yavaş toparlanıyorum. bu kiloyu görünce epey bi sevindim motivasyonumk arttı yahuu :))
herkese sağlıklı zayıflamalar diliyorum güzel hatunlar :)))
NASILDA YARDIM EDERMİŞ3.TAKIM **93. ETAP **
sılagul( 62.5///%)
bernuş ( 68.5///%)
sinsemilla( 72.0///%)
kararsız ( 59.4 ///% )
selin34 ( 66.0///% )
compass rose ( 74.7/73.6/1.1/1.47%)
cabik ( 78.4///% )
ŞİMAL( 94.0///%)(TARTI DEĞİŞİKLİĞİ)
naselaslan( 75.4///%)
zeynaaap( 75.6/74.3/1.3/ 1.72%)
ath3na(74.0///%)
3. TAKIM TOPLAM KİLO (800.5///%)
bernuşcum dışarıdasın belki geç gelirsin diye sana yardımcı olmak istedim.compass rose ve zeynaaap kilosunu bildirmiş.bende hesapladım bakarsın canım.compass giremem demiş yarın sınavı varmış ama zeynaaap ta değişiklik olursa düzeltirsin.şimdilik söylediği kiloyu yazdım
DİSKALİFİYE DOĞRU BİR KARAR TEBRİKLER3.TAKIM **93. ETAP **
sılagul( 62.5///% )
bernuş ( 68.5 ///%)
sinsimilla( 72.0///%)
kararsız ( 59.4 ///% )
selin34 ( 66.0 ///% )
cabik ( 78.4 ///% )
ŞİMAL( 94.0///%)
naselaslan( 75.4 ///%)
zeynaaap( 75.6/74.3/1.3/1.72% )
ath3na(74.0)(PAYLAŞIMDA BULUNMADIĞI İÇİN DİSKALİFİYE EDİLMİŞTİR)
3. TAKIM TOPLAM KİLO (726.5///%)
compass_rose canım ben öğretmenlik için kpssye çalışıyorum.bu sene inş.atanırsam edebiyat öğretmeni olucam.
öğle yediklerim:
bir tabak ıspanak bir dilim kpkli ekmk
akşam :
bir tabak çorba bir dilim kepkli ekmk
yarım tabak tavuklu patatesli yemek
boll salata
kızlar artık bende su içiyorum 1 ltlik bir şişeyi önceden yarısını anca bitirirdim akşama kadar artık onu bitirip bide yarım daha içiyorum.yani 1,5 lt içiyorum.yavaştan artıyor.hadi bakalım.
şimdilik öptüm sizi.yarın kilo bildirimimi 10:30da yaparım engeç.şimdi yazmayım yarına belki inerim biraz daha :))
İYİ AKŞAMLAR KIZLAR
SABAHIN KÖRÜNDE ÇIKTIMşakkıdı
AKŞAMIN KÖRÜNDE GELDİM NASILIM AMA
SİZLERE GÜZEL HABERLER VEREYİM
BU GÜN DOKTORDAYDIM(KALP-DAMAR) BENİ GÖRÜNCE AYNEN KIZLAR HİÇ ABARTMIYORUM:1shok:
"ALLAHINI SEVERSEN SEN NE YAPTINDA BU KADAR ZAYIFLADIN VE İNCELDİN"
BENDE "DİYET-SPOR VE DR. BEY KEÇİLERİ KAÇIRDIĞIM İÇİN BOL BOL YÜRÜDÜM"laelaelaelaelae
"HAYIRDIR NE KEÇİSİ" DEDİ. :uhm:
BENDE"DR. BEY BAZEN SİZ KOCALARI HİÇ ANLAYAMIYORUZ İŞTE BU YÜZDEN"
DR. DEDİKİ" SENİN BAZI RAHATSIZLIKLARIN VAR BU YÜZDEN BAZI SAKİNLEŞTİRİCİLER SANA FAYDA ETMEZ, MÜMKÜN OLDUĞU KADAR AÇIK HAVADA BAĞIRA BAĞIRA ŞARKI SÖYLE VEYA AĞLAYA AĞLAYA YÜRÜ, YÜRÜKİ SİNİRLERİN BİRAZ OLSUN GEVŞESİN"Çok üzgünüm çoook
BENDE "ANCAK ÖYLE SAKİNLEŞEBİLİYORUM" DEDİM
SONRA DEVAM ETTİ DR. " HER NE YAPIYORSAN DEVAM ET BÜTÜN KANDEĞERLERİN MÜTHİŞ GÜZEL HATTA BAZILARINI KESELİM" DEDİ
BENDE" ZATEN BAZILARINI BEN KESTİM" DEDİM:jeyyar:
DR."O ZAMAN BÖYLE DEVAM ET VE NASIL BİR DİYET UYGULADIYSAN LÜTFEN BANA MAİL GÖNDER" DEDİa.s
KIZLAR BUNU NİYE PAYLAŞTIM SİZİNLE(HEM AİLEMSİNİZ, HEMDE KENDİNİZE İNANIN)
HERŞEYİN BAŞI SAĞLIK, SAĞLIĞIM İÇİN DİKKATLİ BESLENMEM ŞART VE TABİKİ SPORhihoyyyt 4 YILDIR BIRAKMADAN DEVAM ETTİM VE SAĞLIĞIM YERİNDE OLDUKCADA DEVAMkaydirigubbakcemile5
oğlunun doğum günü kutlu olsun kararsızcım gamyoncuiremsu Allah analı babalı büyütsün :ecrin_bebek:
BENDE SİZLERE TEŞEKKÜR EDERİMherkese merhabalar...
