cnm bence 7 ay düğün için yeterli bir zaman bende 7 ay nişanlı kaldım herşey yetişir .ailenden ne kadar uzağa gideceksin ??
canım bence nişanlını al yanına konuş uygun bir biçimde anlat derdini.. eğer anlamazsada şöyle de sen tek basına evlenmiyosun bende varım benimde duygularımı öğrenmen lazım de
öncelikle mutluluklar dilerim ama hangi ayda evlenirseniz evlenin aileden ayrılma fikri sizi çok üzecek ama evlendikten sonra çok kısa zaman içinde alışıyorsunuz. ayrıca nisan da düğün için gayet güzel bir ay ne sıcak ne de soğuk olur. ben de nisan-mayıs gibi istemiştim ama haziran oldu. kapalı mekanda yapacaksanız tarihin hiç önemi yok. ayrıca nisana kadar da her şey yetişir ben de 6 ay nişanlı kaldım sadece
Bende 9 nisan 2011de evleniyorum ve ağustos ayında nişanlandım.
Ailem b.paşada yaşıyor bende Kartala gelin gideceğim istanbulun diğer ucu...
Zaman zaman benimde kendimi hazır hissetmediğim oluyor ama bu duyguyu sürekli yaşamıyorum...
Bence bu düşünceler içindeyken evlenmek senin için pek doğru bir karar olmayacak.Çünkü düğününe 4 aydan az bir süre kalan bir insanın bu düşünceler içerisinde olması bence pek iç açıcı bir durum değil.
Hazırlıklar konusuna gelince bizim oturcağımız ev sıfırdan tadilata girdi.
Her hafta sonu karşıya geçip mutfak dolabı,kapı,kalebodur vs. seçimi yapıyoruz..
Yol 1.5 saat...
Ama yinede şikayet etmiyorum aksine çok mutluyum yuvamız için bu kadar zahmet çekilmeye değer diye düşünüoyurm.
Kendini biraz toparlamaya çalış ve kendini bu tatlı telaşın içine bırak göreceksin her şey çok kolay ilerleyecek
Kızlar yapmayın Allah aşkına.. Zaten yine aynı şehirde yaşayacakmışsınız ailenizle.
Ya ben ne yapayım? Biz Amerika'ya yerleşeceğiz.. (inşallah bi evlenebilirsek) Bırak ailemi gideceğimiz yerde türk yok nerdeyse türklerin sayısı bir elin parmağını geçmiyor..
Valla pek nazlıymışsınız.. Ben ailemden ayrıldığımda 17 yaşındaydım Ankaraya üniversiteye gitmiştim hem de tek başıma. Durumu iyi değildi pek babamın beni tek göndermişlerdi, yerleştirmek için gelememişlerdi..
Yani düşünün siz ailenizle aynı şehirde olcaksınız, isterseniz her gün gidip görün onları..Ben senede ya gelebilirim ya gelemem..Hem sizin yanınızda sizi seveni koruyan kollayan her zaman yanınızda olacak bi arkadaşınız olacak. Diyorum ben daha 17imde tek başıma çıkmıştım evden..
Son olarak daa.. Ailem beni vermiyor yaa siz ne güzel nişanlısınızz:))
Hadi bakiyim üzülmek yokk.. Oley düğüne son 3 ayy!! :)))
cnm benim çok haklısın ve bu pozitifliğin bana güç verdi emin ol buna..ancak bir derdim var bölümünede yazıyorum nişanlımn annesi istemiyor beni ve nişanlımın evde huzuru kalmadı..annesi kıvranıyr resmen.ruh sağlığı iyi değil bir süre hastanede yatmış,şimdi ise annesinin kendisine zarar vermesinden krkuyr..ama benide seviyor..yanii senin anlıyacağın zaten ailemden ayrılma fikri üzüyordu beni bu laylar dahada psikolojimi alt üst etti