3 sene sonra.. kendime merhaba

kumru00115599

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2019
510
489
37
beni çok yoran, yıpratan, üzen, ağlayarak geçen 3 sene var ardımda.

ama her şey yavaş yavaş düzene girecek gibi. bu seneden umudum çok.

3 senedir çok ihmal ettim kendimi.. çok özledim..

hedeflerim, hayallerim, yeni başlangıçlar, yeni heyecanlar.. yapmak istediğim en ufak değişiklikleri bile not alacağım buraya. bunları yaptıkça kendimi mutlu hissedeceğim çünkü.

çocuğu kreşe vermek.
ev ve araba almak için alt yapı oluşturmak.
evime düzenleyiciler almak fazla eşyalardan kurtulmak daha sade bir ev.. halılarımı değiştirmek istiyorum şöyle makinede yıkanan halılar alıp en azından 2 haftada bir makineye atmak daha temiz hissettirecek bana.
banyo ve tuvalet araç gereçlerini yenilemek. havlularımı yenilemek.
mutfak için eksikleri tamamlamak ( borcam, baharatlık seti, saklama kapları gibi ufak eksiklerim var)
mutfak için küçük bir dolap alabilirim. kiler olarak malzemelerimi koyacağım bir dolap harika olur.
mutfağa yeni bir perde lazım.
günde 6-7 adet sigara içiyorum maalesef. onu bırakacağım.
55 kiloyum 50 kiloya düşeceğim.
saçlarımı uzatıp ombre yaptıracağım.
pijama takımlarımı eşofman takımlarımı gardrobumu elden geçireceğim. yenilerine ihtiyacım var onları alacağım.
her gün su içip düzenli beslenip spor rutinimi devam ettireceğim.
eskiden haftada bir kitap bitirirdim o rutinime geri dönmek istiyorum.
güzel bir alyans kolye ve bileklik almak istiyorum.
bu sene 1 hafta tatil yapmak bana çok iyi gelecek.
eşimle daha keyifli vakit geçirmek birbirimize zaman ayırmak.
çocuğuma, 3 senedir ne kadar depresyonda olsam da ilgimi sevgimi hiç eksik etmemiştim zaten. ama daha daha daha da çok beraber keyifli vakitler geçirmek..
dişlerimi temizletip beyazlatmak
maneviyata yönelmek.
robot süpürge almak, mop almak.
aklıma geldikçe yazarım daha.

Son düzenleme:
Ayy çok sevindim sizin adınıza , yazdıklarınızdan geleceğe karşı duyduğunuz umut çok belli oluyor. İnşallah bundan sonrası sizin için aydınlık geçer :super:

Küçük adımlarla tekrar baslayin lütfen..
Anlik gazla insan cabuk bıkıp eski olumsuz düşünceleri nüksedebilir çünkü ona alışmış bünye
Mesela birikim demissiniz kumbara alin evet hesap açma vs önce bi bozukluklar icin bi kumbaradan başlayın..
Organizer alin mesela esyalari ufaktan baslayip düzenleyin hani yazdığınız seyleri ufaktan başlatın insallah basarirsiniz🤲

09.07.2021
hayatımda hiçbir şey değişmedi......

bir anda çok fazla hedef koymuşsunuz kendinize. bilinçaltında gözünüz korkmuş olabilir.
kolay olanlardan başlayın. bir bebek nasıl önce emekler sonra yürürse öyle.
mesela saçlarınızı uzatmak için bakım yapın. 1-2 ayda farkı göreceksiniz. birşeyleri başardığınızı hissedince yine tek bir madde için uğraşın. mesela mutfak için perde bakmaya başlayın.
adım adım giderseniz her adımda aldığınız hazzı daha iyi hissedersiniz.
ben yapabileceğinize inanıyorum.

X