nasılsınız fıstıklar?
nam ablacım samimiyetin için çok teşkr ederim ben kendi adıma..bbizde seni ablamız olarak görüyoruz saolasın.ayrıca geçmiş olsun.senin şu keçileri ben kesecem en sonunda.kurbanlık olarak a.s her ne problemin varsa umarım hayırlısıyla halledersin.hiç değilse kendi içinde halledebilirsin umarım :Saruboceq:
:teytey:
DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN OĞLUNUN TATLIMyediklerimi yazmadım sabah saat 7.30 da 1 açma ve çay saat 10 da çok ince bir dilim yaş pasta okulda ikindi gibi 2 tane lahana sarması (öğrencim ikram etti) akşamda kutlamak için optimuma annem kardeşim oğlum eşim yemeğe gittik(oğlum dışarda yemeğe bayılıyor) yağsız yarım iskenderin et ve yoğrdunu yedim biliyorum bugün çok oldu ama idare edin artık
maşallah maşallah takımımızın en seksiii hatununaa :teytey:
Allah hepimize sağlıklı zayıflamalar nasip eder inşallah..:Saruboceq:
:1hug:selam kızlar dün giremedim kusura bakmayın o kadar kötüydüm ki anlatamam hem yorgundum hem moralim bozuktu yorgunluk okul ev bu aralar çok yoğun moral derseniz bu aralar çok gerginim galibam sizden kaçan keçiler bana geldi hastalanacam ve ben adet dönemlerimde çok duygusal oluyorum sizde de oluyor mu kızlar sürekli ağlamaklı bi hal galiba son zamanların stresi bu aralar patlak veriyor
bu gün sabah 7 de evden çıktım ve daha yeni geldim ayaklarım sızlıyor nasıl yorulmuşum anlatamam kafamçokkarıştı ama değer oğluşumun doğum günüydü okulunda kutladık çok mutlu oldu tabi o olunca bende mutlu oldum :teytey:güzel ve anlamlı bir gündü benim için hayatımın anlamı sebebim oğlum artık 5 yaşındaneyse kafanızı şişirmeyeyim
:lepi:bu hafta başı baya sevindim tartıda 59 u gördüm ama şuan 59.200 geliyorum sabah bi değişiklik olursa tekrar yazarım ama şişlikte var yani uzun zamandan beri nihayet kilomda eksilmeler oldukaydirigubbakcemile2
iyi geceler kızlar malesef dün regl oldum ve şişlik var bu yüzden aynı gözüküyorum........
sabah 2 dilim ekmek 1 dilm peynir çay
öğlen 1 simit 1 ayran
akşam 1 dilim ekmek 1 tabak çorba
biliyorum az yemişim ama moralim bozuk dün oğlumu aşıya götürdüm sağlık ocağına grip diye önce dr. muayene ettitdim gündür benimde boğazımda şişlik var ve yanıyor bende dr gösterdim bademciklerin temiz franjitte yok ama şişlikler iyi değil hemen dr. gitmelisin dedi hipotiroit hastası olduğumu biliyor inanın 3 gecedir nefes almakta zorlanıyorum yutkunmakta zorlanıyorum yarın dr gidecem inşallah iyi çıkar dua edin kızlar çok ihtiyacım var...........
3.TAKIM **93. ETAP **
sılagul( 62.5/62.5/0.0/0.00% )
bernuş ( 68.5 ///%)
sinsimilla( 72.0/71.7/0.3/0.42%) arkadaşın adı sinsemilla değilmi sinsimella yazılmış
kararsız ( 59.4 /59.2/0.2/0.34% )
selin34 ( 66.0/66.0/0.0/0.00% )
cabik ( 78.4 ///% )
ŞİMAL( 94.0///%)
naselaslan( 75.4 /75.9/-0.5/-0.66%)
zeynaaap( 75.6/74.3/1.3/1.72% )
ath3na(74.0)(PAYLAŞIMDA BULUNMADIĞI İÇİN DİSKALİFİYE EDİLMİŞTİR)
3. TAKIM TOPLAM KİLO (726.5///%)
günaydın bacular
hayırlı cumalar hepinize
ablacımda burdaymış günaydın.,nasılsın ablacım.seni ne kadar sevdiğimi ablam gibi gördüğümü biliyorsun değilmiŞeniz
dün akşam senle konuşurken hazırladığım beyaz lahana salatası varya beni öldürdü yaktı kavurdu midemi.fazlada durmadı zaten midem de bidaha tövbe.1 bardak süt içtim midem yatışınca
gecede ebru ile plates yaptım.hihoyyyt
yine uyuyamıyorum sinirlerim zıplak zıplak benimki gelcek heralde.
yukarıda kilomu yazdım malisef aynıyım.gelende bu zamanlar fazla çıkardım amadelikafadulden
sonra görüşürüzŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?